原來已經2年了

• 原來已經超過2年無上嚟she......時間過得真快。
    過去呢段時間到現在還是單身陪伴我只有工作
    工作和一個人旅行....可笑

• 早晨 senki 仲咩突然咁感觸呢?

多啲上黎我相信你總會搵到啱傾既人

雖然呢度同兩年前已經好唔同⋯⋯

• Senki 我同你的情況一樣,你enjoy一個人去旅行嗎?

• senki,

可笑?!人生好多時都好無奈

• 不如做下chatmate..ok?

wechat: stressfree

• 版主不如來我家couchsurfing, 費用全免包三餐

• 雖然一個人,但有健康,有工作,有得旅行,比上不足比下有餘,要感恩.

唔好唔開心,珍惜一個人生活!

• 人總有某段時間靜下來回想以前既人和事!

• 我喜歡一個人去旅行!但近期身體有事要休養下...........人生真係多無奈

• 以前嘅事唔想太多,每晚未瞓著時,想吓當日嘅事已經夠啦.

好事回味吓,錯事如無法改變,就算架啦,瞓醒又新開始.

一個人旅行好丫,可以訓練獨立能力,結識世界各地朋友,不過注意安全!!

• 小心身体呀!健康最重要

• 就係工都返唔到太多時間諗嘢!

多謝cym

• 原來已經超過2年無上嚟she......時間過得真快。 過去呢段時間到現在還是單身陪伴我只有工作 工作和一個人旅行....可笑

你都好,數到2樣..

• maychu replied at 2015-02-08 12:18 am

---------------------------------------------------------------

原來已經超過2年無上嚟she......時間過得真快。 過去呢段時間到現在還是單身陪伴我只有工作 工作和一個人旅行....可笑

你都好,數到2樣..

===============================================================

妳數唔到?

• 單身一人過

好過同一個唔岩既人一齊而唔開心

• 咁又係。人簡你:你簡人。況且香港太多誘惑啦!

• senki replied at 2015-02-08 12:40 am

---------------------------------------------------------------

maychu replied at 2015-02-08 12:18 am

原來已經超過2年無上嚟she......時間過得真快。 過去呢段時間到現在還是單身陪伴我只有工作 工作和一個人旅行....可笑

你都好,數到2樣..

===============================================================

妳數唔到?

• maychu replied at 2015-02-08 3:35 pm

senki replied at 2015-02-08 12:40 am

maychu replied at 2015-02-08 12:18 am

你都好,數到2樣..

妳數唔到?

1=什麼?

• 您地仲有無人係呢度搵認真男女朋友?

• 版主你好, 我已放棄左搵男朋友好耐了, 你仲未放棄?

• 或者緣份未到啫

• 裝備自己, 每一天都有機會出現Mr. RIGHT, 女人不可沮喪不能懶

• replied at 2015-02-09 6:06 pm

裝備自己, 每一天都有機會出現Mr. RIGHT, 女人不可沮喪不能懶

我覺得男人都一樣

• 男人乾乾淨淨,不要有口氣,不要露鼻毛,幽默而癈話不多,已經很不錯,太姿整反而討厭呢!

• senki replied at 2015-02-07 4:54 pm

我喜歡一個人去旅行!但近期身體有事要休養下...........人生真係多無奈

你身體見邊度唔妥呀?嚴重嗎?要好好照顧自己先得。

• 我係男仕。我無搵。

我係撞車...撞到腳好嚴重!

人生真係無奈..........

• senki replied at 2015-02-10 1:45 am

我係男仕。我無搵。

Ching 好好保重喇,睇黎都幾大鑊,希望你快啲好返喇

不過人生無常,加油吧

• harold replied at 2015-02-10 1:50 am

senki replied at 2015-02-10 1:45 am

我係男仕。我無搵。

Ching 好好保重喇,睇黎都幾大鑊,希望你快啲好返喇

不過人生無常,加油吧

有心!多謝~

• 雖然一個人有時會悶及寂寞, 但點都好過嫁比一個表面顧家, 疼鍚老婆仔女的好好先生, 其實背後係一個為求一己私慾, 自私又無恥到不堪既賤男一名, 做佢老婆, 仲慘過死! 哈哈!

• single lady 似乎曾经蒼海難為水wor, 妳所言正確,so i am single 2

• cmi,

慶幸自己不是故事其中一主角, 只是我確實認識這樣的賤男, 所以有感而發姐. 哈哈

• single lady replied at 2015-05-04 12:52 pm

雖然一個人有時會悶及寂寞, 但點都好過嫁比一個表面顧家, 疼鍚老婆仔女的好好先生, 其實背後係一個為求一己私慾, 自私又無恥到不堪既賤男一名, 做佢老婆, 仲慘過死! 哈哈!

呢度大把,日日上網搵女食,仲要扮到情深款款

• 好男人真係少

• 丹 replied at 2015-05-05 11:38 am

好男人真係少

冇錯, 要遇到好男人, 比中六合彩更難

就好似個賤男咁, 表面好到冇人有, 但背後原來比一個擺明車馬既搵食男更不堪

• 實在有太多賤男, 為自己自私行為找千千萬萬借口自圓其說, 簡直就不知所謂!

• 有啲真係好似對老婆仔女好好咁,其實一有機會又咪係出去滾

• 男人是否都一樣? 哈哈哈

冇咩都唔好係SHE逗留, 冇益

• 齋吹水,打發下時間,都還可以

• 男人一個 replied at 2015-05-05 12:03 pm

齋吹水,打發下時間,都還可以

冇錯, 呢個正是我衣家做緊的

• 唔好一味話男人,好多女人咪一樣出黎玩。。。

• hugo, 同意, 你也可以發表下對賤女人的意見

• 我絕對唔敢用賤呢個字,每個人出軌總有原因。。

今時今日,有affair 不局限於男人啦!

• 兜左個圈講咀多,最後咪又係統一叫"通姦",唔通會變成流芳百世事情咩

• 借口=原因?!

婚姻變哂質㗎喇

• 男人,敢問一句,你從都循規蹈距冇出過軌?

你可以話借口=原因既,每件事發生都有佢原因

你係咪都係single?

• hugo replied at 2015-05-05 12:37 pm

男人,敢問一句,你從都循規蹈距冇出過軌?

你可以話借口=原因既,每件事發生都有佢原因

你係咪都係single?

關Single 乜事?

我結過婚又離過婚,又訂婚又解除婚約,重大把男朋友,所以我可以講你知男人冇個好信唔過,有好都是表面!

• 我估錯囉...通常未結婚既未必體會到結左婚既點解要搵sl。。

男人冇個好信唔過--我唔敢話唔係,不過壞男人女人先鍾意!

• hugo, 每個人係生活上總會有不如意事, 如果唔開心或夫妻間相處有問題就瞞住另一半向外求, 呢種行為叫自私, 無恥, 不道德. 我個人道德觀念比較重, 所以對不道德的男女都好卑視, 無論佢地背後既原因係乜, 都唔應該係出軌既借口.

• 丹, 男人冇個信得過, 我係呢度深深體會到這點. 原來你係一個咁有經歷既人. 不過唔緊要, 一個人仲好, 生活過得自在好多, 又唔怕會比人hurt. 共勉之.

• hugo replied at 2015-05-05 12:49 pm

我估錯囉...通常未結婚既未必體會到結左婚既點解要搵sl。。

男人冇個好信唔過--我唔敢話唔係,不過壞男人女人先鍾意!

壞男人女人先鍾意? 應該係...壞男人只有壞女人先鍾意, 正所謂物以類聚, 人以群分!

Log in to reply