百三磅..點結婚呀.. :(

• 如題,
    我真係唔知點做,
    雖然更重既新娘都有,
    但我真係唔想咁重咁嫁出去呀..
    應間俾奶奶話我食窮郎你話幾慘..
    我要減磅呀!!
    但點減好??

• 咁肥都嫁得出

• 你幾高先?

其實130lb都唔算話真係好重,

會唔會係你骨架大或者其他野令到你重磅少少咋?

• hande replied at 2014-10-23 6:19 pm

---------------------------------------------------------------

你幾高先?

===============================================================

好多fd都係咁同我講,

我都有番167cm高,

但我上年先百二咋,

一年重左十磅,

唔知係咪個人大左新陳代謝慢左,

同埋呢一年真係出街食飯多左,

所以易肥呢?

• 媽呀 replied at 2014-10-24 12:36 pm

---------------------------------------------------------------

hande replied at 2014-10-23 6:19 pm

你幾高先?

===============================================================

好多fd都係咁同我講,

我都有番167cm高,

但我上年先百二咋,

一年重左十磅,

唔知係咪個人大左新陳代謝慢左,

同埋呢一年真係出街食飯多左,

所以易肥呢?

出街食飯好肥!

如果你本身腸胃好,

可以快d排番出黎都好d,

如果唔係真係好易肥!!!

我而家盡量都唔出街食飯,

又多油又剩..

怕怕><

• mamamary:

我腸胃麻麻講真,

由細到大都係咁,

唉咁我都要少d出街食飯先得,

睇到你咁講我都有d驚

• 媽呀 replied at 2014-10-27 5:05 pm

mamamary:

我腸胃麻麻講真,

由細到大都係咁,

睇到你咁講我都有d驚

喂你腸胃唔好不如試下食y-trim個一酪纖,

我而家食左2個星期覺得胃腸好左喎,

便便通左好多,

肚腩都細左,

因為之前真係太多縮便!

你試下可能對你都work~~

• 阿妹 replied at 2014-10-27 5:12 pm

媽呀 replied at 2014-10-27 5:05 pm

mamamary:

我腸胃麻麻講真,

由細到大都係咁,

睇到你咁講我都有d驚

喂你腸胃唔好不如試下食y-trim個一酪纖,

我而家食左2個星期覺得胃腸好左喎,

便便通左好多,

肚腩都細左,

因為之前真係太多縮便!

你試下可能對你都work~~

一酪纖我冇聽過喎,

邊度有得買?

咩黎咖?

• 媽呀:

係slimming yogurt黎,

你可以睇下佢fb,

係萬寧有得買

https://www.facebook.com/ytrimhk

Log in to reply