女仔係咪爛玩完就好想結婚?

• 我有兩個FDS, 細個好爛玩, 好多男朋友, 玩左幾年, 到左二十五歲就話好想結婚, 其實女仔們, 係咪真係玩夠玩飽就可以嫁個好男人?

• 我不看好這種女人,也十分之討厭.江山易改,本性難移.信不過.

• 我聽聞過呢種性格既女孩子

婚後係一樣照玩 ... ...

• MIMIO

呢D女人叫死性不改.

• 唔改係因為佢地享受呢個玩兒吧?

我聽個個版本係 個女仔 帶埋個老公去玩

不過, 個老公去到見到 就發晒皮四 走左 ~~~

• MIMIO replied at 2010-06-11 11:34 am

-----------------------------------------------------------------

唔改係因為佢地享受呢個玩兒吧?

=================================================================

我有個FD同一位女仔結左婚, 個女仔之前又係比好多男仔攪過, 比人係背後話佢要左個toilet, 好難聽!

• 唔改係因為佢地享受呢個玩兒吧?

=================================================================

我有個FD同一位女仔結左婚, 個女仔之前又係比好多男仔攪過, 比人係背後話佢要左個toilet, 好難聽!

好陰公 ... ...

不過, 如果個女仔婚後都唔再玩既

ok 啦, 人總有過去架嘛 ~~~

• 真係真心愛一個人.想同佢一齊的話.其實唔應該太計較佢嘅過去.因為最緊要嘅係珍惜而家一齊嘅時段.同埋展望將來嘅生活.

• 都係 ... 不過, 到左個關係平淡落黎

到左兩個人有 d 吵吵鬧鬧既時候

呢 d 野可能又再擁返出來

好麻煩架, 其實 ~~~~

• 兩個人既關係要永遠 keep 得好好

超級難 ~~~~

• 還是大家做任何事, 都要顧及後果呢? 玩還玩, 都唔好亂嚟, 有啲野發生左就冇得改變,予期怕比人話,倒不如做野要諗下後果!

• 佢地邊會有呢個 concept ?

• 價值觀唔同無得講架 wor

• 或者咁講, 男女係唔會有平等, 男仔出去玩好地地, 攪過幾多條女都唔緊要, 但係女仔比人攪得多, 比弟時老公或男朋友知道, 一定係唔鐘意, 呢個係不變定律!

• 哈哈, 男女從來都無可能公平 @@

香港 - 中國人社會文化

有 d 野唔係話改就改

話無就無 ~~~

• 男生都好慘架

由細到大調教佢, 唔比佢喊

咩都要自己頂晒

又要顧面子同尊嚴

好辛苦架 ~~~ 都 ~~

• TT replied at 2010-06-11 1:19 pm

-----------------------------------------------------------------

或者咁講, 男女係唔會有平等, 男仔出去玩好地地, 攪過幾多條女都唔緊要, 但係女仔比人攪得多, 比弟時老公或男朋友知道, 一定係唔鐘意, 呢個係不變定律!

係香港男人先仲咁計較呢D野,其他地區都無計較咁多

• ceci replied at 2010-06-11 1:42 pm

TT replied at 2010-06-11 1:19 pm

或者咁講, 男女係唔會有平等, 男仔出去玩好地地, 攪過幾多條女都唔緊要, 但係女仔比人攪得多, 比弟時老公或男朋友知道, 一定係唔鐘意, 呢個係不變定律!

吓, 點為之其他地區先? 香港男人唔算係最好,但比起其他地方,已經係唔差,唔好以為外國鬼仔會乜都冇所謂,佢地好多都好計較!

• TT replied at 2010-06-11 1:49 pm

ceci replied at 2010-06-11 1:42 pm

TT replied at 2010-06-11 1:19 pm

吓, 點為之其他地區先? 香港男人唔算係最好,但比起其他地方,已經係唔差,唔好以為外國鬼仔會乜都冇所謂,佢地好多都好計較!

無人鍾意無面 ... 我相信 ...

• 就係因為計較,先會覺得無面既姐

• TT replied at 2010-06-11 11:42 am

MIMIO replied at 2010-06-11 11:34 am

唔改係因為佢地享受呢個玩兒吧?

it can be

• MIMIO replied at 2010-06-11 1:24 pm

男生都好慘架

由細到大調教佢, 唔比佢喊

咩都要自己頂晒

又要顧面子同尊嚴

好辛苦架 ~~~ 都 ~~

well..............

• ceci replied at 2010-06-11 2:24 pm

就係因為計較,先會覺得無面既姐

人黎 ~~~ 無計 la

人要面, 樹要皮, 唉 ~~~~

• 社會係接受男性主導, 要面, 冇法!

Log in to reply