中意行山既男仔會唔會吸引D?

• 身邊唔少sis都唔介意行山,
    但好似成日都俾人覺得港女唔會行山,
    會怕蚊又嫌辛苦, 但係唔會囉,
    我拍拖都係覺得同佢喺一齊去邊都可以,
    之前行過大東山﹑鳳凰徑,昂坪棧道都行過,
    再入大澳玩, 其實都幾開心

• 行山幾好丫,

又慳錢,

又可以傾多D偈

• 吸引..有活力又健康..

不過一齊行就睇去..行夜山就會怕

• 如果拍拖行山都ok架,仲可以有種互相扶持感覺

• 我拍拖都係覺得同佢喺一齊去邊都可以,

==============

你拍拖唔係因為鍾意果個人,而係因為佢可以同你周圍去?????????

• 我好鍾意行架...不過真係冇乜女仔會行山...連做運動都少

• haha replied at 2014-11-06 4:19 am

---------------------------------------------------------------

行山幾好丫,

又慳錢,

又可以傾多D偈

===============================================================

係囉,有得傾偈幾開心

• 邦邦尼 replied at 2014-11-06 5:37 am

---------------------------------------------------------------

吸引..有活力又健康..

不過一齊行就睇去..行夜山就會怕

===============================================================

行夜山我都驚,但又好想試下同佢一齊睇日出

• 感覺良好 replied at 2014-11-06 5:56 am

如果拍拖行山都ok架,仲可以有種互相扶持感覺

互相扶持,都有既

• 你拍拖 拖拍你 replied at 2014-11-08 6:39 pm

我拍拖都係覺得同佢喺一齊去邊都可以,

==============

你拍拖唔係因為鍾意果個人,而係因為佢可以同你周圍去?????????

當然係中意佢,就係佢中意四圍去,我覺得同佢一齊,去邊都可以,只要有佢喺身邊

• cool replied at 2014-11-08 6:42 pm

我好鍾意行架...不過真係冇乜女仔會行山...連做運動都少

好似真係冇乜,但好在身邊都唔少會行下

• 我情願請佢坐水晶車都唔想行上去lo

Log in to reply