各位, 睇清楚呢個SHE 男既真面目啦. 約完人即唱, 仲要屈個女仔講粗口

• 原POST係下面個TIPIC

"我只是搵一段關係, 但係...認真便輸了, 是真實"

開頭都無咩野, 之後真面目就出黎啦.

• jamescaterham 4:05am mar 08, 2012

人 replied at 2012-03-08 4:02 am

---------------------------------------------------------------

咁其實呢啲係現今社會既普遍現象冇得救咁你都識講你會係msn到問/傾外表唔啱就算咁其實版主你一開始都已經用咗外表去judge人啦

===============================================================

點開始用外表去judge人

人 4:08am mar 08, 2012

咁用返可可既比喻如果你哋兩個一開始傾計傾到好有feel好鐘意佢但你又唔知亦都冇傾過對方既樣出到嚟點知個女仔又肥又醜咁你會點??

jamescaterham 4:12am mar 08, 2012

人 replied at 2012-03-08 4:08 am

---------------------------------------------------------------

咁用返可可既比喻
    如果你哋兩個一開始傾計傾到好有feel好鐘意佢但你又唔知亦都冇傾過對方既樣出到嚟點知個女仔又肥又醜咁你會點??

===============================================================

唔係我係問你, 我點樣一開始就用樣貌judge人,唔係要你比喻你答咗上題先~~~~~~

• 人 4:14am mar 08, 2012

咁如果一開始你係msn到問咗佢係又肥又醜咁你仲出唔出嚟??

jamescaterham 4:18am mar 08, 2012

人 replied at 2012-03-08 4:14 am

咁如果一開始你係msn到問咗佢係又肥又醜咁你仲出唔出嚟??

你都係未解答到我對你的提問, 上上上上題係,我點樣一開始就用外表judge人,唔係要你比喻你答咗題先我再解釋你所提出比喻之後既問題~~

• 人 4:23am mar 08, 2012

咁你當我講錯嘢啦唔好意思你慢慢啦我唔係想挑戰版主你~我亦知道同明白其實而家差唔多個個人都會用外表去judge人先我想講既係~~跟本都冇辦法去改變呢個事實呢個趨勢

jamescaterham 4:30am mar 08, 2012

其實傾得msn都已經知道唔少嘢!

咁如果一開始你係msn到問咗佢係又肥又醜咁你仲出唔出嚟??會出,出去劈酒

人 4:48am mar 08, 2012

除咗劈酒呢??會唔會發展??

jamescaterham 5:07am mar 08, 2012

人 replied at 2012-03-08 4:48 am

除咗劈酒呢??會唔會發展??

咁快就諗發展?

jamescaterham 5:10am mar 08, 2012

> < replied at 2012-03-08 5:09 am

認真便輸了

> < 兄你參透到了~!!

人 5:13am mar 08, 2012

呢個係一個理由去唔比自己認真嗎??

jamescaterham 5:17am mar 08, 2012

人 replied at 2012-03-08 5:13 am

呢個係一個理由去唔比自己認真嗎??

認真既時候要認真啦

• 你簡人, 人簡你 9:40am mar 08, 2012

有邊個會唔睇條件? 除非佢本身無條件既姐. 你接受到件豬扒既佢一定好認真去愛你嫁WOO. 你接唔接受到先?

EVEN 果個人笑你又點? 只係証明左佢唔係你要既人, 對你無影響嫁係味?

• jamescaterham 11:24am mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 9:40 am

有邊個會唔睇條件? 除非佢本身無條件既姐. 你接受到件豬扒既佢一定好認真去愛你嫁WOO. 你接唔接受到先?

EVEN 果個人笑你又點? 只係証明左佢唔係你要既人, 對你無影響嫁係味?

點解你會係呢個 簡, 而唔係呢個 揀 既??

人, 之前msn都睇晒相, 條件亦都符合, 如果尊重女性請不要說她們是豬扒。 笑我即係証明到個女既無品德,品格亦都唔好,約佢出嚟証實一下我對部分女人既理念是否分析得正確!!

有影響的,影響其他男人對女人睇睇法

• 你簡人, 人簡你 11:45am mar 08, 2012

jamescaterham replied at 2012-03-08 11:24 am

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 9:40 am

人, 之前msn都睇晒相, 條件亦都符合, 如果尊重女性請不要說她們是豬扒。 笑我即係証明到個女既無品德,品格亦都唔好,約佢出嚟証實一下我對部分女人既理念是否分析得正確!!

