請問邊隻bb cream好用呢?

• 最好就質地薄d,唔會油..有護膚功效

• ENPRANI RETINO X 3 抗皺水嫩BB CREAM<<依家用緊呢隻

質地都幾薄,有保濕美白功效,同埋可以防曬,用黎做base都唔錯~

• 呢隻牌子係邊度架?

可以係邊買到?

• 呢個係韓國牌子黎架,我個支係今個月既glamabox收到既,所以都唔知邊到有得買呀,你可以上網search下

• 肥尼 replied at 2012-02-20 7:25 pm

---------------------------------------------------------------

ENPRANI RETINO X 3 抗皺水嫩BB CREAM<<依家用緊呢隻

質地都幾薄,有保濕美白功效,同埋可以防曬,用黎做base都唔錯~

===============================================================

我都收到呢支, 呢支質地薄得黎又有d遮瑕, 同埋唔似得其他bb cream咁厚身, 真係幾好用

• 肥尼 replied at 2012-02-20 7:31 pm

---------------------------------------------------------------

呢個係韓國牌子黎架,我個支係今個月既glamabox收到既,所以都唔知邊到有得買呀,你可以上網search下

===============================================================

ok~唔該晒

glamabox好似好多人講緊咁, 其實係d乜野黎? 我只知係美容野

• 係一樣類似福袋既野,入面會有幾樣美容產品同coupon,要收到後先知道係d咩,不過我覺得glamabox比個d產品都幾好用

• 肥尼 replied at 2012-02-20 7:54 pm

係一樣類似福袋既野,入面會有幾樣美容產品同coupon,要收到後先知道係d咩,不過我覺得glamabox比個d產品都幾好用

要收到先知係乜, 咁點知入面d野岩唔岩用? 唔係一陣全部都唔岩用咪大鑊?

• 咁又唔會,因為你登記個陣要填份問卷先架,之後就會揀返d岩你用既產品~而且d份量仲幾多下,呢幾個月都收到支full size產品添

• 肥尼 replied at 2012-02-20 8:01 pm

咁又唔會,因為你登記個陣要填份問卷先架,之後就會揀返d岩你用既產品~而且d份量仲幾多下,呢幾個月都收到支full size產品添

似乎幾專業喎

有full size咁好?! 但訂既話會唔會好貴架?

• 訂一個先係$108之嘛,都好平下,有咁多野都抵返晒啦

• 肥尼 replied at 2012-02-20 7:25 pm

ENPRANI RETINO X 3 抗皺水嫩BB CREAM<<依家用緊呢隻

我到收到呀, 岩岩今日試左, 真係幾薄下

• 依家咁多人訂glamabox既?搞到我都有d想試下添..

Log in to reply