將會吸到新鮮空氣!

• 這兩星期與網友A小姐通電話,她告訴我她多次向she.com投訴有人不斷在en & gossip生事,但she.com沒有行動,她對此有點失望.........!
    我告訴她我同樣也有作出投訴.......也一致認為she.com的行政有別其他討論區....
    原來是我們猜錯,she.com是怕殺錯良民,哈哈!今天見到行動了!

• :「媽咪可否替我沖杯coffee, 我今晚不想睡覺,想玩夜少少!」

• 你自已做過d咩人地係睇到既

你扮人搞事在先,所以連你個login都出先

仲扮曬亂咁up

我唔覺得會有人聽你講野lo

• 你開post好蠢

又令我知道d野

• Attn: ee_ee (haa ,?)

please stop stir up any trouble

thanks

she.com

• she.com 這個方法好好,好過整個topic block 走!

整個topic block 走會令網友一頭冒水

出 notice 警告,大家知道發生什麼事,可以引以為戒

好!

• 經常有以上呢種 POST, 我睇左 SHE.COM 好耐, 但都一頭霧水~~~

• Hi all:

to be fair, nickname 墳場姑爺 is not login seeseesee

thanks

she.com <----我而家搵到證據墳場姑爺&小紅紅;小紅係同一個人.墳場姑爺今日分別響entertainment & gossip版開左相同既 topic,而且響相隔3分鐘分別用"墳場姑爺"&"小紅"出同一個replies:

響entertainment版:

比港燦現場睇到T-back就喊到九彩...比加燦現場睇到nipple就笑笑口...係唔係加燦比港燦更懂欣嘗女性胴體?

thread ID : 1902180

墳場姑爺 replied 7 hrs ago :

一粒lin就揭起兩璨風暴!!

所謂lin lin無罪,觀者有罪.

善哉!善哉!

time of reply: 2007-06-27 00:16 am

響gossip版:

比港燦現場睇到T-back就喊到九彩...比加燦現場睇到nipple就笑笑口...係唔係加燦比港燦更懂欣嘗女性胴體?

thread ID : 1902178

小紅 replied 8 hrs ago :

一粒lin就揭起兩璨風暴!!

所謂lin lin無罪,觀者有罪.

善哉!善哉!

time of reply: 2007-06-27 00:19 am

各位擁有雪亮眼睛既網友而家一目了然乜都清楚曬啦!!!

• 吸新鮮空氣唔易,又變番污煙障氣

• she.com admin> thanks for the clarification...

都唔明有啲人日日24小時上黎check住邊個打邊個,係又點唔係又點??大家都係陌生人路過she.com,alias同nickname又有咩分別?比你知道又點??lee 啲人真失敗!!

fyi,我串人一定用nickname,費事打多隻字用alias.

by nickname 墳場姑爺 - 06/27/07 22:38

snoopygarfield>你啲叫證據??似老屈多啲bor!

信你嗰啲都低B!笑很死!!

by nickname 墳場姑爺 - 06/27/07 22:43

back to topic-

環保購物袋原意係當去街市買餸或shopping可以代替plastic bag, 依家賣都幾佰蚊個,重會唔會有人領去街市買餸呀!

又話咩潮人必備,好誤導.

好 bad-taste.

by nickname 墳場姑爺 - 06/27/07 22:55

成班人恰一個女仔,不知所謂!!!!!!!!!!!

by nickname murppyto - 06/27/07 23:44

好玩咩?玩人A/c咁無品,小心有報應

by nickname hotest - 06/27/07 23:50

我睇唔過眼自己上來,i am a man

by nickname murppyto - 06/27/07 23:54

snoopygarfield

"各位擁有雪亮眼睛既網友而家一目了然乜都清楚曬啦!!!"

咪就係呢條友仔搞事law

小紅紅

唔駛理班低能仔

by nickname hotest - 06/28/07 00:00

你甘pk,神又係你,鬼又係你,你有病ma?

by nickname murppyto - 06/28/07 00:04

乜事呀你

by bb - 06/28/07 00:06

係度蝦女仔

by bb - 06/28/07 00:07

你好q煩呀

by bb - 06/28/07 00:08

呢個snoopygarfield 講埋d野9唔搭8,she究竟做乜野?

by nickname murppyto - 06/28/07 00:09

又一問一答搵人?

小朋友,乖乖去訓啦

乜放暑假呢咩?

by A - 06/28/07 00:53

發生セ嘢事,好大鍋

大家收口啦

by nickname nelnelson - 06/28/07 01:49

都話單野唔係咁簡單架啦

by 知情人 - 06/28/07 04:05

• 欲蓋彌彰,賊喊捉賊

XDD

by nickname Pz - 06/28/07 14:07

欲蓋彌彰,賊喊捉賊

XDD

by Pz - 06/28/07 14:07

你講緊你自己?

XD

by lol - 06/28/07 15:14

欲蓋彌彰,賊喊捉賊

XDD

by Pz - 06/28/07 14:07

你講緊你自己?

XD

by lol - 06/28/07 15:14

你照下鏡米知我講緊邊件law

=D~

by nickname Pz - 06/28/07 15:34

Pz 好野,你係得既

by tgy - 06/28/07 19:35

• 一股臭氣吹走...以為可以吸到新鮮空氣

唉!怎知話口未完,立刻滾來一群污煙障氣

• 揮之不去

• 你們不要再裝神弄鬼了

Log in to reply