有無好身材既女係度呀

• <br>A CUP 可以係好身材嗎?

• 我算唔算呢

• A cup and c cup lady
    <br>有冇興趣做下朋友
    <br>有就打62888474, or
    <br>[email protected]
    <br>我係35yrs old 男
    <br>我6尺高,
    <br>樣子平凡
    <br>已婚,冇小孩

• A cup replied @ 2007-07-29 2:24 am
    <br>
    <br>
    <br>A CUP 可以係好身材嗎?
    <br>
    <br>
    <br>贊成~!

• 身材好唔好因人而異~
    <br>我就鍾意36c~36d上圍既
    <br>最好奶頭大大粒, 好口感嘛~

• <br>好身材, 其實最重要係乜呢? 每人喜好吾同, 講清楚 d 好喎!

• 波波大D 真係可以令人噴血.....架

• 波大, 腰幼, pat圓, 腿長.... 有冇女仔合條件?

• <br>依家 D PUSH BRA, 好西利, 若果女仔除左衫, 馬上跌 CUP, 你地會吾會好失望呢...
    <br>
    <br>話時話, 而家連底褲都可以裝假狗,個 PAT PAT 係墊高的,
    <br>仲有依家進展到連 LIN 頭都可以裝假狗, 你地男仕知吾知既呢?
    <br>
    <br>

• 我覺得身材均勻已經ok

• A cup replied @ 2007-07-29 2:37 am
    <br>
    <br>
    <br>依家 D PUSH BRA, 好西利, 若果女仔除左衫, 馬上跌 CUP, 你地會吾會好失望呢... 呢個.. 都唔會, 鍾意的話乜都得~~
    <br>
    <br>話時話, 而家連底褲都可以裝假狗,個 PAT PAT 係墊高的,
    <br>仲有依家進展到連 LIN 頭都可以裝假狗, 你地男仕知吾知既呢?
    <br>
    <br>呢個真係唔知喎............................ 但如果裝太多.... 一除咪好多野跌出黎?.......... -_-"

• <br>香港小姐都無啦....
    <br>
    <br>guy replied @ 2007-07-29 2:34 am
    <br>
    <br>波大, 腰幼, pat圓, 腿長.... 有冇女仔合條件?

• A CUP
    <br>咁你幾高,幾重先,岩唔岩比例架

• A cup replied @ 2007-07-29 2:37 am
    <br>
    <br>
    <br>依家 D PUSH BRA, 好西利, 若果女仔除左衫, 馬上跌 CUP, 你地會吾會好失望呢...
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>有個女仔著條Tback自拍貼出來,真材實料如假包換夠大夠圓.....你知唔知呢?...

• <br>梗係吾會除比你睇 , 引你地 d 男人流口水之嘛! 哈!哈!
    <br>
    <br>就算 model 你以為真空其實都係用 nude bra 之嘛..有 push 的功能!
    <br>
    <br>
    <br>Lanches replied @ 2007-07-29 2:39 am
    <br>
    <br>
    <br>呢個真係唔知喎............................ 但如果裝太多.... 一除咪好多野跌出黎?.......... -_-"

• <br>咁你應該用盡辦法去識佢囉!
    <br>
    <br>
    <br>guy replied @ 2007-07-29 2:42 am
    <br>
    <br>
    <br>有個女仔著條Tback自拍貼出來,真材實料如假包換夠大夠圓.....你知唔知呢?...
    <br>
    <br>

• <br>我個名叫 A cup 啫, 其實我係 ? cup
    <br>
    <br>咁你覺得曼玉正d定嘉玲正d呀?
    <br>
    <br>風 replied @ 2007-07-29 2:40 am
    <br>
    <br>A CUP
    <br>咁你幾高,幾重先,岩唔岩比例架

• A cup replied @ 2007-07-29 2:42 am
    <br>
    <br>
    <br>梗係吾會除比你睇 , 引你地 d 男人流口水之嘛! 哈!哈!
    <br>
    <br>就算 model 你以為真空其實都係用 nude bra 之嘛..有 push 的功能!
    <br>
    <br>引下都好!!!!
    <br>
    <br>guy replied @ 2007-07-29 2:42 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>佢講緊 EDENANGELA

• A cup replied @ 2007-07-29 2:46 am
    <br>
    <br>
    <br>我個名叫 A cup 啫, 其實我係 ? cup
    <br>
    <br>咁你覺得曼玉正d定嘉玲正d呀?
    <br>
    <br>
    <br>我覺得.... 愛田友正D...

• <br>T-BACK 自拍都幾高難度,要用腳架同 REMOTE CONTROL 啦
    <br>
    <br>係真既話, 你地付出多D 都要溝到佢啦!

• A cup replied @ 2007-07-29 2:57 am
    <br>
    <br>
    <br>T-BACK 自拍都幾高難度,要用腳架同 REMOTE CONTROL 啦
    <br>
    <br>係真既話, 你地付出多D 都要溝到佢啦!
    <br>
    <br>
    <br>佢係大膽之女黎架~~~ 言談

• <br>愛田友係邊個?
    <br>
    <br>

• <br>咁咪仲正, 直頭係你地心目中既女神添啦!
    <br>
    <br>身材正, 熱情奔放..........
    <br>
    <br>Lanches replied @ 2007-07-29 2:57 am
    <br>
    <br>
    <br>佢係大膽之女黎架~~~ 言談

• 愛田友係 AV 女星
    <br>
    <br>A cup replied @ 2007-07-29 3:00 am
    <br>
    <br>
    <br>咁咪仲正, 直頭係你地心目中既女神添啦!
    <br>
    <br>身材正, 熱情奔放..........
    <br>
    <br>
    <br>哈哈, 總有市場~~

• <br>AV 女星咪好囉, 乜都比你睇曬..
    <br>
    <br>又後生, D反應又一定會迎合到米飯班主的要求
    <br>
    <br>Lanches replied @ 2007-07-29 3:08 am
    <br>
    <br>愛田友係 AV 女星
    <br>
    <br>

Log in to reply