反佔中仲煩X過啲佔領者, 日日喺度洗板, 煩X夠未呀?!!

• 本來都無野, 仲多霸住條路, 阻唔到我, 但而家就日日呢度洗板, 阻住晒溝女, 快X啲過主啦!!

• 對婚前性行為要SAY NO

• 已經無麼, 依家重少..

• 因為呢班煩人, 我開始支持佔中, 睇你死未, 哈哈

• jeffrey replied at 2014-11-03 11:09 am

---------------------------------------------------------------

因為呢班煩人, 我開始支持佔中, 睇你死未, 哈哈

===============================================================

一班? 我以為得一個..

• 有冇啲反佔中你地斑廢撚都溝唔到女㗎啦

• 有佔中 才有反佔中 因果循環

建議版主先滅周永康和戴耀庭

世界和平 :-)

• 根據你嘅邏輯,有共狗呃香港人,先出現佔中,再有反佔中,即係你都贊成...........啦

• 有雞蛋定有雞先呀?

• 你班賤she男, 直接落去佔領區啦

民主女神勝在夠young, 揀啱即溝

祇要你揸住把遮就順曬你意㗎

好過响樹煲老藕與掏古井啦

• 溝掂重可以即刻响帳篷搞埋

免時鍾酒店, 啱曬呢度班free lunch dog

• 共狗肯唔呃香港人,就無乜野雞先定蛋先啦

• 高登仔 replied at 2014-11-03 11:38 am

---------------------------------------------------------------

你班賤she男, 直接落去佔領區啦

民主女神勝在夠young, 揀啱即溝

祇要你揸住把遮就順曬你意㗎

好過响樹煲老藕與掏古井啦

===============================================================

其實..I like熟女. 我想上劉慧X

• 想。。周永康, 我系萬能插蘇

• 反佔中很多收了錢,没法啦!

• 佔中好多人發神經

• 我們 就是法治

我們 就是法律

我們 就是政府

真主萬歲!

• 想混淆視聽扯去第2度博大霧無人想你地d衰野?

周永康,屋企有沙田銀湖天峯3座19樓E室,粉嶺嘉北裏8號嘉北軒A座1B兩套豪宅,青青有限公司、青青雇傭有限公司、青青艾美服裝有限公司3家公司,父母長期在美國做生意,弟弟在美國讀書;。。。。 岑敖暉,美國出世,屋企有沙田馬鞍山聽濤雅苑5座6樓D室,九龍黃大仙上邨耀善樓1807室兩套住宅,持美國護照;。。。。。 黃之鋒,鴨脷洲海怡半島22座12樓B室,鴨脷洲海怡半島13座32樓E室,半山區般鹹道50號錦翠園26D三套住宅,父母同佢本人經已辦好赴美簽證。 一班大眾學生嘅政治熱情被點燃,當下面臨失學、坐監嘅風險,若果香港大亂,還要面對未來生計上嘅困難。但「新三子」家境富足,冇事就將來做泛民領袖,有事就隨時走佬去國外繼續學業、生活。邊個輸邊個贏,到底邊個利用邊個,一目了然。

• 日日上黎嘈下佔中, 就有錢收, 不過就搞亂晒呢度, 女都走晒, 頂!!

• 呢度有女咩?

• 阻人撏食, 豬狗不如..

• 樓主講得好!!!!!!!

• RickySL replied at 2014-11-03 1:33 pm

樓主講得好!!!!!!!

another she.com cheapy guy >.<

• Lady replied at 2014-11-03 1:51 pm

RickySL replied at 2014-11-03 1:33 pm

樓主講得好!!!!!!!

another she.com cheapy guy >.<

點解咁講?乃過野?

• Lady, agreed.

All the guys here just wanna find eat, cheapy.

• 喜訊, 最少還有自稱是女的..

• !

• 賤男收聲la replied at 2014-11-03 2:07 pm

!

This alias is the 1st thing makes me laugh today

• candidate replied at 2014-11-03 2:14 pm

賤男收聲la replied at 2014-11-03 2:07 pm

!

This alias is the 1st thing makes me laugh today

賤男乜都笑一餐,無言ING~~~

• not yet, try harder

• 我們 就是法律

我們 就是法治

我們 就是權力

我們 就是政府

我們 就是力量

我們 就是一切

真主萬歲!

• 班盲毛, 5毛, 打野 forward 野都有錢收架

• 我們 就是法律

我們 就是法治

我們 就是權力

我們 就是政府

我們 就是力量

我們 就是一切

真主萬歲!

• 多得晒阿sam哥,

可吾可以比條路R版行呀

• 我唔去金鐘旺角, 影響唔到我, 呢度日日洗板就煩X到我, 正PK !!

