第一次做姊妹, 有冇方法可以整走肥手臂???

• 第一次做姊妹, 新娘揀左條low-cut裙比我地班姊妹!!
    但我隻手臂真係粗過其他姊妹好多呀!!!
    有咩方法可以令手臂d肉firm返?
    唔想到時為左遮手臂搞到連外套仔都唔敢除> <

• 我手臂都好粗..成個夏天都唔敢著背心=(

我都想知有咩方法可以瘦手臂=

• 手臂肥真係好難減!!

有冇試過做運動?

• 做LIPOSONIX la

• Marsha 有個任做plan, 之前都join過, 針對1個部位任做, 我做溶脂+通淋巴減大脾, 1個月已經見到效果, 唔貴可以試下

• Yanyan replied at 2015-09-16 2:25 pm

---------------------------------------------------------------

做LIPOSONIX la

===============================================================

未聽過喎!

• bigheadB replied at 2015-09-17 10:20 am

---------------------------------------------------------------

Marsha 有個任做plan, 之前都join過, 針對1個部位任做, 我做溶脂+通淋巴減大脾, 1個月已經見到效果, 唔貴可以試下

===============================================================

呢個我都冇聽過..

• 做運動!!!上網都好多片教人瘦局部位置ga!!! 得閒練下啦!!

• 試下舉下啞鈴睇下有冇用?

• SIS你幾時做姊妹呀?

時間趕的話,可以用D輔助品幫幫手!

e.g:2b arm & body..佢係針對脂肪咖~做埋運動應該會瘦得快D~~

• 用spa機, 一套2650, 有排用, 成家用都得..唔只整手, 仲可修腳同patpat位,

• coko replied at 2015-09-18 3:39 pm

SIS你幾時做姊妹呀?

e.g:2b arm & body..佢係針對脂肪咖~做埋運動應該會瘦得快D~~

我朋友試過,佢話呢個Brand唔錯ga~

• beauty replied at 2015-09-18 3:53 pm

用spa機, 一套2650, 有排用, 成家用都得..唔只整手, 仲可修腳同patpat位,

但係我唔係好想靠呢D機..

• Kakakakay replied at 2015-09-18 4:12 pm

coko replied at 2015-09-18 3:39 pm

SIS你幾時做姊妹呀?

我朋友試過,佢話呢個Brand唔錯ga~

我搽完之後feel到手臂肚仔熱熱地,好快吸收,唔會覺得好"立",而且價錢唔算貴,樓主不妨一試!

• 跳鄭多燕!佢有個手臂操一星期跳四次堅WORK!

• 唔急嘅就做舉啞呤運動收緊返個手臂,如果急嘅就唯有做機收緊或者liposonix溶脂

• 其實而家好多減肥機都可以減走哂D脂肪嫁啦 你可以試下爆脂或者射頻都可以 3百蚊有得做

• 爆脂個d我想做liposonix多d,

有得一格格咁做,想瘦邊度就邊度,

仲可以減成吋@@

Log in to reply