有冇囝囝在微信見個是男扮女叫sally的人妖,嚇死

• 有冇男仔約個一個男扮女,身材高和肥,裝假波,还说喜欢同男人吹爆吃精,
    但有把好似女人聲,住元朗,約她(他)來知道是男人,差点骗倒人,还對我毛手毛腳,警嚇死我,我走都走吾切。請問各位C兄有沒有差不多跟同我經历一样,比意见我啊!thx。

• 公開wechat id啦

• 我識一個skype 叫 Sally,成日出post扮人妻,skype 傾一陣就要同我講電話。

無來電顯示打來,扮女人聲,比我踢爆即刻收線

• 即是聲似男人啦。人妖呃食

• 有冇囝囝囡囝类似经验分享意見

• 個人妖男扮女的 wechat lD:yeahnoyeah

• jamesjames replied at 2014-03-02 6:06 pm

---------------------------------------------------------------

個人妖男扮女的 wechat lD:yeahnoyeah

===============================================================

個男扮女人妖仲未变身

• pk狗

• 嚇死人,感到这人陰陽氣及血盆大口!陰氣重、

• jamesjames replied at 2014-03-02 8:15 pm

---------------------------------------------------------------

嚇死人,感到这人陰陽氣及血盆大口!陰氣重、

===============================================================

嚇死人,感到这人陰陽怪氣及血盆大口!陰氣重、

• 條友CHAT一陣就話不如PHONSEX, 同埋話自己有D唔舒服, 把聲好弱。

電話一通就勁嗌, 叫人粗暴D, 大力D小佢屎忽.....

最仆街係變番男人聲, 好撚老牛咁問 : 你係咪好撚HIGH呀?"""

• 受害人之一 replied at 2014-03-02 8:57 pm

條友CHAT一陣就話不如PHONSEX, 同埋話自己有D唔舒服, 把聲好弱。

電話一通就勁嗌, 叫人粗暴D, 大力D小佢屎忽.....

最仆街係變番男人聲, 好撚老牛咁問 : 你係咪好撚HIGH呀?"""

我有呢条卜街whatapps的号碼

• 咁恐懼?

• emomo replied at 2014-03-02 9:28 pm

咁恐懼?

嚇死人,我係真的在幾天前晚上約过她(他),我当時感到这人陰陽怪氣及血盆大口!陰氣極重,化重裝,重香水,大約五尺八‘肥身材,上身裝大胸围,有喉核。拒仲想毛我条滨州、我立即挡开,我吾係君子我都中意女人'但果件蛋散我肯定見到會走。

Log in to reply