老公搵無數女人做性伴侶

• kl_hamutaro(7年前假身份)
    賤狗! 禽獸不如!
    個老婆同你捱咗十幾年,你住佢間屋,你失業時個老婆養埋你!
    你趁佢返工就瞞住佢去搵女人,用一堆假名假email上網呃女人,
    花咗大量時間精神心機去出軌,唔做正經事,唔去賺錢養家.
    十年來已經上網識咗幾百個,近幾年用手機app呃咗N個女人上床,
    話自己單身去欺騙感情同肉體,扮純品,扮可憐,搏好感,搏同情,
    由十幾歲小妹妹攪到幾十歲人妻,攪人唔戴套,玩變態性遊戲,
    枉你老婆從來冇嫌你又窮又懶,咁多年對你一條心,對你百份百信任,
    你就利用佢對你嘅信任,三翻四次傷害佢,傷害信你嘅女網友,
    你老婆因為愛你,信你,從來冇懷疑你,所以十年後先發現,
    之後佢畀咗N咁多次機會你,但你仲要一次又一次呃佢,半點內疚都冇!
    所有證據擺在眼前都唔認,仲大條道理話自己冇問題,唔認錯,冇承擔,
    喺所有親戚朋友面前扮好男人,對住個老婆戴假面具,見到女人扮君子,
    你影衰全世界嘅男人,你連做人做冇資格!
    大家覺得應唔應該公開賤男嘅真名同真正身份?

• 大家覺得應唔應該公開賤男嘅真名同真正身份?

呢度可唔可以po相?

• 好呀

• 喺邊度公開有最多人知?

• 33男 實不相瞞, 33男認真尋找一名固定性伴, 有意女仕請內進參觀.

本人33男現認真尋找一名固定性怑, 年齡不管, 相貎不管, 身材也不管. 最重要是大家能夠坦白的溝通及互相喜歡, 請你俾個機會我們.

有心人請你MSN聯絡本人: [email protected]

posted : 6 years ago (2008-01-30 13:07 pm)
    last reply : 55 mins ago by JOE
    thread ID : 1979151
    statistics : 901 replies | 5144 views

facebook share favorite report abuse reply to topic

男33 (620)

Smiler (28)

33男 (22)

36 (21)

dicky (17)

無.名. (14)

34 (9)

afos (9)

CrazyRainn... (7)

Tiny Star (7)

久住小�... (7)

花 (7)

moon (6)

Thomas (6)

26guy (5)

bebe (5)

• kl_hamutaro
    9 threads
    1617 replies 想搵一個固定既sp, 如果妳都有興趣既, 大家msn傾�鴷�丫!

我單身, 未婚, 33歲! 等妳!

posted : 7 years ago (2007-06-21 12:58 pm)
    last reply : 7 years ago by kl_hamutaro
    thread ID : 1899622
    statistics : 3 replies | 118 views

facebook share favorite report abuse reply to topic

kl_hamutar... (3)

• 名係假,身份係假,年齡就係真?呢度D人都好白痴!

• "唔知有幾多"就叫"無數"

沙灘有"無數"粒沙, 海裡面有"無數"條魚, etcetera

• 佢做初一,妳做十五啦

• 實在想要西 10:04am feb 03, 2008

咩都唔要求,只要有得插,版主,你同隻野狗有咩分別?so cheap

reply to thread

• 哈哈,叫雞仲好啦

• 36 1:15pm feb 04, 2008
    男33
    放假~~ 點解搵sp??
    reply to thread .

男33 1:16pm feb 04, 2008
    36, 因為唔想拍拖, 其實唔係唔想, 係冇咁既能力去俾對方幸福.
    reply to thread block this user
    .

36 1:18pm feb 04, 2008
    男33
    睇怕你係she.com男性,最正經一個.

男33 1:20pm feb 04, 2008
    36, 正經既就唔會搵sp啦, 我唔會話自己係咩好人, 只係覺得未係適當既時候拍拖囉, 唔想累人.

• block this user

.

男33 6:10pm feb 04, 2008

見到呢幾個字, 都算係緣份, 如果妳都想既, 試吓@我睇吓大家岩唔岩對方丫, 我會等妳!

reply to thread block this user

.

男33 6:29pm feb 04, 2008

好嘛?

.

男33 8:01pm feb 04, 2008

妳好, 會是妳嘛?

.

