想瘦面有咩好方法?打botox?入黎講下呀!

• 想瘦面有咩好方法?
    打botox好唔好?

• 你要搞清楚面包包地係因為嘴嚼肌太大定係因為脂肪呀!botox瘦面係針對嘴嚼肌太大架,如果係因為脂肪就要靠ultra v lift埋線or減肥XD

• V* replied at 2014-02-26 3:45 pm

---------------------------------------------------------------

你要搞清楚面包包地係因為嘴嚼肌太大定係因為脂肪呀!botox瘦面係針對嘴嚼肌太大架,如果係因為脂肪就要靠ultra v lift埋線or減肥XD

===============================================================

我seems兩樣都有wow>_<

• 如果係因為嘴嚼肌太大=打Botox/dysport

脂肪包包面=以前好難搞,而家4d 5d ultra v lift埋線可以做到,好快見效

• V* replied at 2014-02-27 8:48 pm

---------------------------------------------------------------

如果係因為嘴嚼肌太大=打Botox/dysport

脂肪包包面=以前好難搞,而家4d 5d ultra v lift埋線可以做到,好快見效

===============================================================

打 ultra v lift幾耐有效果呀?上次打botox瘦面2個星期已經見瘦咗,但面豬dum D 肉肉仔仲係好嚴重,想瘦埋佢!

• Rita replied at 2014-03-04 12:03 pm

V* replied at 2014-02-27 8:48 pm

打 ultra v lift幾耐有效果呀?上次打botox瘦面2個星期已經見瘦咗,但面豬dum D 肉肉仔仲係好嚴重,想瘦埋佢!

我相熟嘅醫生話一般幾個星期就有效果,但我上次個fd做ultra v lift就即刻有效果呀,即時見返下巴條線!可能效果因人而異la

• support u! 埋線咋嘛!韓國Hit做咗好耐啦~做完即刻出得街,好輕keng架咋~

• 打botox好正,醫生手勢好唔會痛痛硬膠面架,d明星硬膠面係打得太多咋~hahahaha~而家成塊面個shape出返黎有返下巴個V!呵呵!

• V* replied at 2014-03-06 8:45 pm

Rita replied at 2014-03-04 12:03 pm

V* replied at 2014-02-27 8:48 pm

我相熟嘅醫生話一般幾個星期就有效果,但我上次個fd做ultra v lift就即刻有效果呀,即時見返下巴條線!可能效果因人而異la

我約左呢間下星期做禁岩佢又PROMOTIONS http://www.cellmax.com.hk/promotion1018.php 你都可以考慮下~ 好多人都話扺同見效

• 你講嗰間我冇聽過wow~不過唔洗喇,我有熟嘅醫生,都係搵返打開相熟嘅有信心D,而家心yuk yuk想打ultra v lift!

• 打botox太平信唔過ga,我朋友喺藥廠做話來貨價都唔低,出面做團購又或者幾百蚊嗰D可能係溝水@@”

• 做醫學美容呢d我一定會搵醫生做唔可以亂黎,要靚都要命仔架

• botox瘦面好值得做,一般都係幾千蚊內嘅事,連續打3次瘦面嘅效果可以keep耐d,效果都唔錯,不過一定要搵個好有經驗嘅醫生打,份量同打嘅位置要好準,我試過幾個醫生,最buy係尖沙咀clinicx嗰個!

• 點解唔試下V-Face噴面瘦, 幾work wo~個人仲覺得幾補濕

• 我有fd試過啪骨瘦面,佢話work,但我覺得好恐怖又冇乜醫學根據,俾我都會揀打botox

Log in to reply