其實女仔高161cm 差唔多120磅係咪仲算好肥?

• 高161 差唔多120磅 胸 36e 会唔会仲係好肥 我先20歲女╮(╯_╰)╭已經用左半年由98kg減到而家差唔多120磅╮(╯_╰)╭係咪仲係好肥?

• 都唔算肥

算中等啦

唔使太唔開心

• hi,

not so fat woo

chat at wechat: vitavlt

• 唔算,呢d叫 babyfat,成熟男人的至愛。

• ssslam replied at 2014-04-11 12:59 pm

---------------------------------------------------------------

都唔算肥

算中等啦

唔使太唔開心

===============================================================

╮(╯_╰)╭但係成日俾人話肥 唔開心

• maleatshedotcom replied at 2014-04-11 1:02 pm

---------------------------------------------------------------

唔算,呢d叫 babyfat,成熟男人的至愛。

===============================================================

真係?╮(╯_╰)╭

• 別人怎想我不知,但我是喜歡的!

• 現實d睇,樓主你係肥

因為

1.你後生,120磅既女仔係同年紀既女生一比,自然係算肥啦

2. 男生揾女生拍拖,又係外表為主,咁樓主身型自然輸左啦!

都係果句啦,一係由佢唔好太介意肥唔肥呢樣野,自己舒服就好,一係去盡d,減到100磅左右

Good luck

• 首先,我想讚你
    可以用半年由98kg減到差唔多120磅
    真係減左好多,好難得你做到
    你好叻!

我諗一般20歲女仔,高161,標準體重應該大概110磅左右
    120磅又唔係重好多,應該都唔算好肥
    而且你有36E,比人重少少都正常啦

我諗你應該係胸大背厚先俾人錯覺係肥
    如果係胸大背厚,就算你減到110磅都會有人覺得你肥
    不過呢方面比較難搞,唔通你去縮胸咩!

其實我覺得你又唔使太介意
    你減到120磅已經好叻
    女仔要有少少肉先好,太瘦成條藤無吸引力
    而且你胸大,一定吸引唔少男仔

• 要看骨架的,不能祗看體重身高

• 36E 唔算肥. 除非你脂肪只去胸同另一個部分, 咁睇落局部肥.

同埋可唔可以分享下你點減? 樣有冇由cute 變到好似吸毒咁?

200lbs減到咁真係幾勁!

• millmaster replied at 2014-04-12 11:37 pm

36E 唔算肥. 除非你脂肪只去胸同另一個部分, 咁睇落局部肥.

同埋可唔可以分享下你點減? 樣有冇由cute 變到好似吸毒咁?

我放工会行反屋企 大約行1.個鐘啦 之後会行30層樓梯反屋企 如果唔太攰会去跑步 加埋日日飲西柚汁同唔食飯 只係食菜同肉 咁又無變到好似吸毒咁 個樣反而變反細個左 。。。。個個都話我cute左。。。。

• 30男 replied at 2014-04-12 11:17 pm

首先,我想讚你

可以用半年由98kg減到差唔多120磅

真係減左好多,好難得你做到

你好叻!

我諗一般20歲女仔,高161,標準體重應該大概110磅左右

120磅又唔係重好多,應該都唔算好肥

而且你有36E,比人重少少都正常啦

我諗你應該係胸大背厚先俾人錯覺係肥

如果係胸大背厚,就算你減到110磅都會有人覺得你肥

不過呢方面比較難搞,唔通你去縮胸咩!

其實我覺得你又唔使太介意

你減到120磅已經好叻

女仔要有少少肉先好,太瘦成條藤無吸引力

而且你胸大,一定吸引唔少男仔

多謝你╮(╯_╰)╭

• Lady replied at 2014-04-12 11:23 pm

要看骨架的,不能祗看體重身高

我係中骨。。

• littlewaterbb replied at 2014-04-13 10:25 am

millmaster replied at 2014-04-12 11:37 pm

36E 唔算肥. 除非你脂肪只去胸同另一個部分, 咁睇落局部肥.

我放工会行反屋企 大約行1.個鐘啦 之後会行30層樓梯反屋企 如果唔太攰会去跑步 加埋日日飲西柚汁同唔食飯 只係食菜同肉 咁又無變到好似吸毒咁 個樣反而變反細個左 。。。。個個都話我cute左。。。。你可以係wechat睇我相嘅 emily19940209

• 其實女仔有啲肉地咪幾好,i like it

• 其實你已經好掂囉,重咁有恆心

• littlewaterbb replied at 2014-04-13 10:25 am

個樣反而變反細個左 。。。。個個都話我cute左。。。。

你係咪上個月識左個新男朋友仔呀?

• 不是很肥,我喜歡呀!add 我chat 呀!wechat: youichicheung

Log in to reply