男人鍾意邊種女人(只能揀一類):活潑,野性,優雅 ?

• 野性

• 係呢個板,野性

• 野性, 開放, 放縱, 性感, 敢玩, 刺激

• 外表優雅, 內里野性

• hahahha, 版主落錯左應係 gossip or relationship channel!?

btw, 我 like 優雅女人 much !!

• 咁又吾好咁講

• 野性奔放 !

• 上床計, 梗係越野性奔放越好玩越嘆!

• 活潑

• 我揀優雅。

優雅的女人,舉手投足已經令我著迷。多優雅的女人也總有活潑、野性的一面,在等待著一個懂她的男人去幫她展現出來。

• 識貨嘅男人一定喜歡優雅,不過少啲呢類女人同要用啲時間

• Passerby replied at 2014-11-10 1:29 am

---------------------------------------------------------------

識貨嘅男人一定喜歡優雅,不過少啲呢類女人同要用啲時間

===============================================================

Agree.

大多野性的女人都較 cheap !

優雅的就高貴, But 真係要時間同培養才有優雅氣質,真正優雅的女人真的少, 所以惊貴。優雅女人上床當然亦掂啦,女人始終是女人,遇上男人便能發揮原始本性!!!!

• 男人 replied at 2014-11-10 1:41 am

---------------------------------------------------------------

Passerby replied at 2014-11-10 1:29 am

識貨嘅男人一定喜歡優雅,不過少啲呢類女人同要用啲時間

===============================================================

Agree.

大多野性的女人都較 cheap !

優雅的就高貴, But 真係要時間同培養才有優雅氣質,真正優雅的女人真的少, 所以惊貴。優雅女人上床當然亦掂啦,女人始終是女人,遇上男人便能發揮原始本性!!!!

Agreed.

Cheap 女人我唔啱,普遍質素亦唔係高。

優雅女人遇到好對手真係不得了!

• 活潑 -- 18歲前的可以是活潑,這類太幼稚

野性 -- 野性的性格給人難以馴服,少許大男人的我並不合適

優雅 -- 由內至外發出的高貴舉止,大方成熟的女人最為吸引

• 性愛 大 jj cam or phone 同女女玩 whatsapp:五一八一987四 line:poop66 性愛 大 jj cam or phone 同女女玩 whatsapp:五一八一987四 line:poop66 skype:ganman23 wechat:coolsexman23

• 點可以成為優雅女人??

• 當然野性啦

• 16-20: 要活潑

21-34: 要野性

35-50: 要優雅

• 女女 replied at 2014-11-10 3:43 pm

點可以成為優雅女人??

家教是重點,沒有,已經輸在起跑線。多閱讀、多思考,不人云亦云,也不自以為是。多堅持已見,也尊重別人。說話不徐不疾,言能達意。多聆聽,少插咀。dun talk because you have to say something, talk when you have something to say. 思想指揮行為,腦筋優雅的,舉孑也1.'一樣。

• 優雅。

野性通常都 cheap , agree!!!

• kk replied at 2014-11-10 9:59 pm

優雅。

野性通常都 cheap , agree!!!

野性唔係個個女人形容得起!

稱得做野性,身材一定有返咁上下,至少有曲線女人味

豬扒夠cheap,夠豪放,夠乜都肯玩啦!

你會唔會話豬扒夠野性先!?

• Cheap豬扒點解唔可以叫野性?

如果做到man eater嘅效果就得啦。

• 優雅吾多吾少係天生加培養。但有D女人面一套,心一套 ,最恐怖

• 女人 replied at 2014-11-10 11:01 pm

優雅吾多吾少係天生加培養。但有D女人面一套,心一套 ,最恐怖

果啲先高呀!

玩死啲男人!

• 呢d女人太恐怖

• 優雅

• Gal replied at 2014-11-10 11:23 pm

女人 replied at 2014-11-10 11:01 pm

優雅吾多吾少係天生加培養。但有D女人面一套,心一套 ,最恐怖

果啲先高呀!

玩死啲男人!

I agree with u,

同埋,講真, 每個人都有陰暗既一面, 根本就係人性, 無吔恐唔恐怖!

話自已面同底一樣既至假到庳!

• 我鍾意半推半就, 所以野性未必岩我, 而直覺上優雅一般只圍繞住年紀稍稍大一點的一群, 反而我鍾意活潑, 因為過往經驗中活潑的多數是半推半就的

lala...如果妳係這類形, 我好想認識妳啊~~

微信: stressfree

• hohoho replied at 2014-11-10 6:20 pm

女女 replied at 2014-11-10 3:43 pm

點可以成為優雅女人??

家教是重點,沒有,已經輸在起跑線。多閱讀、多思考,不人云亦云,也不自以為是。多堅持已見,也尊重別人。說話不徐不疾,言能達意。多聆聽,少插咀。dun talk because you have to say something, talk when you have something to say. 思想指揮行為,腦筋優雅的,舉孑也1.'一樣。

有興趣認識你

• 我鐘意女仔內涵多於外表, 古典, 書卷味. 少說話但有主見, 美由心生.

見過世面, 縱談中外事, 洞澈古今情, 今未遇上.

• 可以每樣都有點嗎?

外表優雅,性格活潑,內心野性,當然呢個係理想中既理想

係點咪點,開心講出黎,唔鐘意講出黎就好了

• 可以每樣都有點嗎?

• 可以每樣都有點嗎?

• 可以每樣都有點嗎?

• fung replied at 2014-11-12 2:37 pm

可以每樣都有點嗎?

真係殺死人!

• Guy replied at 2014-11-12 2:53 pm

fung replied at 2014-11-12 2:37 pm

可以每樣都有點嗎?

真係殺死人!

呢度識過一個係咁嘅,超多人追,仲好靚女

• Ken replied at 2014-11-12 3:14 pm

Guy replied at 2014-11-12 2:53 pm

fung replied at 2014-11-12 2:37 pm

可以每樣都有點嗎?

真係殺死人!

呢度識過一個係咁嘅,超多人追,仲好靚女

我都識得個,唔活躍係呢度,但就係度識

外國回流,鬼妹仔性格,屋企大把錢佢洗,成身名牌好識打扮

同樣係超多人追,超玩得

Log in to reply