馬伕 8:24pm feb 04, 2008

300幾蚊開心錢都俾唔起,要係度乞d豬扒,你影衰曬所有男人

• 版主發洩完未

• 不忠已經錯晒

叫雞都冇咁衰

攪婚外情都冇咁賤

係就直接同人講有老婆, 話乜單身冇女友, 呃上床仲要呃感情

有膽做冇膽認, 自己閹咗佢唔好做男人!

• afos 9:50am feb 05, 2008
    男33..你失業? 做開邊行呀..年尾無錢...好慘喎...不過我都打算做埋新正頭轉工
    .

男33 9:54am feb 05, 2008
    afos哥, 我都係做打雜架咋, 工唔會搵唔到, 只係過左年會易D, 生活上我唔會有題, 除左要還錢之外, 自己都有留舊錢應急用.

• 冇工開,有老婆養,生活梗係唔會有問題

窮心未盡色心就起

• adonis, 請問呢度可唔可以po相?

• 天下第一嫖客. 10:31am feb 22, 2008
    實不相瞞, 你很87
    .

男33 10:33am feb 22, 2008
    天下, 大家既睇法唔同姐.
    多謝留言
    .

天下第一嫖客. 10:34am feb 22, 2008
    "~~~~年齡不管, 相貎不管, 身材也不管. ....."

無要求即係有 loan 就得? 好餓下 wor, 又cheap,
    不如去上樓禁鐘仔, 再唔係買個吹氣囉

.

bebe 11:09am feb 22, 2008

你係唔能係癲架

男33 11:10am feb 22, 2008

bebe, 我諗唔使向你交待囉, 多謝留言.

.

bebe 11:11am feb 22, 2008

真係谷精上腦

男33 11:15am feb 22, 2008

你想搞破壞隨便你, 但係你理得我點揀點做丫.

又要用埋D假名入黎搞事, 我係真小人都一定大方過你呢D侰君子

.

bebe 11:22am feb 22, 2008

幾十歲人, 你唔係以為用nickname就係認真啩,

醒下啦

男33 11:29am feb 22, 2008

bebe小朋友, 我點樣去搵點樣去做又關你事咩, 唔抵得既你可以自己開條thread架, 唔好以為咁講野就以為係好醒先得架, 只會顯得你幼稚囉.

你可以話我可以笑我, 但係咁又關你咩事呢?

你入黎she只係想同人傾吓偈? 唔好五十步笑一百步啦, 我覺得係一百步笑五十步囉, 你都想同人傾既, 試吓自己開條thread丫, 唔識我可以教你架.

.

bebe 11:31am feb 22, 2008

入嚟唔係搵人吹水, 擺明係搵你呢d低能人嚟"小"

男33 11:32am feb 22, 2008

小弟弟, 隨便.

.

bebe 11:33am feb 22, 2008

我係女人嚟架, 男女都不分.........

• 自己比真小人, 偽君子更不堪, 居然仲咁厚面皮話人?

呢隻係真禽獸!

• 最好唔post相

.

CrazyRainnie 12:42pm mar 04, 2008

so, are u married??

.

男33 12:44pm mar 04, 2008

CrazyRainnie, 我單身, 冇女朋友!

.

CrazyRainnie 12:51pm mar 04, 2008

then why don't u get a gf, so u can hv regular and normal sex life with her lor...

why just looking for a SP lei??

.

男33 12:53pm mar 04, 2008

CrazyRainnie, 如果我係有經濟能力既, 唔好講話拍拖, 可能已經結左婚喇, 就係因為窮, 唔叻搵唔到多錢, 所以個ex走左!

.

CrazyRainnie 12:54pm mar 04, 2008

i think if sex can hv a "love" as a foundation, it would be much enjoyable!!!

on the other hand, if we only get the sex but no other element, it's only for excitement...

those are two different things!!!

.

CrazyRainnie 12:57pm mar 04, 2008

oh....come on!!!

we should never link up $$$ with love....

i always think "每個人總有個愛自己的人"...

.

男33 1:06pm mar 04, 2008

CrazyRainnie, 咁只可以話佢以前愛我D錢多過愛我喇!

我當然明白有愛既性係最好, 只係我冇咁既條件去愛, 所以我只可以選擇咁樣既性!

• tall man 3:42pm mar 04, 2008
    男33

如果我係有經濟能力既, 唔好講話拍拖,可能已經結左婚喇, ......
    I really appreciate your honesty. In fact, I trust that honesty is the best policy.

Especially in the case of relationship. Most of the unsecessful marriage starts from the fake impression. Everyone like to show his/her objective the best part of himself/herself. Miscenception leads to many divorce cases.