咁中意分析你返學時分到夠啦. 尊重唔係用把口講嫁, 而加唔係係屋企你個菲傭野野要就曬你想點呀. 行街果時見到前面條友著到唔知點笑下有咩問題? 見到好笑野唔比笑嫁?

你咁相影響其他男人對女人既睇法. 你留返出書果時慢慢影響啦. 不過可能你呢世都唔會知咩叫男人.

• jamescaterham 11:59am mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 11:45 am

jamescaterham replied at 2012-03-08 11:24 am

咁中意分析你返學時分到夠啦. 尊重唔係用把口講嫁, 而加唔係係屋企你個菲傭野野要就曬你想點呀. 行街果時見到前面條友著到唔知點笑下有咩問題? 見到好笑野唔比笑嫁?

你咁相影響其他男人對女人既睇法. 你留返出書果時慢慢影響啦. 不過可能你呢世都唔會知咩叫男人.

已畢業,從你字面上都大約認明到你是什麼類型的, 可能比較無理性, 差少少尊重別人的心,而你既舉例亦唔貼切我開切既話題,

笑就無話唔比, 但係笑之餘都尊重一下對方, 尊重唔係單方面嘎!!

• 你簡人, 人簡你 12:27pm mar 08, 2012

已畢業,從你字面上都大約認明到你是什麼類型的, 可能比較無理性, 差少少尊重別人的心,而你既舉例亦唔貼切我開切既話題,

笑就無話唔比, 但係笑之餘都尊重一下對方, 尊重唔係單方面嘎!!

你畢埋業嫁啦. 好尊業WOO, 勁到睇左人地打百幾字就分析到果個人係咩人, 你咁勁出面D心理醫生全部都要失業啦. 你唔好話比我聽你PHD AR, 我真係會去查嫁.

大過仔畢左業嫁啦, 咁你知唔知咩叫成熟, 咩叫風度呀, 你講既野係比人笑你小朋友, 小家咋. 不過算啦, 你字面上已經表達左你係接受唔到人地批評果D人.

做男人做到你咁無風度我都係第一次見. 你都識講尊重唔係單方面啦, 你唔尊重人時, 人地都唔需要尊重你. 仲有, 無人必須要尊重你, 如果你唔值得人尊重既話. 不知所謂.

• jamescaterham 12:36pm mar 08, 2012

jamescaterham replied at 2012-03-08 12:34 pm

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 12:27 pm

你畢埋業嫁啦. 好尊業WOO, 勁到睇左人地打百幾字就分析到果個人係咩人, 你咁勁出面D心理醫生全部都要失業啦. 你唔好話比我聽你PHD AR, 我真係會去查嫁.

大過仔畢左業嫁啦, 咁你知唔知咩叫成熟, 咩叫風度呀, 你講既野係比人笑你小朋友, 小家咋. 不過算啦, 你字面上已經表達左你係接受唔到人地批評果D人.

做男人做到你咁無風度我都係第一次見. 你都識講尊重唔係單方面啦, 你唔尊重人時, 人地都唔需要尊重你. 仲有, 無人必須要尊重你, 如果你唔值得人尊重既話. 不知所謂.

原形畢露, 大家來看看上述例子吧~

• jamescaterham 12:53pm mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 12:39 pm

HAAA 快D, 快D叫多D人黎睇 HAAAHAHAHAHAHAHAHAA

你連自己既身份都怕比人知要隱藏, 我俾你查到我背景又點? 你想點先? 對你有咩好處? 呢一刻你要用呢樣嘢嚟威脅係尊重嗎?

我開切討論係要理性討論, 嗰啲九唔搭八既舉例,不貼題,更欠成熟,沒有參考價值,另其他閱讀者都無得著,我任何人都會尊重!而你就只是為著另一目的而來。

• 你簡人, 人簡你 1:19pm mar 08, 2012

jamescaterham replied at 2012-03-08 12:53 pm

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 12:39 pm

HAAA 快D, 快D叫多D人黎睇 HAAAHAHAHAHAHAHAHAA

你連自己既身份都怕比人知要隱藏, 我俾你查到我背景又點? 你想點先? 對你有咩好處? 呢一刻你要用呢樣嘢嚟威脅係尊重嗎?

