第一次對不起身邊男人 (A long story)

• 我以前拍咁多次拖,從來都好專一,感情同肉體上都從未出軌
    依家身邊那個男人,已經一齊6年幾快7年了,感情算穩定
    性生活還好,現在一個月都還最少有10次8次,有時更多
    而我個人來說,認為自己係女性之中算比較好色的一群
    在性愛裡會覺得好舒服好正,但得不到自已用手刺瀲陰蒂那種有高潮的感覺

一星期前身邊男人要到外地工幹,而我也趁機獨個到泰國遊一遊
    話說自己一直都好想試下搵男按摩師,以前從來都只「想」沒有行動過
    一來在香港怕有機會撞到,澳門又不識路,深圳又怕(都是藉口)
    三天前不知道另來的勇氣,晚上找來一個泰國男按摩師到酒店
    在未打電話之前,其實內心爭扎了好耐,但我真的很想試一次
    我已在預約時講定,我只想要按摩,不要sex… 我以為我控制得到的

這是我第一次,當佢入到黎,未除衫但對望時我感覺尷尬到不得了
    開始時都正常推油摸摸下,可能我真的幻想太多,已經很濕
    期間我一直不敢張眼,按完後面再按前面… 然後就到小妹妹了
    我好緊張,仿佛不能呼吸… 佢按得好舒服,也用了手指
    然後突然!佢開始用口係我身上游走!我靈魂被慾念戰勝
    我內心好爭扎,我真係好想拒絕,但我無… 心想一定要守最後防線

正當我覺得好舒服之時,男按摩師突然戴套!我心知不妙…
    我內心真的不願意,一直覺得這樣會對不起我的男人,也令自己破戒
    但我靈魂又再一次被慾念戰勝,我手在推他但口竟然沒有就一聲拒絕
    當時的心情我到現在還記得,我內心很難受,百感交雜,不能形容
    不過佢實在太大了入唔到,佢再用手口意圖將小妹妹放鬆
    第二次再試入… 我也是開不了口… 結果還是入不到
    如是者到第三次,我終於開口說不要sex… 最後全程他用手口幫我

其實舒服是很舒服,但跟做愛一樣,沒有真正的高潮
    佢走左之後,我心情跌入谷底… 我是不是瘋了,我究竟做乜x野
    我真的很後悔很內疚,沖了三次涼,我很怕
    再過幾天就跟我男人重聚了,我怕我內疚得忍不住自爆
    又怕自己以後跟他做時會想起這件事,影響了性生活
    我真的很對不起他,我也對不起自己…
    一直自豪的,現在沒有什麼值得自豪

還有… 因為我之前一直也想著只會用手… 沒想到他也用口了
    現在真的很怕自己染了什麼性病,更怕是傳給我男人
    我現在可以做的是什麼呢… 性病這刻都沒有說可以打什麼針預防了
    但我突然想到B肝這樣也會傳染,我不清來自己以前有沒有打過預防針
    現在打還有用嗎?

• 做個身體檢查無壞

• 佢自己都戴套表示佢都怕賴野,即係佢本身應該無性病。妳自己又唔好諗太多,平常心面對,如果妳因內疚表現得對男友特別好就一定出事,汲取教訓,了解自己,避開呢類情況,更珍惜妳心身邊人,同佢開心咁生活就係好好既認錯

• Good story!! W

• 唔知邊度抄番黎…

• 技師都入唔到 ??? 笑咗 !!!

• 他戴套不代表他無病,這是性工作者必要的吧?

我今天依然覺得好後悔,唉!

這是真實故事不是抄的。

真的入不到,我本身算窄,平常也很容易「爆」,

但他的頭真的很大(身正常),根本塞不到入去,可能這是天整定

• 我現在真的越想越多,又怕會不會被偷拍了

又怕他會不會拿了我的頭髮落降頭(應該不會吧)

我人真的很糟!雖然我感到內疚、後悔

但每次想起當時情節,又會覺得很high

但下一秒又立刻想到對不起身邊男人

• 根本係曳

• 其實看到最後我笑了,本來只打算看也留了言,

我想還是去做bodycheck好啲 ...

• 有70分, 內心掙扎戲太多,over左, 再作過啦

• 用十幾廿分鐘打上高段野,會唔會呀?!

• 睇得出版主內心確實已經...........當咗自己係女人!

• 版主係咪指意圖肛交?

• 我諗STD係有潛伏期,所以未必咁快CHECK到.暫不能愛愛喇.