Just relax and
    就係因為窮, 唔叻搵唔到多錢, 所以個ex走左! .... Then you should happy that she leave you before she marry you. Such kind of a material girl is not suitable for you to pend your whole life with her. I think you are very lucky.

CrazyRainnie

所謂"良禽擇木而棲"...我都好明白...

反正你而家只係33, 仲有大把機會啦, 何必咁快睇死自己呢??

我以前有個35歲既男友, 同佢一齊時佢失業左成年, 都唔搵工, 試問冇上進心既男人邊有吸引力呢... that's true. No need to talk about secruity. You have make a right decision to leave him. In fact, it is very kind of you to stay with him for a year. I can not understand why there are so many boys / men who are not serious in their career.

Dating and daily life, both needs money to support.

Sometimes, men always complain about the HK gals are very materialistic. These guys never think about themselves. If a girl can live better with her single status. Why should she get married and to lead a dog's life?

男33 3:54pm mar 04, 2008
    Tall man, 多謝你既留言, 我都好認同你既說話, 我只係想講, 如果對方係想搵一個叻仔, 有錢既人做sp的話, 我絕對唔配, 我做到既只係俾心機去付出而令我既sp得到佢想要既舒服. 如果對方係要求要食得好好,過得好high好享受既, 我都俾唔到對方, 我搵既只係一個大家都希望可以得到性滿足既女人, 可以響過程入面令到對方都好開心同舒服既人, 只係咁多!
    我當然會為我既前途打算, 我都會盡我能力去做好本份.

• 扮晒野等人以為佢好坦誠, 搏取人地信任, 其實對住任何人都講緊大話,

咁咪係賤狗之中嘅賤狗囉!

• 4仔 2:09pm mar 05, 2008
    我睇曬你既留言,雖然你擺出個款好坦白,擺出黎係""我就係一個咁既人,我唔會呃你,不過你唔好喺我身上要求多d野""
    係.....好多女性都唔鐘意俾仔呃,不過果d女只係唔鐘意俾""男友""呃,而唔係sp,你想搵sp,我覺得真係唔好咁坦白囉,話明係sp,好多野都唔需要咁坦白,同埋我覺得呢個game係呃呃tumtum,並唔係你而家咁,咩都擺出黎俾人知,好似講俾d女知"願者上釣"咁,係女都唔喺度答你啦...答你add你果d女米會俾人笑囉,即係話俾其他人知,我明俾你玩.
    仲有...如果你仲有心喺呢度等運到既話,就唔好再形容會俾個sp得到咩咩舒服咩咩性滿足呢d說話喇,因為咁樣俾人感覺好肉麻,好肉酸囉,要搵食真係講野有番d技巧囉,唔好只係sell一味(誠實)!

ps:我講呢d說話唔係寸你,大家都係男人只係想俾你知道其他人會點諗,唔可以只 係一味我行我素,你而家係求女,所以都要聽下其他人意見囉~

男33 2:14pm mar 05, 2008
    4仔, 我都想話你知, 你咁諗唔代表每個人都會咁諗, 我知道搵到既機會係好低, 但係, 我都會去搵, 會去等, 多謝你既留言, 因為我都睇得出你有睇過D人講乜, 用過心, 做過野, 我都唔係寸你, 我都會聽你講乜, 睇你既意見, 所以真係要同你講聲多謝!

• 擺到明呃女上床又要扮誠懇, 講到自己好坦白, 其實句句都係假話, 其他三唔識七嘅人都睇唔過眼.

睇見都想嘔!

• Racheal 3:14pm mar 11, 2008
    其實.....你不如講多小小係既要求and你可以付出d咩同付出到幾多比我丫?

男33 3:16pm mar 11, 2008
    Racheal, 我唔會有咩要求, 只係係大家都可以開心既, 其他野已經唔再重要.
    我可以付出既, 係我會用心去服侍對方, 令對方舒服!

• Question 2:42pm apr 01, 2008
    點解你咁得閒係度找性伴, 唔去找下工呢?

男33 2:56pm apr 01, 2008
    Question, 我都有搵工, 但係唔係你去搵就會有, 都有等人消息, 明白嘛?

• 男33 10:19am apr 03, 2008
    早晨!
    .

22f 11:03am apr 03, 2008
    男33
    你真係好野....繼續.............................on9吧

• 過客 11:09am apr 08, 2008
    你都幾有耐性喎, 我好似二月份已見到你哩個POST

男33 11:11am apr 08, 2008
    過客, 冇耐性既我諗呢一世都唔會遇到自己想搵既人!

