有冇人用過ZINO 既 lash builder?

• 我d睫毛超短超易斷,
    聽人講用睫毛增長液堅有用,
    最近係萬寧見到呢枝zino lash builder,
    有d心思思想買,
    請問有冇sis試過?

• 我試過以前金色嗰支咋,好似真係幾有用。haha, sis同我一樣都係貪靚之人。

• 我試過以前金色嗰支咋,好似真係幾有用。haha, sis同我一樣都係貪靚之人。

• 我之前聽過人哋講 canmake有一支都掂

• 我之前聽過人哋講 canmake有一支都掂

• 聽人講都你講個支野真係掂架喎

之前有個朋友又係睫毛好短個D人

冇見佢一排

見佢D眼睫毛真係長左好多

佢話佢個期用緊你岩講個支野,但我自己未試過XD

• 聽人講都你講個支野真係掂架喎

冇見佢一排

• 我覺得有用呀

好耐之前已經見好多blogger有講呢枝lash builder.. 個時又冇乜心情買.. 後尾見佢有折就買左返去試.. 用左個幾星期好似D睫毛真係冇以前咁易甩

• 我覺得有用呀

好耐之前已經見好多blogger有講呢枝lash builder.. 個時又冇乜心情買.. 後尾見佢有折就買左返去試.. 用左個幾星期好似D睫毛真係冇以前咁易甩

• 知唔知要用幾多次先有效架?

• 知唔知要用幾多次先有效架?

• 搞到我都心郁郁想試下啊~~~

• 搞到我都心郁郁想試下啊~~~

• 你買個陣幾錢呀???

同埋幾時用?

• 你買個陣幾錢呀???

同埋幾時用?

• Josephine replied at 2016-12-21 10:00 pm

---------------------------------------------------------------

我試過以前金色嗰支咋,好似真係幾有用。haha, sis同我一樣都係貪靚之人。

===============================================================

金色個枝同呢枝有咩唔同?

我又未試過金色呀.. 咁sis你而家仲有冇用?

• Josephine replied at 2016-12-21 10:00 pm

---------------------------------------------------------------

我試過以前金色嗰支咋,好似真係幾有用。haha, sis同我一樣都係貪靚之人。

===============================================================

金色個枝同呢枝有咩唔同?

我又未試過金色呀.. 咁sis你而家仲有冇用?

• queenbeauty replied at 2016-12-22 5:14 pm

聽人講都你講個支野真係掂架喎

冇見佢一排

可能我本身都唔係話勁短個D人..不過覺得D睫毛好似有密左少少.. 平時拎黎做base打下底都幾好..

• queenbeauty replied at 2016-12-22 5:14 pm

聽人講都你講個支野真係掂架喎

冇見佢一排

可能我本身都唔係話勁短個D人..不過覺得D睫毛好似有密左少少.. 平時拎黎做base打下底都幾好..

• ME!YEE replied at 2016-12-23 8:50 pm

知唔知要用幾多次先有效架?

我早晚都用.. 個幾兩星期已經見到D睫毛密左少少同冇咁易斷...

• ME!YEE replied at 2016-12-23 8:50 pm

知唔知要用幾多次先有效架?

我早晚都用.. 個幾兩星期已經見到D睫毛密左少少同冇咁易斷...

• ME!YEE replied at 2016-12-23 8:51 pm

搞到我都心郁郁想試下啊~~~

試下囉.. 同埋好似我呢D成日化妝既.. 都要保養下D眼睫毛既...

• ME!YEE replied at 2016-12-23 8:51 pm

搞到我都心郁郁想試下啊~~~

試下囉.. 同埋好似我呢D成日化妝既.. 都要保養下D眼睫毛既...

• BeautyJar replied at 2016-12-28 8:37 pm

你買個陣幾錢呀???

同埋幾時用?

唔知而家仲有冇折啦.. 不過佢平時好似係$19X左右.. 但係你行過咪去望下囉.. 萬寧成日都有promotion..

我就早晚都用既.. 其實都算幾勒力.. 可能因為咁所以都算快見效

• BeautyJar replied at 2016-12-28 8:37 pm

你買個陣幾錢呀???

同埋幾時用?

唔知而家仲有冇折啦.. 不過佢平時好似係$19X左右.. 但係你行過咪去望下囉.. 萬寧成日都有promotion..

我就早晚都用既.. 其實都算幾勒力.. 可能因為咁所以都算快見效

Log in to reply