面部鬆弛問題

• 有咩方法?本身塊面都比較多肉, 依家仲下垂, 好醜怪

• 做微針呀...keep住1個月做1次OK...

• thermage or fermage 好似 ok .. 但好貴, 好似激光都得

想去必瘦站試,但怕 hard sell

• 要提升返面部輪廓, 一定係做4D埋線, 我諗暫時無邊樣好過佢, 自己做過瘦面同腮線, 做完即時見到效果, 下巴尖左同瘦左, 2邊面即時收緊好有彈性, 韓國既技術真係好犀利, 30分鐘就搞掂, 做1次可以keep 2年, 唔駛成日去補針都可以keep到靚靚

• 我都有留意4D埋線,最近見到好多廣告,好想減淡虎紋,但唔知邊個醫生好,我覺得醫生有多啲經驗會做得令啲,你個醫生手勢如何?做得令嗎?會唔會好痛?

• Yvonne replied at 2014-03-18 10:43 am

---------------------------------------------------------------

我都有留意4D埋線,最近見到好多廣告,好想減淡虎紋,但唔知邊個醫生好,我覺得醫生有多啲經驗會做得令啲,你個醫生手勢如何?做得令嗎?會唔會好痛?

===============================================================

我去Marsha度做,我對個醫生好有信心,問過有D醫生唔會幫客做高難度既額頭,因為好難做得靚,同做得唔好會好痛,幫我做既醫生連鎖骨都會做,我諗無幾多個有呢D經驗,佢幫我做瘦面一D都唔覺痛,麻藥過後都ok

最近收到佢既whatsapp 3月做半價優惠,下星期會去做萍果肌

• 想做虎紋,半價幾錢?

• 我上網見到佢依家半價做緊$4900,我都諗著打電話去約見醫生先

• sis我都有上網睇過,佢個半價做到依個月31號,我都諗著一陣打電話去問下先~

• 你試吓做面部運動

• $4900包幾多條線呀?

• 雜誌廣告話包30條線架咋,30條線應該唔夠架,除非你好問題唔嚴重喇!俾錢前要check清楚呀!

• 埋線好考醫生手勢,唔好貪平!

• 有冇做過邊間好?聽講好多醫學美容中心都冇駐場醫生,係有客時先搵free lance醫生,係咪真架?

• 搵free lance醫生都得?????

咁好似好怪...點知個醫生好唔好呢?!

• 我都覺得塊面近排長左,有嘜方法收緊最好?

• 我聽個friend講有隻V-Face ge噴面好似好work!

佢話二百幾蚊可以補埋濕, 我又覺得唔算貴~可以一試~

• bowie replied at 2014-03-31 12:35 pm

---------------------------------------------------------------

$4900包幾多條線呀?

===============================================================

$4900佢係不限線數,不過佢依家個優惠過左 做返$9800一part

• KK replied at 2014-04-01 12:07 pm

雜誌廣告話包30條線架咋,30條線應該唔夠架,除非你好問題唔嚴重喇!俾錢前要check清楚呀!

包30條果間係clinicx, 唔係Marsha, 我係Marsha做咗瘦面, 唔限線數架

• jess replied at 2014-04-03 8:28 pm

有冇做過邊間好?聽講好多醫學美容中心都冇駐場醫生,係有客時先搵free lance醫生,係咪真架?

係呀, 多數醫美都冇註場醫生架, 我就揀間有既先做, 覺得有保障d嘛

• Yvonne replied at 2014-03-18 10:43 am

我都有留意4D埋線,最近見到好多廣告,好想減淡虎紋,但唔知邊個醫生好,我覺得醫生有多啲經驗會做得令啲,你個醫生手勢如何?做得令嗎?會唔會好痛?

我見到最近新嘅有5D埋線呀

係CLINICX ..佢話最新既D係講緊醫生嘅手勢、經驗同知識

不過你可以睇左先,比較左先

• 做埋線真係好靠醫生手勢架......小心D簡好.......

• Kathy replied at 2014-04-15 5:26 pm

Yvonne replied at 2014-03-18 10:43 am

我見到最近新嘅有5D埋線呀

係CLINICX ..佢話最新既D係講緊醫生嘅手勢、經驗同知識

不過你可以睇左先,比較左先

了解過4D同5D, 其實無咩分別, 埋線方法都係網狀, 覺得5D只係gimmick多, 其實係得呢間話5D, 睇過好多間都係4D, 如果係新野就唔會試喇, 唔想做白老鼠

• Clinicx個埋線即係幾錢 好想做埋線

• 做thermage啦...效果好明顯,我做完一照鏡,後生成5年呀!! 而且2年先做一次黎keep,真心推介

• 66506760,吳冠昇,63246782 JENNY,臨時演員,返工為溝仔溝女,互相口交肛交,( HKTV 大眾情性, DEBBY,魚蛋高丸 RAY )

Log in to reply