杭州真係大開眼界

• 今次去杭州真係大開眼界, 我同個fd去遊西湖先知道發現自己少毛見大毛!
    話說我地坐係船度要等多兩個乘客先至開得船, 咁就等到兩個,
    一男一女都係大陸人黎既!開到湖中心, 個船夫都係度講解下西湖既歷史,
    點知個女人無啦啦就放左隻腿落去水度洗腳,
    我同個fd已經睇到眼都突埋架啦!
    之後都未夠正, 仲要見到個男用d水黎洗面,
    只可以話佢地愛對方愛得好深, 愛到連洗腳水都用黎洗面!
    我諗呢d都只係冰山一角, 但係都足夠我大開眼界xd

• 沒有我地祖國既洗腳水,你地班香港人死得啦!

你真係見識少啦, 我國仲有更多野你都未見識過呀!

• 如果唔係佢地d洗腳水, 我地香港鬼會有香港腳咩~

真係要多得佢地啦!

• China replied at 2015-09-25 5:25 pm

---------------------------------------------------------------

如果唔係佢地d洗腳水, 我地香港鬼會有香港腳咩~

真係要多得佢地啦!

===============================================================

真係好嘔心呀! 不過有香港腳如果唔搽野真係好難忍!

• 香港腳者, 都仲有得用羅霉樂醫都已經算好啦,

如果係用左地溝油同食大頭奶粉就真係慘啦!

• Fai replied at 2015-09-25 9:25 pm

---------------------------------------------------------------

China replied at 2015-09-25 5:25 pm

如果唔係佢地d洗腳水, 我地香港鬼會有香港腳咩~

真係要多得佢地啦!

===============================================================

真係好嘔心呀! 不過有香港腳如果唔搽野真係好難忍!

係街度抓都肉酸啦!

• Tree replied at 2015-09-26 3:29 pm

香港腳者, 都仲有得用羅霉樂醫都已經算好啦,

羅霉樂唔係醫灰甲既咩? 而家連香港腳都醫好?

• Chung replied at 2015-09-29 1:54 pm

Tree replied at 2015-09-26 3:29 pm

香港腳者, 都仲有得用羅霉樂醫都已經算好啦,

羅霉樂唔係醫灰甲既咩? 而家連香港腳都醫好?

佢都有隻叫羅霉樂皮膚癬膏係醫香港腳既, 另一隻就醫灰甲!

我第一次都差d買錯xd

Log in to reply