生活入面有一丁點的幸福就足夠了

• 我唔係一個鐘意名牌嘅女仔, 但係我就對anna sui情有獨鐘, 奈何無咩經濟能力, 好多時都剩係可以係專櫃同舖度望下, 睇下...男朋友一直都知道我好鐘意, 佢又唔係搵得好多, 所以一直都唔會買比我。早幾日係開尖沙咀, 佢剩係話去次所, 叫我係K11等佢, 點知佢成頭大汗返黎拎住杯融融地既雪糕, 杯上面係anna sui同埋都係紫色既, 仲話總有一日會有能力買到真既比我, 我都唔知自己食左咩味既野落肚, 剩係喊住食, 覺得好好味, 好甜, 好感動, 其實, 有時真係做少少野, 就可以感動到另一半...我唔敢係你面前講, 但係都多謝你!! n a ^ ol !

• 好耐無見到D咁正能量既po

• 點解唔敢係佢面前講?

讚美下佢既心思嘛(suppose佢係真心講)

• 呢間野出個anna sui味真係好多人講, 之前係尖咀好多人都拎住

• 我係CC fan買左好幾年啦,我老公從來都唔會送禮物比我,我亦冇要求過,有一次我跌左個好鐘意既CC飾物,好唔開心,因為CC飾物唔會大量生產,有錢都買唔返……我同老公訢苦,我叫佢送返個類似既比我,但佢竟然話我將我既痛苦轉移比佢。佢咁少錢都咁計交,枉我咁多年為佢付出左咁多,送過無數既名牌禮物比佢,家用我出九成,佢竟然咁對我……之後我睇清楚佢自私既心態,選擇離棄佢(當然中間仲有其他事發生左)……佢先知衰想挽救呢段婚姻,竟然送左個五六千蚊既銀包比我,以為咁就可以打動我。個銀包的確好靚,但對我已經冇用啦。

• Anna俾到幸福..

菇池俾到關懷..

L菲俾到穩重..

鄭鳥俾到體貼..

女人自尊源於手上果個包包?!

• maychu replied at 2014-05-25 11:27 pm

---------------------------------------------------------------

Anna俾到幸福..

菇池俾到關懷..

L菲俾到穩重..

鄭鳥俾到體貼..

女人自尊源於手上果個包包?!

===============================================================

唔like都唔得

• Yoshizawa replied at 2014-05-21 6:37 pm

---------------------------------------------------------------

呢間野出個anna sui味真係好多人講, 之前係尖咀好多人都拎住

===============================================================

我都覺得呢度D文唔係咁開心...如果睇完覺得開心就好啦!

• 間雪糕舖成間變左紫色, 初初諗緊幾時多左間係度...

• ladymee replied at 2014-06-06 10:10 am

間雪糕舖成間變左紫色, 初初諗緊幾時多左間係度...

好需要正能量...生活太慘, 哈哈!!

• zinya replied at 2014-06-06 10:17 am

ladymee replied at 2014-06-06 10:10 am

間雪糕舖成間變左紫色, 初初諗緊幾時多左間係度...

好需要正能量...生活太慘, 哈哈!!

諗野正面D真係開心D

Log in to reply