覺得自己今年行衰運

• 話咁快就到左年尾, 今年我覺得自己各方面都問題多多
    工作唔順利, 身體好差, 同best fd反面, 鍾意既人又唔理自己
    真係覺得自己好黑仔, 唉, 唔知下年既運程會唔會好d呢?

• 可以試下占卜/算命, 例如塔羅, 紫微斗數果D

• 可以試下占卜/算命, 例如塔羅, 紫微斗數果D

• 咁黑仔, 搵人指點下迷津好d喎

• 咁黑仔, 搵人指點下迷津好d喎

• qiqiqQ replied at 2016-12-21 11:10 am

---------------------------------------------------------------

可以試下占卜/算命, 例如塔羅, 紫微斗數果D

===============================================================

我就唔係幾信呢d野, 始終命運係要靠自己掌握既, 試下自己反思問題係邊

• qiqiqQ replied at 2016-12-21 11:10 am

---------------------------------------------------------------

可以試下占卜/算命, 例如塔羅, 紫微斗數果D

===============================================================

我就唔係幾信呢d野, 始終命運係要靠自己掌握既, 試下自己反思問題係邊

• 我之前都係好運滯, 咁岩有日行尖沙咀, 係cke見到有間鋪頭有個塔羅師坐陣, 好奇之下就入左去啦

• 我之前都係好運滯, 咁岩有日行尖沙咀, 係cke見到有間鋪頭有個塔羅師坐陣, 好奇之下就入左去啦

• tseeee replied at 2016-12-22 11:26 am

我之前都係好運滯, 咁岩有日行尖沙咀, 係cke見到有間鋪頭有個塔羅師坐陣, 好奇之下就入左去啦

嘩, 可唔可以講多少少?

• tseeee replied at 2016-12-22 11:26 am

我之前都係好運滯, 咁岩有日行尖沙咀, 係cke見到有間鋪頭有個塔羅師坐陣, 好奇之下就入左去啦

• beth replied at 2016-12-22 3:36 pm

tseeee replied at 2016-12-22 11:26 am

佢引導我思考自己想問咩問題, 咁我就試下抽牌啦

之後佢既分析都幾中, 又俾到d有用意見我, 真係一試無妨

黎緊我仲有其他問題想問佢, 我諗住x'mas果陣再去多次

因為買滿$100就會有一個福袋

可以去玩塔羅, 又有禮物收, 可以開開心心過x'mas啦~

• beth replied at 2016-12-22 3:36 pm

tseeee replied at 2016-12-22 11:26 am

佢引導我思考自己想問咩問題, 咁我就試下抽牌啦

之後佢既分析都幾中, 又俾到d有用意見我, 真係一試無妨

黎緊我仲有其他問題想問佢, 我諗住x'mas果陣再去多次

因為買滿$100就會有一個福袋

可以去玩塔羅, 又有禮物收, 可以開開心心過x'mas啦~

Log in to reply