• 既然你班廢青覺得香港警察過份暴力, 為了滿足要求, 是時侯換上解放軍, 自動步槍, 裝甲車和坦克...你班含能 吾見棺材 吾流眼淚

• 拳頭就是民主

• 法輪功支持佔中! 法輪大法好! 天滅中共! 光復香港! 民主萬歲!

法輪功支持佔中! 法輪大法好! 天滅中共! 光復香港! 民主萬歲!

法輪功支持佔中! 法輪大法好! 天滅中共! 光復香港! 民主萬歲!

• 反佔中仲衰過佔中 replied at 2014-11-04 9:35 am

我唔去金鐘旺角, 影響唔到我, 呢度日日洗板就煩X到我, 正PK !!

過到人先過到自己,將心比己,你都會搭地鐵ga可?因為佔中搞到巴士,小巴停駛,改道,好多人迫晒去搭mtr,之前mtr夠迫,而家係迫上加迫!!做人唔好甘自私ar仆街!!

• 反佔中仲衰過佔中 replied at 2014-11-04 9:35 am

我唔去金鐘旺角, 影響唔到我, 呢度日日洗板就煩X到我, 正PK !!

我係以其人之道等你地試下被佔中影響既人心態!

• sam replied at 2014-11-04 9:46 am

反佔中仲衰過佔中 replied at 2014-11-04 9:35 am

過到人先過到自己,將心比己,你都會搭地鐵ga可?因為佔中搞到巴士,小巴停駛,改道,好多人迫晒去搭mtr,之前mtr夠迫,而家係迫上加迫!!做人唔好甘自私ar仆街!!

well said :-)

• 佔中我唔去支持, 就一定要去反對架? 唔反對就係自私? 你呢啲咩logic呀?

你就話人阻住你, 所以你就要阻番人呀? 邊個自私啲呀??

你班反佔中都幾霸道噃!!

本來佔中都無野, 無人理班友自然會消失, 係你班PK出黎先越搞越大

本來都唔想出聲, 日日喺度洗板, 你同佢地有咩分別呀? 正PK !!

• 佔中我唔去支持, 就一定要去反對架? 唔反對就係自私? 你呢啲咩logic呀?

本來佔中都無野, 無人理班友自然會消失, 係你班PK出黎先越搞越大

本來都唔想出聲, 日日喺度洗板, 你同佢地有咩分別呀? 正PK !!

• 收錢反佔中 死全家

• 有佔中 才有反佔中

有了反佔中 才有支持佔中反反佔中

有了反支持佔中反反佔中 才有支持佔中反反支持佔中反反佔中。。

我都開始計吾掂

• 會計師 replied at 2014-11-04 11:36 am

有佔中 才有反佔中

有了反佔中 才有支持佔中反反佔中

有了反支持佔中反反佔中 才有支持佔中反反支持佔中反反佔中。。

我都開始計吾掂

所有根源都係共狗呃香港人

• 反佔中真霸道 replied at 2014-11-04 10:12 am

佔中我唔去支持, 就一定要去反對架? 唔反對就係自私? 你呢啲咩logic呀?

佔中你唔去支持, 就一定=我唔要去反對架?你唔代表我!咩叫言論自由?forum唔係討論唔通比你揾free lunch?你唔去旺角,金鐘影響唔到你,但影響好多人,你就關人撚事唔想反只係想做狗公揾sex,潮州話:自己顧自己,le d唔係自私係咩?

唔用以其人之道你又點會明我地why要反ar?唔通乜都唔做?超個1個月la,頭1,2個星期係 無乜人理,之後班友就搞越大堵路,唔比人返工,返屋企仲打斷人手,日夜甘嘈無法無天目無法紀,掟撙潑尿用腳踢警察...我地唔做野佢地dim消失?你想乜都唔做由佔中班友玩完拍屎忽走甘著數ar?你同佔中有乜分別ar冚家鏟?

• PASSER replied at 2014-11-04 10:47 am

收錢反佔中 死全家

收美國黎智英黑金佔中賣港‧冚家鏟

• http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20141104/bkn-20141104122415603-1104_00822_001.html

中午近12時,1名中年男子,突然現身旺角佔領區,在彌敦道與亞皆老街交界,匯豐銀行對開位置的燈柱、電箱及電話亭,貼上共8張告示,內容指斥黎智英,寫上「黑金亂港,禍港殃民,漢奸走狗,無耻之徒。」,並有一張黎智英狗像的相片,中年漢貼上告示後極速離開,離開時在場示威者仍未察覺。現場佔旺區內約有300人聚集。

Log in to reply