有冇SIS 都鍾意幫仔仔含?

• 個人都鍾意口交, 幫對方做唔到既野,
    見到佢好鍾意, 好舒服個樣, 自己都會好興奮.

各位SIS 有冇咩經驗可以令仔仔更加HIGH?

• sis u want try ?

• YA, 想整到仔仔再HIGH D

• Sis replied at 2015-07-21 8:25 pm

---------------------------------------------------------------

YA, 想整到仔仔再HIGH D

===============================================================

skype傾

chatchatsex

• 望住我黎含.......對眼要挑逗我,重要開心笑住含......

• 眼神啦... 含得夠唔夠深.. 有冇加一 d 食物係支野上面, 等你啜得投入或者有些物質係啜的時間散發出黎, 令佢更麻更震撼

• 望住我黎含.......對眼要挑逗我,重要開心笑住含......

<-- 佢都有咁講呀, 仲係鏡面前咁做, 正好多.

其實你地易唔易被吹爆?

我個人都鍾意男仔係口射, 感覺自己口技好好, 有成功感.

但我BF話好似唔係好尊重我喎...

• 個人唔易俾吹爆wow, 有冇興趣挑戰下...:p

• 我個SP同你一樣, 都鍾意吹,吹到我要叫救命咁制,成日俾SP吹爆

• 多謝各位留言, 但我唔係識SP 呀,

只係想聽下各位意見.

我SP 都冇乜意見, 所以想聽多D

• 未試過比人吹爆....但偏偏龜頭勁敏感.....可能太刺激

• Sis replied at 2015-07-22 3:47 pm

---------------------------------------------------------------

望住我黎含.......對眼要挑逗我,重要開心笑住含......

其實你地易唔易被吹爆?

===============================================================

定係佢口爆完你口,佢唔敢同你嘴呀?

• call me

6123 4233

• ok,有人攪亂POST, 唔傾了.

• 唉~

太可惜了~~

• 堅架?打比你?

• Sis replied at 2015-07-22 3:47 pm

望住我黎含.......對眼要挑逗我,重要開心笑住含......

其實你地易唔易被吹爆?

那口爆後,妳喜歡吞下他們的精液嗎?

• 囗爆完吾好停繼續吹,条仔肯定叫出黎,佢會求你吾好,好正!

• Vivi add me wechat tinlaw8880

• vivi replied at 2015-07-22 6:21 pm

囗爆完吾好停繼續吹,条仔肯定叫出黎,佢會求你吾好,好正!

hi Vivi, Wanna to chat more? pls add WeChat:-toMY_lee-

• add

• vivi replied at 2015-07-22 6:21 pm

囗爆完吾好停繼續吹,条仔肯定叫出黎,佢會求你吾好,好正!

咁似我果個,有幾次真係俾她吹爆完,仲繼續吹!我真係叫左出黎!

• 其實講真...SHE 好既地方係可以用ALIAS,

女仔可以唔使比人騷擾, 又可以ADD人,

但同時唔好都係ALIAS, D男仔可以扮人,

攪亂哂..

• 射完繼續吹.....very high.......especially you partner still have the seducing lingerie on!!

• Sis replied at 2015-07-23 2:59 pm

其實講真...SHE 好既地方係可以用ALIAS,

女仔可以唔使比人騷擾, 又可以ADD人,

但同時唔好都係ALIAS, D男仔可以扮人,

攪亂哂..

無錯.....女又佢,男又係佢

Log in to reply