如果知道老公係出面滾, 你會點?

• 同佢吵大鑊定當唔知?

• 簡單, 切咗佢~~~

• 而家係問女人

• 要同你老公,傾一傾.....

• 其實睇你有幾想維繫呢段感情﹐我識得有D朋友都發生同樣事情﹐但佢哋都係選擇原諒老公

• 老實同你講, 十個男人大約七個嫖. you are not alone

• ET replied at 2010-09-26 10:45 pm

-----------------------------------------------------------------

其實睇你有幾想維繫呢段感情﹐我識得有D朋友都發生同樣事情﹐但佢哋都係選擇原諒老公

=================================================================

咁之後會唔會對佢冇咗信任?

• 七個嫖咁小?

• 係喎, 其中一個信教, 一個怕性病, 一個過唔到自己.

• 呀太 replied at 2010-09-26 10:49 pm

-----------------------------------------------------------------

ET replied at 2010-09-26 10:45 pm

其實睇你有幾想維繫呢段感情﹐我識得有D朋友都發生同樣事情﹐但佢哋都係選擇原諒老公

=================================================================

咁之後會唔會對佢冇咗信任?

我相信一定會有條刺﹐但可以點﹐一係就原諒﹐一係就分開. 我未有噤幸福有人要﹐所以都唔知係點.以前細個總覺得呢D野唔可以容忍一定會選擇離開﹐但人大咗﹐經歷多咗﹐睇既野多咗﹐明白到有時呢方面真係無得男女平等或公平.只係睇你有幾愛呢個人﹐有幾在乎呢段婚姻...

我有個結咗婚幾年既朋友早排發覺老公有第二個﹐重以經一齊半年﹐老公唔想離婚重話以經離開咗個女既﹐最後朋友選擇原諒咗佢依家重有咗bb,我都唔知應唔應該恭喜佢.

• 如果個男人仲有照顧到個家 你咪隻眼開隻眼閉當唔知囉

如果佢本身就係個唔顧家既人, 咪同佢吵大鑊囉

• 如果你覺得佢仲愛你, 你唔想分開就扮唔知,

男人始終性同愛可以分開黎睇, 有2奶就另計啦,

我都有朋友係揀扮唔知, 但就會痴老公多左, 表面關心, 實情昅實!

• 應該係一個基,一個性無能,一個唔夠錢

• 佢去滾你咪扮靚d囉, 日日扮到鬼火咁靚, 睇下佢驚唔驚你又去滾, 佢真係有留意你既你咪唔使煩囉~~~

• XX replied at 2010-09-26 11:14 pm

應該係一個基,一個性無能,一個唔夠錢

同意

• 如果發現佢出去滾之餘仲有些特殊性辟好呢?

• 呀太 replied at 2010-09-26 11:38 pm

如果發現佢出去滾之餘仲有些特殊性辟好呢?

有咩特殊性辟好呢?

• 呀太 replied at 2010-09-26 11:38 pm

如果發現佢出去滾之餘仲有些特殊性辟好呢?

召妓總過包二奶,男人天生不會只忠于一個女人,佢仲識得呃你偷偷去証明尊重你,咪當唔知囉,最緊要叫佢年年去驗身。

至於特殊性辟,你接受到咪陪佢一齊玩吓,夫婦間都要有D性趣嘛~

• 如果我仍然好愛佢ge,我會選擇唔出聲,當然如果佢好過份地完全地可以無左我的話,我亦無需去留戀.無聲勝有聲

• 請問滾既定義係??

嫖定係識女朋友?

Log in to reply