我應吾應該接受佢?

• 之前我同d fd出去玩,識左個男仔本身對佢有好感,佢有意冇意話自己结左婚,我以為佢吹水,然後抄左佢牌,之後佢约我出黎食飯,我本身住上水,佢住上環,佢居然走黎上水搵我食飯,我應承佢,之後直接問佢系吾系结左婚,佢話系,不過今年會食離婚,食完飯後,

我返屋企問d fd點算?

佢地叫我拒絕佢,甘我拒絕佢,之後佢話吾想呃我先講,如果想呃我就吾講?不過我都系拒絕佢,而我同佢都有聯絡,前兩日佢知我收夜晚兩點,佢話送我返屋企,我話吾使,之後佢話返到屋企報平安,我照做,如果我真系拒絕佢系吾系吾好同佢聯絡?

• 咁如果你地一齊後,佢唔離婚,你會點做?

• 我有個朋友同你類似遭遇,都係識左個有婦之伕,但佢地都有keep住來往,但只屬曖昧關係,但呢段關係維持左兩,三年,有婦之伕話會同佢老婆離婚,但一拖就兩,三年.到我個friend另結新歡,個有婦之伕就好快半年之內終於離左婚.可能有時d野唔迫到埋身都唔會去面對.你大可以同佢保持朋友關係先,畢竟你地都係剛認識冇奈.

• 佢可能認真,咪等埋佢離婚先開始囉!

• 除非你唔介意做阿二,呢啲話就快會離婚嘅男性物體都係少惹為妙喇。

叫佢離左婚先再搵你啦,又睇吓佢有冇講大話,或者會等到幾耐先消失。

• 下星期情人節佢约我,點算?

• 打算做佢秘密情人嘅話,當然要答應佢啦。

• Kelly replied at 2015-02-05 3:23 pm

---------------------------------------------------------------

打算做佢秘密情人嘅話,當然要答應佢啦。

===============================================================

但系佢真系廿四小時on call,佢隨傳隨到?

• biubiu9011 replied at 2015-02-05 3:28 pm

---------------------------------------------------------------

Kelly replied at 2015-02-05 3:23 pm

===============================================================

回應如上

• 有個女朋友, 公司識左人夫上司, 人夫話會離婚, 層樓仲轉左比老婆, 朋友還將第一次給了人夫....結果, 因為人妻玩自殺, 最後沒離婚

樓主, 還是搵個單身男人吧

• 版主份工收夜晚兩點, 好辛苦喎..

有人接放工一定好開心

• tommy replied at 2015-02-05 11:22 pm

版主份工收夜晚兩點, 好辛苦喎..

有人接放工一定好開心

但系我拒絕左佢,因為我驚做受害者,或者比人話小三

• 做小三有乜吾好,肯定會最鍚你,乜都有,又自由,我都係小三,好享受喎

• SMPT replied at 2015-02-05 2:20 pm

佢可能認真,咪等埋佢離婚先開始囉!

認同

如果佢係認真又有心,唔差左等佢離婚先開始

老實講,你都無辦法知佢係咪出黎搵食

佢未離婚你痴埋去,出左事係你抵死

就算佢認真,你都一定俾人話

• biubiu9011 replied at 2015-02-05 3:28 pm

Kelly replied at 2015-02-05 3:23 pm

初頭要呃hi屌緊係要落足心機,之後大家都明架喇,

一般已婚男呃女,都話同老婆無哂感情呀,就快離婚架喇

到左得手後,就會有各種各樣理由,仲想hold住你依個情人

又唔會離婚,一段感情耐左始終會悶,已婚男緊係想搵個情人

調劑下,但版主時間一耐左就會變成用完即棄既用品,

你既人生自己好好考慮下。

• 我識個已婚男既朋友,佢都係結婚多年,好想拍下拖,所以識左d妹妹仔(佢30+, 女既大約17-22)因為貪她們青春,同埋無咩戀愛經驗。一齊左之後又唔迫佢離婚,又肯做小三,因為大家都係拍下拖就算。最重要無壓力。當然呢段期間,要有幾浪漫有幾浪浸,要有幾dramatic有幾dramatic

本來玩得好開心,終於有一日太太知道,立即飛哂所有女仔。

結左婚既男人就算點冇感情,話好想離婚,都係唔敢做。因為離婚唔係關有無感情,有冇性生活既事,而係關金錢,層樓既事。再者公平d,未必只係男人係咁,女人都有機會係咁

• 佢而家吾知系吾系玩心理,已經幾日冇揾我?系吾系搏我揾佢?

• 好明顯你中左招喇,佢搵唔搵你對佢又無乜蝕底既,橫掂屋企大大個老婆係度,你就唔同喇諗咁多傷身呀妹妹

• 如果佢係認真又負責任,佢會盡快搞掂所有野再同你開始

你都唔好心急在果一時

萬一佢係搵食,蝕底只係你自己

如果d關係搵到唔清唔楚,呢個男人仲值得你愛咩?

• biubiu9011 replied at 2015-02-08 11:25 pm

佢而家吾知系吾系玩心理,已經幾日冇揾我?系吾系搏我揾佢?

I had the same experience, he is married and once I slept with him, he seldom contacted me. But when I wanted to leave, then he would call me again.

Now, I just ignore him and would not contact him again.

*Forget him, you deserve to have a real bf. Don't fall into love because you are lonely.

• Phebe replied at 2015-02-23 10:33 am

biubiu9011 replied at 2015-02-08 11:25 pm

佢而家吾知系吾系玩心理,已經幾日冇揾我?系吾系搏我揾佢?

I had the same experience, he is married and once I slept with him, he seldom contacted me. But when I wanted to leave, then he would call me again.

Now, I just ignore him and would not contact him again.

*Forget him, you deserve to have a real bf. Don't fall into love because you are lonely.

you deserve to have a real bf.

讚同。

愛錫自己多啲. 唔洗為呢啲唔知系認真定玩玩下既人而去傷腦筋. 如果佢系真心, 或你有意開始一段見得光既感情, 真系唔差呢小小時間.

Log in to reply