有冇人記得我?

• 我提過差佬無個好人
    你地重唔信?

• 唔信!

• 記得!妳好嗎?咪誤會,識妳係妳S版POST,唔係嗰D。依家做緊乜?以前話品流複雜嗰度搬左未?

差人同黑幫其實都係權力者之執法工具,差人唔好意思做嘅野咪由黑幫做羅。

• 差佬只係普通人... 等於做鷄一定賤咩?

• 好淫?

• Nice pic

• 記得妳呀,以前同妳傾過幾句

妳最近好嗎?

• 我不嬲都信,某程度上差佬仲仆街好多...

• 我應該未同您傾過既,差佬無個好,想傾下,,本人唔係警察

• 很少差佬是好人

• 記得妳呀,以前同妳扑過野, 好好feel啊

• monrevebetty

我不但記得你,仲好掛住你添,你現在是否仲做緊化妝品售貨.生活可好嗎?我相信好嘅

差佬萬中無一.大多數都係衰人.

• 好仔唔當差

• 希望有好的. 或者佢地要的都是一份尊重

• 不嬲都知差佬冇個好人,但點解妳咁大反應

睇妳ICON身型唔錯wow~~:p

• mING replied at 2014-10-12 11:40 pm

---------------------------------------------------------------

不嬲都知差佬冇個好人,但點解妳咁大反應

睇妳ICON身型唔錯wow~~:p

===============================================================

monrevebetty做過雞

• 你係前年新年上門送暖比單身老人既女仔,係未?

• 版主逃了?

• 差人冇個好咪唔好搵差人幫手囉~~

你地咪又係一班以偏概全既刁民,冇事就話人,有野咪又係報警求助!!

仲成日口口聲聲話自己係納稅人,有份出糧俾警察...

第1.乜警察唔洗交稅架??

第2.鬧警察果班都唔知有冇交稅,仲可能拎緊綜援、申請政府支助,咁真係唔知邊個養邊個。

第3.當班人有交稅,又交幾多咁把閉??警察隨時交得多過佢地啦~~

第4.如果真係講交稅交得多,咁警察都應該優先服務左阿李氏家族先啦。

全香港有約3萬個警察,你地又識左幾多個??300個好未??就算300百都係仆街,咪又係得10分之1...如果咁就判斷為"當差冇個好人",咁你地真係好客觀~

• 再補充...

如果好唔好人係同份工掛勾,咁我都好想知邊d人係好??醫生??律師??教師??咪又有孌童癖、又偷野、又非禮。

• Passerby replied at 2014-10-12 9:25 pm

---------------------------------------------------------------

很少差佬是好人

===============================================================

唔係好少,係無

• human replied at 2014-10-13 12:21 pm

再補充...

如果好唔好人係同份工掛勾,咁我都好想知邊d人係好??醫生??律師??教師??咪又有孌童癖、又偷野、又非禮。

收聲啦。死差佬!

• good figure

• 全香港有約3萬個警察,你地又識左幾多個??300個好未??就算300百都係仆街,咪又係得10分之1...如果咁就判斷為"當差冇個好人",咁你地真係好客觀~

on9 有樣睇, 你可以唔出糧, 我就唔搵差佬, 出糧就要做野LA

統計學上有SAMPLE 1/10 OR 300 係差 都98.% 係肯定, 不過你又冇讀過書

• 呢d咪香港人既質素,再講,你識到300個先講~~

• 喂,仲有真係多謝你份糧"助紂為虐"喎,咪交稅囉~

呀...你有交稅先講啦,88

• Ios replied at 2014-10-13 2:11 pm

全香港有約3萬個警察,你地又識左幾多個??300個好未??就算300百都係仆街,咪又係得10分之1...如果咁就判斷為"當差冇個好人",咁你地真係好客觀~

on9 有樣睇, 你可以唔出糧, 我就唔搵差佬, 出糧就要做野LA

統計學上有SAMPLE 1/10 OR 300 係差 都98.% 係肯定, 不過你又冇讀過書

當你既統計學岩都只係98%^.^

反而我覺得上得she既係狗公既比例仲要高wakaka

• betty可能係去左金鐘:p。今日好似有D亂喎。

• henry replied at 2014-10-13 7:04 am

你係前年新年上門送暖比單身老人既女仔,係未?

無可能

兩個女仔歲數相差十年都有

• betty 可能給警察食左免費餐

• himhim replied at 2014-10-14 11:56 am

betty 可能給警察食左免費餐

歧視你

• Hi Betty,

good morning !

let's chat

please add my skype: garychansf1

Thanks

• 經常同差佬交手, 佢地用來用去都係果幾招,

佢地諗野似古惑仔, 吾係就攪吾定佢地。

• Pete replied at 2014-10-16 10:01 am

經常同差佬交手, 佢地用來用去都係果幾招,

佢地點諗野

可以點攪掂佢地

• 佢地諗野似古惑仔....agreed!

七打一!仲係打個比人tight up 左嘅人!吾係英雄law...

• 即係差佬思維同古惑仔思維差吾多, 甘樣差佬先估到古惑仔做野模式, 所以先破到案

• 妳好revebetty,

最近可好?

• There's always a bad apple. The problem is, there's more than a few. Plus, the bosses are acting like they've covering things up. What give? C'mon now...

• 認得你係雞

• monrevebetty replied at 2014-10-16 10:05 am

Pete replied at 2014-10-16 10:01 am

經常同差佬交手, 佢地用來用去都係果幾招,

佢地點諗野

可以點攪掂佢地

佢地頭腦簡單, 用法律煩死佢地

• 好仔吾當差,你哋都肯定聽過啦,其他講乜都多餘

Log in to reply