我開切討論係要理性討論, 嗰啲九唔搭八既舉例,不貼題,更欠成熟,沒有參考價值,另其他閱讀者都無得著,我任何人都會尊重!而你就只是為著另一目的而來。

有人話要查你 background 咩, 你當你自己係邊個? 係叫你作野唔好作到咁大咋. 咁中意討論去討論板啦, LE 個叫R板.

味就係睇唔過眼你LE D 小朋友係度9 UP LOW. 之前已經有另一個人問過你幾大嫁啦, 你都仲唔醒目. 你自己第一已經唔識尊重女性仲係度大條道理, 你知唔知真係好令人反感. 長大啦小朋友. 你自己慢慢推POST 等多幾個人睇, 多幾個人笑你啦.

• jamescaterham 1:30pm mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 1:19 pm

jamescaterham replied at 2012-03-08 12:53 pm

有人話要查你 background 咩, 你當你自己係邊個? 係叫你作野唔好作到咁大咋. 咁中意討論去討論板啦, LE 個叫R板.

味就係睇唔過眼你LE D 小朋友係度9 UP LOW. 之前已經有另一個人問過你幾大嫁啦, 你都仲唔醒目. 你自己第一已經唔識尊重女性仲係度大條道理, 你知唔知真係好令人反感. 長大啦小朋友. 你自己慢慢推POST 等多幾個人睇, 多幾個人笑你啦.

沒有人會笑我的, 只會睇到在內容上差別很大, 而閣下唔會係好的部份

好野...大智若愚既最高境界 咁你一定記得要推多D POST 比多D人睇下我有幾唔好啦WOO. 乖AR.

jamescaterham 1:44pm mar 08, 2012

你簡人, 人簡你

你可以繼續發表的

• see reply

this reply is blocked by the thread creator at mar 08, 2012 2:42 pm

gal 2:41pm mar 08, 2012

咁高與等我又八吓先, james咁我想問

1 .什麼才是你想要的感覺呢? 不看外表只看內在美? 那什麼才是你想要的內在美?

2. 你有無想過人地笑你都係為你好? 我絕對相信佢可以唔笑你, 你自己諗吓如果你唔係登特咁著而唔知咁著似大陸仔, 咁佢唔笑你你會知嗎?

• 睇下... 開始講大話啦.

你簡人, 人簡你 3:19pm mar 08, 2012

HAAA 做咩D POST 唔見曬既, 發生咩事你要DEL 左4個POST AR 小朋友?

jamescaterham 3:21pm mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 3:19 pm

HAAA 做咩D POST 唔見曬既, 發生咩事你要DEL 左4個POST AR 小朋友?

有人粗口罵你, 其實唔只4個

• jamescaterham 6:23pm mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 4:31 pm

小朋友你慢慢DEL 同 幻想啦. 入青山果時通知聲. 買定個橙比你

你真係好Q無用. 係味男人黎嫁你...人地對你既小小問題你都唔敢面對... 慢慢DEL 唔洗急! 我知道你已經盡左力嫁啦, 因為你得咁多料...... 真可憐

搞事你就出番去第二個版

你簡人, 人簡你 6:41pm mar 08, 2012

HAAA 之前DEL 左個女仔問你既POST之後唔DEL啦? 不過一陣又可能又有人問你D你唔識答既問題, 果時你係味又去DEL D 自己唔知點答好既POST AR? 你咁樣個POST 會好唔完整嫁WOO. 你LE D POST, 點都要推返上去等多D人知道你係個點既男人呀嗎. 又係你叫我繼續發表既.....

see reply

this reply is blocked by the thread creator at mar 08, 2012 6:51 pm

你簡人, 人簡你 6:43pm mar 08, 2012

1 .什麼才是你想要的感覺呢? 不看外表只看內在美? 那什麼才是你想要的內在美?

2. 你有無想過人地笑你都係為你好? 我絕對相信佢可以唔笑你, 你自己諗吓如果你唔係登特咁著而唔知咁著似大陸仔, 咁佢唔笑你你會知嗎?

• jamescaterham 6:50pm mar 08, 2012

你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 6:41 pm

HAAA 之前DEL 左個女仔問你既POST之後唔DEL啦? 不過一陣又可能又有人問你D你唔識答既問題, 果時你係味又去DEL D 自己唔知點答好既POST AR? 你咁樣個POST 會好唔完整嫁WOO. 你LE D POST, 點都要推返上去等多D人知道你係個點既男人呀嗎. 又係你叫我繼續發表既.....

