一千蚊左右的去斑產品推介

• 踏入左30歲, 真係覺得D皮膚差左好遠, 暗啞同乾都算了, 最慘係唔知點解, 最近塊面開始出現D淡斑, 我老公早兩日仲講笑話呢D係屍斑, 我真心笑唔出囉... 想請教一下大家, 有冇一D比較靚的去斑產品可以介紹一下? budget方面我諗一千蚊左右啦, 太貴買唔起, 但平又覺得信唔過...

• 經驗之談, 洗臉同唇蜜都可以買平野, 但精華, 底霜同去斑就一定唔平得!

• 一千蚊左右其實已經可以買到好多好貨色, POLA的white shot冇記錯千一蚊都有得找, 三個月前我有買過, 依家有冇加價我唔知, 或者SKII都唔錯, 但係SKII衰在用開就斷唔到尾, 一停膚質就會dup得好快, 所以用佢就要有心理準備打長期戰, 另外, 想講其實去斑product, 我幾百蚊的買過, 成兩千蚊的我都買過, 但其實兩千蚊的同一千呢D中高價位的, 相差真係好細, 我甚至可以話係feel唔到個分別咁濟... 但一千同幾百的就真係有距離之分, 你睇個見效的速度就知...

• 之前用過SKII, 但皮膚有D 吉吉地..唔係咁夾我, 而家用緊IM 亮肌精華都唔錯

• 其實最緊要避免照陽光, 早d休息, 皮膚自然好!

• 我用緊個條line 幾好

我本身係賀爾蒙斑,用左半個月已經有效果

依家皮膚仲滑左,最勁係冇埋個士多啤梨鼻

價錢唔貴, 在我個fd 鋪頭度買約$500 蚊

但我係用full set skincare, 洗面,爽膚, 眼霜,精華,日霜 ,晚霜約$2800 到啦

用到4-5個月,所以好抵用,

可以免費體驗,唔買都冇所謂

我朋友話我介紹人去我下次買有優惠價番比我

有興趣加我wechat: cherii220

• 有冇考慮飲檸檬水呢? 呢期好興架WO~

• mary replied at 2015-04-21 11:43 am

---------------------------------------------------------------

經驗之談, 洗臉同唇蜜都可以買平野, 但精華, 底霜同去斑就一定唔平得!

===============================================================

其實我都係咁諗..

• vicky replied at 2015-04-21 1:06 pm

---------------------------------------------------------------

一千蚊左右其實已經可以買到好多好貨色, POLA的white shot冇記錯千一蚊都有得找, 三個月前我有買過, 依家有冇加價我唔知, 或者SKII都唔錯, 但係SKII衰在用開就斷唔到尾, 一停膚質就會dup得好快, 所以用佢就要有心理準備打長期戰, 另外, 想講其實去斑product, 我幾百蚊的買過, 成兩千蚊的我都買過, 但其實兩千蚊的同一千呢D中高價位的, 相差真係好細, 我甚至可以話係feel唔到個分別咁濟... 但一千同幾百的就真係有距離之分, 你睇個見效的速度就知...

===============================================================

多謝你的分享, 我會去佢地專櫃度睇下

• sammy replied at 2015-04-21 9:25 pm

其實最緊要避免照陽光, 早d休息, 皮膚自然好!

早睡早起, 講就容易... 唉......

• rita replied at 2015-04-22 11:06 pm

有冇考慮飲檸檬水呢? 呢期好興架WO~

我有飲呀, 但好似效用唔係咁大..

• Pola隻white shot我在facebook都有拎過sample, 質地都好水潤, 用左兩日都真係好似亮白左~

• nicke replied at 2015-04-23 2:08 pm

rita replied at 2015-04-22 11:06 pm

有冇考慮飲檸檬水呢? 呢期好興架WO~

我有飲呀, 但好似效用唔係咁大..

檸檬水呢d野同風水佬一樣, 呃你十年八年你先發現有冇效..

• 有冇效就唔知, 但係賣檸檬水樽那個人就應該發左達.....

• wally replied at 2015-04-24 11:19 am

Pola隻white shot我在facebook都有拎過sample, 質地都好水潤, 用左兩日都真係好似亮白左~

咁我都信日本仔d美白野, 應該係勁d, 我都試下去pola個counter拎sample先~ :p

Log in to reply