呢排唔知咩事..d暗瘡印好難攪呀

• 好似生左好耐都唔好

• 有時荷爾蒙分泌失調, 底層唔乾淨, 就會唔停咁生, 等佢自己好可能D印同疤就會好深, 諗諗去美容院做D暗瘡facial啦, keep住做一排清下個底, 做facial D印會淡好多嫁

• 我都生到成面印, 做邊隻facial比較好, 有冇推介呀

• 你平時又會點整架..會用咩skincare

• zoiezoe replied at 2015-02-25 10:41 am

---------------------------------------------------------------

有時荷爾蒙分泌失調, 底層唔乾淨, 就會唔停咁生, 等佢自己好可能D印同疤就會好深, 諗諗去美容院做D暗瘡facial啦, keep住做一排清下個底, 做facial D印會淡好多嫁

===============================================================

咁我又有火山口呀...咁點呀

• Qblue replied at 2015-02-25 11:58 am

---------------------------------------------------------------

我都生到成面印, 做邊隻facial比較好, 有冇推介呀

===============================================================

唔知呀..我都唔太知...你地又有咩好野

• k replied at 2015-02-26 8:15 pm

你平時又會點整架..會用咩skincare

我用美白呀..唔知得唔得呀

• 樓主唔好咁急啦..你一定要整好個底先整d火山口呀..暗瘡印..慢慢黎..唔好急呀..唔可以咁急架..

• Karen replied at 2015-02-26 10:18 pm

樓主唔好咁急啦..你一定要整好個底先整d火山口呀..暗瘡印..慢慢黎..唔好急呀..唔可以咁急架..

咁我可以點整呀..可以話比我知..thx

• sin man replied at 2015-02-26 10:35 pm

Karen replied at 2015-02-26 10:18 pm

樓主唔好咁急啦..你一定要整好個底先整d火山口呀..暗瘡印..慢慢黎..唔好急呀..唔可以咁急架..

咁我可以點整呀..可以話比我知..thx

依家香港天氣咁差...好易會生成面蟎虫同埋細菌架..,其實我試過因為咁樣生左成面暗瘡..之後就去左間好勁的美容院整d暗瘡呀.因為個草本精華去暗瘡好好,咪就係去瑪姬..你一定要做好底層的保水同埋要清潔

• Qblue replied at 2015-02-25 11:58 am

我都生到成面印, 做邊隻facial比較好, 有冇推介呀

Marsha有暗瘡療程試做, 可以試下碳粉facial, 做完feel到底層乾淨好多, 暗瘡生少左, 印都即時淡好多, 其實暗瘡療程都有好多種, 最好比治療師睇下邊隻適合你

• 暗瘡印可搽喜療疤,佢有隻暗瘡專用配方,對付暗瘡印好work

Log in to reply