有冇人用過skin advanced既野?

• 頭先行過watsons, 試左skin advanced隻jelly toner覺得幾好!!!
    我對佢既eye essence都有興趣!!!
    不過之前未用過呢d眼部精華,
    唔知eye essence係咪同個jelly toner一樣咁work!!!
    有冇sis用過???

• 係咪講緊白金個隻

我今日至同朋友買左支,

等我問下佢好唔好用

• 屈臣氏買個隻丫嘛~

我用緊個eye essence~

覺得幾ok wor~查完之後就會冇咁緊~

同埋都幾潤~我之前唔用開成日都搞到眼位敏感同甩皮~

好彩呢個係冇防腐劑呀,香精呀酒精之類既野~

即係6-呀~都係買果陣解釋比我聽~

其實完左之後就會明~

• 我都想轉下我用緊個隻eye essence

呢隻貴唔貴呀??? 好似幾好咁wor~

• 我都用緊eye essence,好潤

• Leung_Wai_Wei replied at 2014-03-17 7:13 pm

---------------------------------------------------------------

係咪講緊白金個隻

我今日至同朋友買左支,

等我問下佢好唔好用

===============================================================

好呀好呀~ 快d share下俾我知~~

• AuYeung BoBo replied at 2014-03-17 8:26 pm

---------------------------------------------------------------

屈臣氏買個隻丫嘛~

其實完左之後就會明~

===============================================================

係呀, 就係想知watsons賣緊個隻!!!

唔知佢既eye essence可唔可以去眼紋?

我眼位有d鬆弛,想可以firm返d!

• debbieling replied at 2014-03-18 2:51 pm

我都用緊eye essence,好潤

真係架??? 潤都好緊要~

我成日都覺得好dry, 所以想改善下!!

• jelly toner好用?

成日覺得就咁toner無咩用!

• AuYeung BoBo replied at 2014-03-17 8:26 pm

屈臣氏買個隻丫嘛~

其實完左之後就會明~

我上次係watsons買藥個陣係cashier都有見過佢支精華,但就無留意價錢。

想問下係加錢換定係就咁買架?

• 個jelly toner都好好用ar~好舒服~

• Sally replied at 2014-03-21 5:17 pm

AuYeung BoBo replied at 2014-03-17 8:26 pm

屈臣氏買個隻丫嘛~

其實完左之後就會明~

我上次係watsons買藥個陣係cashier都有見過佢支精華,但就無留意價錢。

想問下係加錢換定係就咁買架?

佢有個counter係擺哂skin advanced既野~

好似tst果間對住門口就有~

就咁買就得~

Log in to reply