• 面對現實,就會知應取乜應對措施

• 事實又好,故事又好,發展到咁個按摩師一定已經用左手指插左入去,而且有經驗用囗做都知囗手並用係基本動作,而且你又吾係處女,再窄都吾會入吾到,反而你可以話佢太大,入左太漲有啲痛就正常,而且約得男上房同你推油心知會一定比佢攪啦, 我同試過比好粗大嘅入過,我又吾覺得因為太大佢入吾到,冇可能

• 女人下面連仔都生得出,入唔到除左處女外,一係就係條仔青頭,唔知點搵個入口,但上述呢d技師,點可能?

• 我都試過揾男按摩師,佢地真係好熟手,攪到你好舒服又好想

• 真係唔知點解D男按摩師咁熟手!按按下真係會想!

• ivy replied at 2015-07-15 1:19 pm

---------------------------------------------------------------

真係唔知點解D男按摩師咁熟手!按按下真係會想!

===============================================================

you try before ??

• 其實...都係好小事啫, 佢有戴套, 已經減低好多染病嘅機會, 胡思亂想對妳身體仲大傷害啦.

我返而覺得妳有左第一次之後, 就可能會有第二次...

• lora replied at 2015-07-15 1:08 pm

---------------------------------------------------------------

我都試過揾男按摩師,佢地真係好熟手,攪到你好舒服又好想

===============================================================

咁最後有冇俾佢扑到?

• ivy replied at 2015-07-15 1:19 pm

真係唔知點解D男按摩師咁熟手!按按下真係會想!

工多藝熟…等於骨女劏蛇一樣

• 試過!

• ivy replied at 2015-07-15 1:36 pm

試過!

咁有冇高潮?

• 其實男按摩師用手已經一定比佢摸到高潮,但係又一定仲想要,因為想要充實嘅感覺

• 放屁!放屁!放屁!

• ivy replied at 2015-07-15 1:36 pm

試過!

有冇比技師入過?

• 0517 replied at 2015-07-15 2:22 pm

ivy replied at 2015-07-15 1:36 pm

試過!

有冇比技師入過?

有,可能係佢哋嘅職業,好正

• 係泰國仔?

同呢d人搞,唔驚咩?

• haha replied at 2015-07-15 4:47 pm

係泰國仔?

同呢d人搞,唔驚咩?

啲男人去到邊搞到邊啦,佢地又唔驚?!

• 點同,女人成日話要有feel先會搞,似乎呢句唔多岩啦~~~

• Feel? 有啲女人第一次見個男人就去馬啦,she 大有人在

咁快有feel定好痕呀?

• 咁當然有,但唔代表第一次見唔可以有feel喎,人地可能傾左一輪先出黎呢?

咁你有冇試過?

• 一輪係幾耐?啲書男咪最多同你傾幾日就要見面

• 或者一頭半個月掛...

我試過同人傾左超過一年都冇約過出黎,結果對方頂唔順問我有冇諗過要見佢 :P

• 呵呵 replied at 2015-07-15 5:28 pm

一輪係幾耐?啲書男咪最多同你傾幾日就要見面

yes, I am this kind of people haha

• 唓,傾就一定要見嘅咩?咁最後你有冇見佢呀?

我仲犀利,我有幾個傾咗幾年都冇見。

其他嗰啲通常最多傾一年就頂唔順。呵~

• guy replied at 2015-07-15 5:42 pm

呵呵 replied at 2015-07-15 5:28 pm

yes, I am this kind of people haha

快又見得多又點?除非你是雜食男啫,嘻~

• haha

有冇興趣同我傾吓呀,約定傾一年先見面

• 呵呵

咁當然有啦..

你既頂唔順出聲約你,定玩失跡先?

• 呵呵 replied at 2015-07-15 5:46 pm

guy replied at 2015-07-15 5:42 pm

呵呵 replied at 2015-07-15 5:28 pm

快又見得多又點?除非你是雜食男啫,嘻~

you are wrong , I am picky one

• male

你有興趣見個佬咩?LOL~~

收工!

• 呵呵 replied at 2015-07-15 5:44 pm

唓,傾就一定要見嘅咩?咁最後你有冇見佢呀?

why ?? because of you are too trouble ?? haha

• 開個新post,講明傾一年先可見面

• haha replied at 2015-07-15 5:49 pm

呵呵

咁當然有啦..

你既頂唔順出聲約你,定玩失跡先?

佢地成日約我㗎喎,食足一年檸檬最後咪失蹤囉

宜家有幾個仲傾緊,傾咗幾年 XD

• guy replied at 2015-07-15 5:52 pm

呵呵 replied at 2015-07-15 5:44 pm

唓,傾就一定要見嘅咩?咁最後你有冇見佢呀?

why ?? because of you are too trouble ?? haha

Because I'm not interested in meeting them, I'm too picky. Haha

• male replied at 2015-07-15 5:52 pm

開個新post,講明傾一年先可見面

Good idea, 又可以呃水吹

• 其實開多啲吹水線幾好丫,唔比人留contact

Log in to reply