• 同一時間喺各個交友網, 聊天室同討論區已經搵到其他女人攪上床啦, 仲扮晒痴心情長劍!

你老婆返工嘅時間你就上網呃女人, 約女人開房就同老婆話去見工, 個老婆返工死慳埋D錢, 你就洗錢去攪女人!

仲同人講好努力搵工, 無恥賤精, 冇得救!

• Thomas 10:17am apr 12, 2008
    我見你僚THREAD都成兩個月, 點解仲未搵到呢?
    有無諗過點解?

男33 10:18am apr 12, 2008
    Thomas, 冇必要去諗, 有就會有, 冇就會冇, 何必要為咁既事去諗呢?
    多謝關心
    .

Thomas 10:20am apr 12, 2008
    既然睇得化, 咁唔駛上黎搵啦

男33 10:24am apr 12, 2008
    Thomas, 點解你會緊張過我既?
    唔好諗住打擊我喇, 得閒既你可以點吓其他人既thread, 多謝賜教!
    .

Thomas 10:26am apr 12, 2008
    我只係入黎吹下水
    你就以為有人打擊你
    做男人做到咁樣, 無D量度
    怪唔得啦........
    更何況SEH.COM又唔係你買左, 你開條THREAD架咋......

男33 10:30am apr 12, 2008
    Thomas, 咁我可以話俾你知點解我仲未搵到喇, 就係因為有你呢D人成日入黎搞事囉, 講真, 我搵唔搵到需唔需要你咁關心呢? 你想同人吹水, 我就要同你吹, 咁我咪好唔得閒? 量度唔係同你呢D人講既, 我開條thread你當然可以入黎啦, 不過你無聊唔代表我要陪你無聊架嘛, 明白嘛?
    .

Thomas 10:35am apr 12, 2008
    你咁巴閉, 咁又見解, 咁你就咪Q答我啦
    EQ又低, 又想搵食, 又無男人風度
    你咁樣咪只會嚇走D女囉
    多D人傾, 令條THREAD維持係上面咪仲好
    搵唔到食就將責任推俾其他人
    D女見到你咁樣都走啦

• 大女仔 3:56pm apr 17, 2008
    男33

你搵到你嘅sp未呀?
    .

男33 3:58pm apr 17, 2008
    大女仔小姐, 未呀!
    .

大女仔 4:02pm apr 17, 2008
    咁你自己本身有冇女友或老婆架?
    .

男33 4:04pm apr 17, 2008
    大女仔, 冇! 單身, 冇女友!

• 男33 4:11pm apr 17, 2008
    大女仔, 我都冇諗過搵女朋友
    .

大女仔 4:13pm apr 17, 2008
    oh~~明解...
    你係果d想日日新鮮...
    日日轉款果d賤男..
    .

男33 4:15pm apr 17, 2008
    大女仔, 妳點諗我控制唔到, 不過我已經好清楚咁講左我想搵既係乜, 請妳明白!

• 人地冇講錯, 擺到明係賤男, 又用假名, 都仲要唔認.

賤男都唔足以形容佢, 係賤男中嘅表表者!

• 男33 3:03pm jun 05, 2008
    可以大家傾吓嘛?
    .

gg 3:05pm jun 05, 2008
    幾高幾重? 係邊度住 & 做野?

男33 3:09pm jun 05, 2008
    gg, 169cm, 約70kg, 住沙田區, 司機

• 版主,妳再post都唔會有太多人睇到,she人氣不足

• 無.名. 1:03am jul 06, 2008
    搞咩會咁夜係度?
    .

男33 1:06am jul 06, 2008
    名仔, 係呀, 屋企人返左大陸嘛!
    .

無.名. 1:07am jul 06, 2008
    一個人在家?
    .

男33 1:08am jul 06, 2008
    係呀!

• 2008年7月,你老婆出trip上咗廣州工幹,佢辛苦為頭家,對你好到不得了,你呃佢咁多年,對佢唔住,你竟然有面目對住佢!

• 點公開好?

• adonis,我想po都唔識點po

你有咩建議?

• 支持

• 妳add我skype: adoniswin

• 好男人,支持公開真身份?應該點做先好?

• adonis,我冇skype,咁應該點?

• 咁幫妳唔到,個個係到搵食或者吹水都有另一半,我唔可以係度放毒橋

• 係講晒畀親戚朋友知先?定係用其他方法講畀公眾知?

• 正一傻西

一味delete d post

有你講無我講

真係要飛起你!!!!

• 支持妳,想po相好容易,妳大可用自己頭像轉個賤男張相

Log in to reply