想搵人傾下計

• 工作真的好忙,好大壓力 好想有人同我傾下,講下,笑下

我三十有多架啦

• i`m first one

• 陪下我吖

• hihi girl

nice to meet you

do you want chat phone? we chat? Skpye?

• hi girl:

i here now?

where are you now?

• 我都三十幾

Skype? Homanyau668

• I'm here too

• 工作有壓力同公司講,除非係個人問題

• 係度傾下計

• 可以同邊個講?

• girl replied at 2014-06-03 8:45 pm

---------------------------------------------------------------

可以同邊個講?

===============================================================

可以同我講呀,你工作上遇到乜野壓力呀?

• 老實講工作上有時都遇到好多唔合理既事,但係你我又可以解決得到幾多

• 無架 個個都自己顧自己 好辛苦

• girl,

how ru today?

• 情緒好低落

• girl,

whats wrong?? lets share it

• 當你能獨當一面既時候根本唔洗理佢地

• 我覺得每個人身邊都有個angel,但我就好似搵唔到我個angel

好想有個人守在身邊,果個唔一定是愛既人

• 我覺得自己一事無成

• 即使我地係到講d安慰既說話都不能消除你的工作壓力

你工作既問題始終要面對...今晚過後你聽日番工又會down過

還是針對現有問題作出部署,找求解決方案才是

當然我地很願意耹聽你的...

• Hi, i am 39
    Chat?
    Wechat : thomas7128

• 如果工作令人失去自己,係咪應該考慮放棄?

• 錯愛了一個不該愛既人,令我壓力仲大

• girl replied at 2014-06-03 9:08 pm

---------------------------------------------------------------

我覺得每個人身邊都有個angel,但我就好似搵唔到我個angel

===============================================================

以前既我也許會講 ur face ur fate

不過我而家學緊從良,得失人的說話盡量避免講出來~

um....壓力真係超級大? 用絕招啦>>>你會唔會考慮下係你工作時遇上問題就滴兩滴眼藥水,再扮幾聲哭泣等身邊既男女同事察覺,基於女性既母愛和男性保護弱小既天性,佢地實問你發生什麼事架wor,到時你咪大可以講下自已既問題囉!

• girl,

每個人都有自己個angel, 只係你現時未發現或搵到, 其實我自己都係幾個人angel, 明白現時壓力大, 但最重要係要識得relax

• k_4 replied at 2014-06-03 9:25 pm

girl replied at 2014-06-03 9:08 pm

我覺得每個人身邊都有個angel,但我就好似搵唔到我個angel

um....壓力真係超級大? 用絕招啦>>>你會唔會考慮下係你工作時遇上問題就滴兩滴眼藥水,再扮幾聲哭泣等身邊既男女同事察覺,基於女性既母愛和男性保護弱小既天性,佢地實問你發生什麼事架wor,到時你咪大可以講下自已既問題囉!

我真是做唔出囉

你係一個壞人?

• blackpretz replied at 2014-06-03 9:25 pm

girl,

每個人都有自己個angel, 只係你現時未發現或搵到, 其實我自己都係幾個人angel, 明白現時壓力大, 但最重要係要識得relax

做人真是好多矛盾 我已經控制得自己好好 應該無人察覺到我既問題

• girl,

咁先唔好, 好易屈到病, 你最好搵人講下, 咁會舒服好多.

• girl replied at 2014-06-03 9:29 pm

k_4 replied at 2014-06-03 9:25 pm

girl replied at 2014-06-03 9:08 pm

我真是做唔出囉

你係一個壞人?

其實我...壞就就係幾壞架喇!我講從良唔係因為我做左咩壞事,而係話以前既我太理性,講野比較直,唔會有咩感情既襯托,無意令人有hard feeling得失左人而唔知~

• i know 做一個毒舌既feeling

• 做人難 做一個負責任既人更難

好想咩都唔諗 咩都唔做

• girl,

一D都唔難, 睇係自己想唔想去做,

你可以咩都唔諗, 咩都唔做, 但現實係你會唔會? 一定唔會, 因為你有希望

• 想搵個人分享下 但又唔知可以同邊個講

• girl,

你唔介意, 我可以聽你講

• 你而家係兩方面都有壓力wor

你set個條件出來叫人留言...大把人同你分享啦,分分鐘你@唔晒添呀,嘿嘿

• 邊2方面?我好迷吖

• girl replied at 2014-06-03 10:04 pm

邊2方面?我好迷吖

你上面講工作壓力..同埋錯愛左一個人嘛,我應該無睇錯掛

• 多謝你用咁多時間去了解我

• girl,

人因為大家唔互相了解先會出問題, 而問題在卞有無開口講, 試下講出嚟

• girl replied at 2014-06-03 10:11 pm

多謝你用咁多時間去了解我

客咩氣丫.....講穿左其實係其他post推唔陏,嘿嘿

• 講左啦 工作壓力好大 錯愛一個人

又無人同我分享

• girl,

你做咩工呀?

• Sales

• girl,

O.. 咩原因令你有壓力?

• 送個笑話比你啦,笑唔笑得出我唔包架

一對夫妻,妻子性慾很強,不時要找丈夫做愛做的事...

丈夫體力透支,心裹怕怕

一天,丈夫突發奇想,⋯⋯

和太太商量可借此事來存錢;

丈夫建議:

"以後若要愛愛,

在睡床1000元;

客廳500元;

陽臺則100元;

誰先邀誰,誰就得付這筆錢!"

太太點頭答應了...;

當然雙方都不願意先開口邀對方,

因為得遵照這價格表開的價錢....

過了好幾日,

太太終於忍不住,

拿了1000元擺在丈夫面前,

丈夫很高興的說:

"哈哈!那依照價格表,我在床上等你哦!"

太太冷冷地說:......................

"我要在陽臺!10次!"。 …。

• 錯愛一個唔該愛既人

• k_4 replied at 2014-06-03 10:49 pm

送個笑話比你啦,笑唔笑得出我唔包架

一對夫妻,妻子性慾很強,不時要找丈夫做愛做的事...

丈夫體力透支,心裹怕怕

一天,丈夫突發奇想,⋯⋯

和太太商量可借此事來存錢;

丈夫建議:

"以後若要愛愛,

在睡床1000元;

客廳500元;

陽臺則100元;

誰先邀誰,誰就得付這筆錢!"

太太點頭答應了...;

當然雙方都不願意先開口邀對方,

因為得遵照這價格表開的價錢....

過了好幾日,

太太終於忍不住,

拿了1000元擺在丈夫面前,

丈夫很高興的說:

"哈哈!那依照價格表,我在床上等你哦!"

太太冷冷地說:......................

"我要在陽臺!10次!"。 …。

笑了

• girl,

你指係工作上錯愛一個人?

• 係吖 差唔多係咁吖

• girl,

明白, 咁現時你同佢關係如何?

Log in to reply