見到自己肚腩仲大過個胸

• 坐得係office 耐日子有功 :(
    肚腩一日一日咁長大, 自己個胸本身已經夠細
    相比下個肚腩就顯得更加突出..
    丫!!當見到自己愈黎愈肥我就更加冇心機減..
    有排試過忍得好辛苦咁食少左野..但都好似冇咩進展咁
    好灰呀..結果又打回原形 繼續食….唉,打救我吧

• 同你一樣.. 番左半年OL已經肥腫難分.雙下巴都出曬黎!!

所以我都係到諗緊用咩方法減肥好, 做運動又唔係日日都有時間..

可能係食少D野先..睇下有冇用..

• 減少食量同食得健康D係需要既~

不過上網睇好多人share經驗個D都話only節食減肥,會好快反彈架@@

點都係加埋做運動穩陣而且比較健康

• beautyjar replied at 2014-08-10 7:35 pm

---------------------------------------------------------------

減少食量同食得健康D係需要既~

不過上網睇好多人share經驗個D都話only節食減肥,會好快反彈架@@

點都係加埋做運動穩陣而且比較健康

===============================================================

係咖其實,, 特別係年紀大少少個陣時,,

節食既話,,身體真係會受唔住,,踎低起身真係會見頭暈,,

做得太多運動又搞到七勞八損咁,,

計落可能比D錢去做埋機,,三管齊下減得輕鬆d化算d

• 我太太都係咁

• 你 A cup 都無?

• MayKu replied at 2014-08-10 8:27 pm

---------------------------------------------------------------

係咖其實,, 特別係年紀大少少個陣時,,

節食既話,,身體真係會受唔住,,踎低起身真係會見頭暈,,

做得太多運動又搞到七勞八損咁,,

計落可能比D錢去做埋機,,三管齊下減得輕鬆d化算d

===============================================================

我見都有唔少女仔會去做機

都唔知做完之後係咪有效gei

• winjazz replied at 2014-08-11 11:40 pm

我太太都係咁

咁你有冇叫你老婆減?

• wzoe1 replied at 2014-08-12 2:36 am

我見都有唔少女仔會去做機

都唔知做完之後係咪有效gei

睇下你係為去水腫定真係減肥囉

以我所知好多機都只係可以去到水腫+通淋巴

如果要講到去減脂肪ge 我淨係知冷凍溶脂可以做到咋

• 大肚腩 replied at 2014-08-12 12:06 am

你 A cup 都無?

如果本身個人係有d肉地既,咁個胸應該都唔會只係得a咁細既

• stacyc117 replied at 2014-08-12 5:22 am

冷凍溶脂經常都聽到

其實係未要去搵醫生做架?

• doll replied at 2014-08-12 6:57 am

冷凍溶脂經常都聽到

其實係未要去搵醫生做架?

醫生係有 但貴囉 做一次起碼要8千蚊

咁計o既話出面d美容中心就平好多

我自己都有去比較過幾間

覺得bioxxxxxxxxx算係抵做o個間

同埋最估唔到o既係 我上到去問 佢都竟然冇hard sell我@@

真係加曬分!

• stacyc117 replied at 2014-08-12 5:22 am

我係Marsha做過隻熱能溶脂機都幾掂嫁, 係for減脂肪用, 可以試下

• zomsa29 replied at 2014-08-18 10:31 am

stacyc117 replied at 2014-08-12 5:22 am

我係Marsha做過隻熱能溶脂機都幾掂嫁, 係for減脂肪用, 可以試下

冷凍溶脂個個都話貴, 你講呢隻熱能溶脂要幾錢?

• bigheadB replied at 2014-08-22 12:40 pm

zomsa29 replied at 2014-08-18 10:31 am

冷凍溶脂個個都話貴, 你講呢隻熱能溶脂要幾錢?

我係join Marsha 1個月任做療程, 唔貴$3000, 每次自選2樣野做, 做機真係減到D鬼祟肉

• 終於都入正題

• 肚腩應該係最易見效果, 如果你肯做下運動同戒甜食嘅話

• 唔好去美容院,不停sell,煩死,如果唔夠定力又,無十萬八萬都走唔到。食少啲,做運動,行多啲,放工搭車早一兩個站落車行返屋企,夜晚嗰餐淨係食菜同生果,努力唔好放棄自己嘅體形

• 你有冇食耐食或宵夜習慣?如果有首先要戒左先!

Log in to reply