有無sis用過restylane保濕針?

• 我有興趣去打restylane支保濕針呀,
    有無sis試過, 覺得如何?

• 聽D sis講過, 佢地一打完出黎食飯果陣就不停大讚呀,

但係無親身試過~

• 有阿我有打過 打完真係好好多 最小冇咁乾先 因為平時懶開真係好小用護膚品 打完唔洗再煩

• 我都係有興趣! 同阿妹已經諗住一齊打呀!

我地兩個d皮膚都係dry到爆~希望打完會好d喇

• babybabycs replied at 2015-04-20 3:55 pm

---------------------------------------------------------------

有阿我有打過 打完真係好好多 最小冇咁乾先 因為平時懶開真係好小用護膚品 打完唔洗再煩

===============================================================

你皮膚係呢排既天氣係咪都唔會好易出油咁?

• 我打過呀, 覺得好呀!

佢打之前會敷麻醉藥先, 唔會好痛!

如果想無咁易流失, 記得打完之後唔好食煙飲酒果D!

一定要自己戒下口咁囉

• 打針可維持幾耐效果?

• 打過, 打完果排上妝好貼, 膚質會靚好多

第1次打效果麻麻, 以為打完就ok咩都唔駛做

第2次去Marsha打, 同美容師傾開, 先知打完要狂fu mask

佢話好似海棉咁, 要補水比佢吸, 咁先有效果

• lianli replied at 2015-04-23 11:08 am

---------------------------------------------------------------

打過, 打完果排上妝好貼, 膚質會靚好多

第2次去Marsha打, 同美容師傾開, 先知打完要狂fu mask

===============================================================

有冇試佢新出既水光針

效果比保濕針好好多

打完fu果個修復mask好正

果隻光澤restylane做唔到

打咗1次效果已經即時睇到

• kenusYY replied at 2015-04-21 3:34 pm

打針可維持幾耐效果?

好睇你之後點保養架!

我自己打完都keep到而家都ok, 都半年啦!

打完, 醫生會叫你注意邊d野唔好做架啦~

• ShirleyT replied at 2015-04-27 11:38 am

有冇試佢新出既水光針

效果比保濕針好好多

水光針同保濕針有咩分別?

• 我打完皮膚無咁干,同光澤左

• bigheadB replied at 2015-05-06 11:13 am

水光針同保濕針有咩分別?

保濕針只for保濕, 水光針功效就多好多, 有收毛孔、美白去紋、收緊作用, 仲可以提升皮膚透明光澤感, 打完就好似搽左BB cushion咁白滑, 化妝功夫都慳返

我係Marsha試左次, 見效果好過我打保濕針, 都開左個course比自己

• 試過, 效果very good!

• 邊度有得試呀?

• 好多地方都有~我係楊怡賣廣告果間度做開,仲join左plan,做左2次已經我男朋友都讚我皮膚靚咗好多^3^

• 係咪宜家惠影虹賣廣告果間呀?

• Yanki replied at 2015-07-16 5:23 pm

係咪宜家惠影虹賣廣告果間呀?

係呀,試下打去問下,或者去佢地Facebook,成日都做promotion,新客有好多野送嫁!

• 都好喎

• ShirleyT replied at 2015-04-27 11:38 am

lianli replied at 2015-04-23 11:08 am

打過, 打完果排上妝好貼, 膚質會靚好多

有冇試佢新出既水光針

效果比保濕針好好多

我都打咗水光針, 正過保濕針好多

• 我打左一個療程3次好明顯D干紋唔見曬,皮膚滑左好多.你可以打去我做那間問下佢地依家做咁優惠Tel : 23148882

Log in to reply