第三者

• 我第一次做左第三者,仲同個男人一齊左半年,個男人同女友分開左,但好自責,我好唔應該咁做, 但又好愛個男人.....

• 咁妳現在同佢係一齊?

• 係呀 仲一齊緊

• 個男人同前女友一齊了好長時間 放不低

• 善惡到頭終有報﹐你慢慢等下。

• 個男人好自責?個比你睇炸?難得你咁配合喎!

• 算吧啦你~
    <br>
    <br>唔做都已經做左啦~
    <br>
    <br>咪慢慢睇下之後落黎會有咩野事發生~

• 同我之前打個篇文同一個名..

• Have sex with him yet?

• What made you willing to be the third party?

• 善惡到頭終有報﹐你慢慢等下。
    <br>by truth - 04/25/07 03:25
    <br>
    <br>
    <br>嗰個男人而家係妳嘅善報,遲啲就係惡報.
    <br>食開兩碗飯嘅佢,第時剩係食妳嗰碗飯, 佢會飽咩? ;-)

• 佢第時折墮唔好賴政府就得喇
    <br>

• Ask him to marry you see how he response.

• 佢第時折墮唔好賴政府就得喇
    <br>
    <br>
    <br>by truth - 04/25/07 10:31
    <br>
    <br>
    <br>點解要賴政府呀~?
    <br>唔明.

• >>點解要賴政府呀~?
    <br>>>唔明.
    <br>
    <br>唔知係咪我太見多識廣﹐我成日見呢仲女人到最後都係折墮﹐人又老錢又無﹐想賴人但無得賴所以賴政府(當然﹐我都想問佢地賴政府做乜﹐關乜野事)

• 我見到佢女友咁傷心,都覺得自己好唔岩,
    <br>但個男人對個女人又好似冇乜感覺,
    <br>拖住唔分手都唔會開心

• 有時2個人一齊耐左,有第3者,第3者唔係錯哂囉
    <br>愛情根本都係冇分岩同錯

• 第3者:
    <br>
    <br>
    <br>咁又無話你0岩定唔0岩0既.. 事實上, 感情的確無分對錯.
    <br>
    <br>但我想問你一樣野0羅: 你又知道佢地拖住拖住唔開心? 你又知道個男人真係對個女人無感情 ? ---> 呢0的好似全部都係你0既假設黎炸喎∼

• 唔知係咪我太見多識廣﹐我成日見呢仲女人到最後都係折墮﹐人又老錢又無﹐想賴人但無得賴所以賴政府(當然﹐我都想問佢地賴政府做乜﹐關乜野事)
    <br>
    <br>by truth - 04/25/07 11:01
    <br>
    <br>
    <br>你果然睇得好多喎∼
    <br>
    <br>可能我見識淺窄啦,又未做過第三者,所以未有咁深0既領悟.

• 呢0的好似全部都係你0既假設黎炸喎∼
    <br>
    <br>>>> 唔係假設, 係個男人為咗大家都無咁內疚而講既"理由", 令自己同個第3者都相信大家都無錯
    <br>
    <br>感情無啱定錯, 但你叉隻腳埋去肯定有錯, 既然個男人對女友無感覺, 點解唔等佢哋散咗先一齊? 點解要自己揹個咁既"罪名"?

• <br>老實講,我覺得如果個男人對個女人又好似冇乜感覺,拖住唔分手都唔會開心,佢地拖拉,係你做第三者前定後?你做左第三者幾耐佢地先分手?
    <br>
    <br>如果真係本身佢地關係有問題而因某原因拖拉,去到咁o既感覺,
    <br>因為你,佢甩難喇,開心都黎唔切啦,仲點會自責??
    <br>
    <br>
    <br>

• 兩個人走在一起皆因 (緣)......兩人各走各路也是 (完)
    <br>

• 呢0的好似全部都係你0既假設黎炸喎∼
    <br>
    <br>>>> 唔係假設, 係個男人為咗大家都無咁內疚而講既"理由", 令自己同個第3者都相信大家都無錯
    <br>
    <br>by holala - 04/25/07 11:30
    <br>
    <br>
    <br>係版主自己覺得個男人同前女友無感情.
    <br>佢之前講0既.

• >>你果然睇得好多喎∼
    <br>
    <br>>>可能我見識淺窄啦,又未做過第三者,所以未有咁深0既領悟.
    <br>
    <br>
    <br>唔一定做過第三者先會識呢仲女人﹐齋係呢個版都大把啦

• 你唔好以為可以改變倒佢!你只可以搵個自己舒服ga位,做得第三者一開始就預左係咁ga la!

• 你唔好以為可以改變倒佢!你只可以搵個自己舒服ga位,做得第三者一開始就預左係咁ga la!
    <br>
    <br>by gisele--c - 04/25/07 12:21
    <br>
    <br>對!
    <br>
    <br>女人最大忌係:成日覺得自己可以改變到個男人.

• <br>其實真係冇話你係第三者一定唔o岩同錯架,反正可能本身佢地關係一直係唔好.
    <br>緣份早定,又唔可以抹剎你地一齊真係好好,好夾.
    <br>不過,見你o既留言,話你地之前明知大家o既角式,但愛佢點都要一齊,
    <br>你地而家可以一齊啦,但大家都同樣為個ex而自責,一齊唔開心,
    <br>佢對ex仲未放低,個心好似未向曬你,
    <br>咁為咩呢?
    <br>既然大家係真心o既,
    <br>乜唔係應該珍惜同開心,就算有唔開心都唔係為個ex架咩?

• 死喇,,唔夠訓....講到一舊舊......去抖下先~:P

• 人有時就無咁理性, 唔試就唔死心ga, 去到某個位, 自己頂唔順就會放手ga la, 不過係咪要去到攪到自己溶溶爛爛, 抑或攪到好憎對方先識得放手呢?

Log in to reply