點樣可以留住男人個心?令佢可以成日揾我?

• 點樣可以留住男人個心?令佢可以成日揾我?

• 你唔好成日搵佢

• 講少少男人情況先。因人而異

• 點解要鬧妳?條路係自己揀嘅,後果都係自己受番啫。

對男人嚟講,只要佢哋事前張揚唔係單身,都有女人埋身,大多數都唔會拒絕嘅。

情況就好似手袋同鞋咁,邊個女人會一個同一雙就夠㗎?

• 甘確實無咩人又靚又脾氣好~

• Lucas replied at 2014-05-25 11:12 pm

---------------------------------------------------------------

外表係令大家有冇機會一齊

而內在先係決定大家可以一齊幾耐

=============================================================

是日佳句

• 港女 replied at 2014-05-25 11:16 pm

---------------------------------------------------------------

Lucas replied at 2014-05-25 11:12 pm

外表係令大家有冇機會一齊

而內在先係決定大家可以一齊幾耐

=============================================================

是日佳句

===============================================================

+1

• 妳想要咩結果?

• 我無咁高深學問,

我只覺得你保不清不楚既關係,可能會保持耐一點。

當然你係中間。你要有一些小手段,但唔係破壞他另一邊關係,而係令佢覺得,

佢同你一齊果陣無壓力,可以放鬆心情既,開心既。

以上只是個人意見炸

當然你可以直接點明比佢聽你想點樣,但多數以後你比佢吃住左架啦

• fung replied at 2014-05-25 11:47 pm

我無咁高深學問,

當然你係中間。你要有一些小手段,但唔係破壞他另一邊關係,而係令佢覺得,

以上只是個人意見炸

當然你可以直接點明比佢聽你想點樣,但多數以後你比佢吃住左架啦

===============================================================

小手段?

• N replied at 2014-05-25 11:54 pm

做乜要hide?

連自己都呃埋?

咁唔好問啦不如

太長

• 男人,尤其是賤個啲,都鐘意蠢蠢哋嘅女人;但同佢會玩幾耐就因人而異。

你個nickname出晒嚟,你知唔知hide 唔 hide 都冇分別㗎喇?

• 我仲以為我講錯野比人ban添。。。哈哈哈

• kaka replied at 2014-05-25 11:55 pm

fung replied at 2014-05-25 11:47 pm

我無咁高深學問,

以上只是個人意見炸

小手段?

小手段我唔熟喎

我唔鐘玩呢D心煩野

我通常係突然諗到架炸,但

你可以記竹著一句既,睇下幫到你無啦

女人對情字係肓目架

• 樓上果個呀生,真係有啲咁嘅事?笑咗

• 咦?好假啫,今次點解睇唔出?

• 港女 replied at 2014-05-26 6:24 am

樓上果個呀生,真係有啲咁嘅事?笑咗

笑左恭喜,你有得笑

• 其實樓主想點...?!?!?!

Log in to reply