貼題都可以,睇下題目先啦回覆,如果想搵嘢嘈就去第二度,呢版唔適合你,之前既粗口留言會delete,唔歡迎用粗口罵戰

我開題係想知多啲, 無聊問題答你地就無謂

• see reply

this reply is blocked by the thread creator at mar 08, 2012 6:56 pm

你簡人, 人簡你 6:55pm mar 08, 2012

你DEL 左人地既POST MEMBER 係可以睇到嫁小朋友.... 長大啦..

成篇野有粗口咩? 洗唔洗開一條新thread 幫你POST 出黎? 你都真係幾無品既WOO, 人地咁有禮貌問你你屈個女仔講粗口?

• 呢一個人 james 約左個女仔出黎, 因為佢想"試一試" 個女仔係唔係"真心"而"突登" 著到好大陸咁去見個女仔, 個女仔只係笑左一下. 佢就話個女仔用外表去judge 人, 個女仔好無人格, 而佢就高高在尚好有品德. 我只係覺得做人應該公平D, 每個人都會係由外表去了解一個人, 而作為一個男人其實點解唔可以大方D, 包容D 同有風度咁對下D女士? 結果, 之後佢就開始去分析我啦. 之後有另一個女仔頂佢唔順問左佢幾條問題, 佢就DEL左人地D MESSAGE 仲要話係人地罵我???

之後就話因為果個女仔個POST 有粗口而DEL 左人..... 成份野就係曬上面, 有興趣既可以睇下. 本來都真係唔想花咁多時間. 不過呢一個人既小家 同 果種無風度法. 真係要比各位SHE 女睇清楚. 如果各位咁有幸遇到呢種人, 只可以係度講聲. 不幸!

• jamescaterham 6:59pm mar 08, 2012

搞事你就去第二度啦~唔好晒你自己時間

jamescaterham 7:01pm mar 08, 2012

呢版不受歡迎人物係

你簡人, 人簡你

jamescaterham 7:09pm mar 08, 2012

認真便輸了~~~~~~!!!

• 出自果個人把口

我要感覺, 係感覺呀..有冇感覺, 好多人都係睇個樣先入為主, 見對方冇身材唔靚就話冇感覺, 咁有無真係真心咁去感受一下對方, 只係feel到你地要$同埋著數, 可能又真係太在意對方, 次次都成全對方想要既嘢, 有一日我專登著到成個大陛仔咁出去, 結果係咁笑我, 而我就一路都無出聲, 成個真面目都展現出嚟!!部份的妳們會有咩感覺....

• hello ...

what's wrong ?

• DT replied at 2012-03-08 8:00 pm

hello ...

what's wrong ?

其實本身好少事, 你睇下面就知

呢一個人 james 約左個女仔出黎, 因為佢想"試一試" 個女仔係唔係"真心"而"突登" 著到好大陸咁去見個女仔, 個女仔只係笑左一下. 佢就話個女仔用外表去judge 人, 個女仔好無人格, 而佢就高高在尚好有品德. 我只係覺得做人應該公平D, 每個人都會係由外表開始去了解一個人, 而作為一個男人其實點解唔可以大方D, 包容D 同有風度咁對下D女士? 結果, 之後佢就開始去分析我啦. 之後有另一個女仔頂佢唔順問左佢幾條問題, 佢就DEL左人地D MESSAGE 仲要話係人地罵我???

之後就話因為果個女仔個POST 有粗口而DEL 左人..... 成份野就係曬上面, 有興趣既可以睇下. 本來都真係唔想花咁多時間. 不過呢一個人既小家 同 果種無風度法. 真係要比各位SHE 女睇清楚. 如果各位咁有幸遇到呢種人, 只可以係度講聲. 不幸!

• 百貨應百客,不需太執著

• 半斤八兩

• 退一步海闊天空,人的眼光會看得更遠

• 糖妹 replied at 2012-03-09 12:48 am

退一步海闊天空,人的眼光會看得更遠

我覺得個女仔唔低姐. 笑下就比人講到人格有問題, 咁串完佢係味要比佢打?

做男人做到咁無品都得既?

• 揀人變簡人,topic變tipic,姐仔你好嘢

• 多口 replied at 2012-03-09 12:00 pm

揀人變簡人,topic變tipic,姐仔你好嘢

你KEEP 住幫手推POST 就岩嫁啦, 因你既幫忙, 會令更多人知道果個人有幾無品, 多謝你!

Log in to reply