兩個女仔去澳洲背包遊好唔好呢?

• 從來冇試過背包遊,咁岩有個朋友想去,
    佢不嬲都去開歐洲背包遊,但就未試過去澳洲,
    大家覺得點呢??
    同埋大家會建議我地去邊個城市呢??

• 我覺得澳洲可以,

你個fd都去開歐洲啦,

澳洲其實仲安全過歐洲,

有佢帶住你應該ok啦!

• M2 replied at 2014-03-13 5:21 pm

---------------------------------------------------------------

我覺得澳洲可以,

你個fd都去開歐洲啦,

澳洲其實仲安全過歐洲,

有佢帶住你應該ok啦!

===============================================================

都岩,

都聽講話澳洲治安好好~

• 第一次去,

可以去Tasmania丫,

又有景,又有得去d島玩

或者你可以上網睇左每個city有咩玩先決定丫

http://www.australia.com

lei個網應該幫到你呀!

• 之前都上網睇到有人去,

我諗冇咩問題丫,AUS都算係一個好安全既地方丫

• Bean replied at 2014-03-17 6:46 pm

---------------------------------------------------------------

之前都上網睇到有人去,

我諗冇咩問題丫,AUS都算係一個好安全既地方丫

===============================================================

同意呀,

都唔多聽到話人地去澳洲有咩事發生

• 不過2個女仔去都係小心d,

唔好咁夜番呀 (好似阿媽)

• HEY replied at 2014-03-17 7:22 pm

不過2個女仔去都係小心d,

多謝阿媽提點!

咁係咪即係唔可以去pub...

• 膽生毛 replied at 2014-03-17 7:23 pm

HEY replied at 2014-03-17 7:22 pm

不過2個女仔去都係小心d,

多謝阿媽提點!

咁係咪即係唔可以去pub...

傻咩~人生路不熟,仲要落pub,

前排澳洲籍姐妹落lkf甘就俾人咩左囉

買桶肯得雞1打啤酒返屋企吔啦

出左隻西檸脆雞ok架:D

• 我都係哥到返來嘅!只想比小小TIPS,治安點好都好,叫佢地唔好出夜街啦, 特別係D大公園!如果冇其他朋友,最好唔好落PUB呀

Log in to reply