香港邊度做4d埋線ultra v lift好?

• 聽講之前好多人走去韓國做ultra v lift埋線,如果唔想飛去韓國做,香港邊度做得好呀?有邊個醫生推介?

• ultra v lift 埋線係減肥?

• ultra v lift 埋線可以瘦面,好多明星做,因為完全冇副作用,又冇復原期,一做完就出得街,第二日仲可以化返妝,又唔會令到表情僵硬,愛上咗!!

• 而家有5D Ultra V Lift埋線添啦!係可以瘦面呀,喺韓國hit咗一排啦,可能呢排來自星星連ultra v lift嘅韓風都吹埋過黎XD

• 我有相熟嘅醫生呀,醫生嘅手勢同美感係最最最最緊要架!我搵開個醫生係sculptra restylane廠最勁嗰批醫生黎架,同埋有去韓國讀過同輪廓有關嘅專業課程,可以Email我,我refer有折>>>[email protected]

• 我見到marsha有做緊代言人既優惠,揀中既可以有半價或者免費可以做Ultra V Lift 你可以上佢個網或者打電話去問先

website:http://www.marsha.com.hk/

• 知唔知Ultra v lift係咪唔可以整走頸鬆弛嘅肉呀?

• Cathyho1810 replied at 2014-03-06 8:52 pm

---------------------------------------------------------------

我有相熟嘅醫生呀,醫生嘅手勢同美感係最最最最緊要架!我搵開個醫生係sculptra restylane廠最勁嗰批醫生黎架,同埋有去韓國讀過同輪廓有關嘅專業課程,可以Email我,我refer有折>>>[email protected]

===============================================================

email咗妳呀,收唔收到呀? 想做ultra v lift呀!

• 上網search過打ultra v lift埋線好貴,又唔知邊間信得過,唔敢試呀...

• 朋友話有間喺尖沙咀clinicx啲醫生手勢幾好喎,係最早識做埋線個批

• 我都有FD係marsha到做左,真係做完幾靚同埋佢話間野依家做緊半價好抵下,攪到我都想去試上~

• 樓上,半價姐係幾錢呀?

Ultra v lift埋線有咩好呀??

• 半價做緊$4900,Ultra V Lift埋線主要係將面部既動態紋減淡同埋將面部鬆弛左既肉拉返緊既

• heidi1147 replied at 2014-03-10 11:55 am

---------------------------------------------------------------

我見到marsha有做緊代言人既優惠,揀中既可以有半價或者免費可以做Ultra V Lift 你可以上佢個網或者打電話去問先

website:http://www.marsha.com.hk/

===============================================================

Auntie係呢間做過, 佢做頸紋...真係好掂,

做完幾日見佢條頸無咁鬆, 見我地時佢話未係最佳效果, 但已經唔同晒, 收緊咗好多, 見佢真係後生咗

• Clinicx都有得做,我上網睇話佢地既醫生係由韓國Ultra V Lift既dr. kwok han jin 培訓嫁

• 咁幾$?會唔會包錢?

• Emmy replied at 2014-04-17 12:47 pm

Clinicx都有得做,我上網睇話佢地既醫生係由韓國Ultra V Lift既dr. kwok han jin 培訓嫁

打去問過呢間話係5D,好似幾勁,但問多幾間先知,其實同4D埋線手法無咩分別,埋線係韓國傳入黎,間間都話係經韓國醫生受訓過,真係唔知點揀

• sabona replied at 2014-04-22 10:20 am

Emmy replied at 2014-04-17 12:47 pm

Clinicx都有得做,我上網睇話佢地既醫生係由韓國Ultra V Lift既dr. kwok han jin 培訓嫁

打去問過呢間話係5D,好似幾勁,但問多幾間先知,其實同4D埋線手法無咩分別,埋線係韓國傳入黎,間間都話係經韓國醫生受訓過,真係唔知點揀

• sabona replied at 2014-04-22 10:20 am

Emmy replied at 2014-04-17 12:47 pm

我上Clinicx網站睇,佢話5D 即係指醫生的專業知情同手勢。不過最特別一點係. Dr.kwok han jin係 Ultra V Lift創辦人, 跟佢學既醫生應該係最好

• Emmy replied at 2014-04-22 2:25 pm

我上Clinicx網站睇,佢話5D 即係指醫生的專業知情同手勢。不過最特別一點係. Dr.kwok han jin係 Ultra V Lift創辦人, 跟佢學既醫生應該係最好

我都有search 過!上左forum睇,見到sis都有讚clinicx,話打得好自然

Log in to reply