Sam 老豆好似係美國水兵, 老母係灣仔D雞

• 係孤兒院出世 所以反佔中

• 憑周永康三個字

• 阿sam咪混血兒?

• 有爺生,冇乸教

玩夠未呀

• Handsome_Rob replied at 2014-11-07 9:38 am

---------------------------------------------------------------

周永康小朋友, 閣下是全港學生一人一票選出來的嗎?

如果答案是不, 你何有資格代表學生, 更何況有資格代表全香港七佰多萬市民作聲?

===============================================================

根據閣下理論, 不是全港市民一人一票選出來的就不能代表全香港七百多萬市民作聲?

那麼, 梁振英也不是

那麼, 人大常委也不是

• Handsome_Rob replied at 2014-11-07 9:38 am

---------------------------------------------------------------

如果答案是不, 你何有資格代表學生, 更何況有資格代表全香港七佰多萬市民作聲?

===============================================================

you cheap free lunch dog. go home fxxk your mother.

• 點都好,吾好搬人哋屋企人出嚟,你呢d叫咩? 無品!

• 蟻民 replied at 2014-11-08 1:13 am

Handsome_Rob replied at 2014-11-07 9:38 am

根據閣下理論, 不是全港市民一人一票選出來的就不能代表全香港七百多萬市民作聲?

那麼, 梁振英也不是

那麼, 人大常委也不是

梁特首有無公開講過話自己代表香港人呀?

不過個周七頭日q日話自己代表香港人喎.. 之後封路霸街 收美國$

學聯不代表我!

• Handsome_Rob replied at 2014-11-08 9:17 am

蟻民 replied at 2014-11-08 1:13 am

Handsome_Rob replied at 2014-11-07 9:38 am

那麼, 梁振英也不是

那麼, 人大常委也不是

我希望周永康小朋友能夠企出來, 先向大家解釋一下他的存在理據

否則你和一個共產政權有何分別?

佢哋係極端共產啦,同當年紅偉兵一樣,美國佬玩嘢真係有一手

• 重覆一句我周永康係代表全香港七百多萬市民出聲,犧牲你地今日 來換我明天

要走上真民主,真自由之路係你地必須行辛苦道路

我地佔中佔旺人都可以選擇放棄長期無收入!!

點解你地忍唔到?不斷反反反反反!

大家要全力支持我周永康代你地全香港七百多萬市民出聲!要北上出聲!!

• 強烈說明

係約「10萬人」昨午2時許齊集中環遮打花園,3時起步遊行。

報道「500人」係錯!! 利用數字誤導市民

有養家四口佔中佔旺人都可以選擇

放棄月薪2萬8千,變成0收入都可以

點解你地忍唔到?不斷反反反反反!

大家要全力支持我"周永康"代你地全香港七百多萬市民出聲!要北上出聲!!

犧牲你地今日,來換我明天

要走上真民主,真自由之路係你地必須行辛苦道路 !!!

佢就變邪教教主 高呼真主萬歲!

• Handsome_Rob replied at 2014-11-08 9:17 am

蟻民 replied at 2014-11-08 1:13 am

那麼, 梁振英也不是

那麼, 人大常委也不是

我希望周永康小朋友能夠企出來, 先向大家解釋一下他的存在理據

否則你和一個共產政權有何分別?

H_R = SXXFXXXXXX = hehe = passby = n x alias

• 用時間去質疑周永康 唔去質疑梁震英OR 周溶.

你自己做奴才好啦, 唔好拉香港人落水

• 周永康,屋企有沙田銀湖天峯3座19樓E室,粉嶺嘉北裏8號嘉北軒A座1B兩套豪宅,青青有限公司、青青雇傭有限公司、青青艾美服裝有限公司3家公司,父母長期在美國做生意,弟弟在美國讀書;。。。。 岑敖暉,美國出世,屋企有沙田馬鞍山聽濤雅苑5座6樓D室,九龍黃大仙上邨耀善樓1807室兩套住宅,持美國護照;。。。。。 黃之鋒,鴨脷洲海怡半島22座12樓B室,鴨脷洲海怡半島13座32樓E室,半山區般鹹道50號錦翠園26D三套住宅,父母同佢本人經已辦好赴美簽證。 一班大眾學生嘅政治熱情被點燃,當下面臨失學、坐監嘅風險,若果香港大亂,還要面對未來生計上嘅困難。但「新三子」家境富足,冇事就將來做泛民領袖,有事就隨時走佬去國外繼續學業、生活。邊個輸邊個贏,到底邊個利用邊個,一目了然。

• 奴才狗口長不出象牙

• 我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!我無意參選特首!

• 樓上好同意你無意參選!!!

只要今次真民主之路成功

我周永康以真情打動咗佢

係處理真民主,真自由之路過渡期間!

有份參與太陽花雨傘和平靜坐行動全盤計劃同策略人員

都一致贊成由蛋撻肥彭彭出山!!

而我會去細佬讀書地方陪佢!!

• 周永康, 我想舉高雙手吊你細妹, 家姐, 女友, 重有你娘親, 吊埋你地下一代才去自首

Log in to reply