18歲男仔只想搵大姐姐傾計

• 18歲男仔只想搵大姐姐傾計
    傾sex也好,傾日常生活野也好,咩都好....

不過我只想搵一個大過我好多既女仔了解我,開解我....唉

我skype帳號:[email protected] 希望搵到有綠人啦。

PS:最好30歲以上

• 俾你屌埋好沒。on 79

• CID replied at 2014-02-24 8:59 pm

---------------------------------------------------------------

俾你屌埋好沒。on 79

===============================================================

唔開心想搵個朋友而已,你何必大動肝火?

師姐,我得罪了你嗎!?

• 過埋尼 E 邊添呀?

你都係打電話搵社工啦

• 點解要開解你呢 replied at 2014-02-24 9:43 pm

---------------------------------------------------------------

過埋尼 E 邊添呀?

你都係打電話搵社工啦

===============================================================

想識下人你都要管,你會唔會就係社工?

• 你都係打電話搵社工啦

無人咁得聞管D幼稚園走散的學童...

真心慘,唉

• 點解要開解你呢 replied at 2014-02-24 10:08 pm

你都係打電話搵社工啦

真心慘,唉

=============================================================看在另一帖看見你只懂人身攻擊,指桑罵槐,就知道你辭令有限,anyway我好憎你呢啲人,唔想睇唔想理既你入黎呢個post回覆做咩,過主啦!!

• julywong2014 replied at 2014-02-24 10:20 pm

點解要開解你呢 replied at 2014-02-24 10:08 pm

你都係打電話搵社工啦

真心慘,唉

=============================================================看在另一帖看見你只懂人身攻擊,指桑罵槐,就知道你辭令有限,anyway我好憎你呢啲人,唔想睇唔想理既你入黎呢個post回覆做咩,過主啦!!

我無養馬騮,但會餵馬騮。

明嗎?

分清楚咩叫人身攻擊先啦,同我講辭令? 笑左...

你都真係真係打電話搵社工啦

慢慢等姐姐啦,我拍拍條褲走人,

留低一個唔接受現實的生物。

慘~~~~~

打多一億個字啦,不過我唔睇架啦(餵完~~~)

• 點解要開解你呢 replied at 2014-02-24 10:33 pm

julywong2014 replied at 2014-02-24 10:20 pm

點解要開解你呢 replied at 2014-02-24 10:08 pm

你都係打電話搵社工啦

真心慘,唉

我無養馬騮,但會餵馬騮。

明嗎?

分清楚咩叫人身攻擊先啦,同我講辭令? 笑左...

你都真係真係打電話搵社工啦

慢慢等姐姐啦,我拍拍條褲走人,

留低一個唔接受現實的生物。

慘~~~~~

打多一億個字啦,不過我唔睇架啦(餵完~~~)

你知唔知咩先係唔接受現實的生物?同埋你到底知唔知社工既主要職責係咩?

唉,我真係同你講都廢事,我都唔想理你呢隻狗,再見

• 點解要開解你呢

你係咪 "呢排D男人真係直線下降" 裡面個lady?我覺得你嘅語氣同用字都有啲似佢。放過弟弟啦,如果去搵到佢要搵嘅人,咪當佢本事羅。

http://community.she.com/messageboard/sex/?action=view.topic&id=2439700&ref=commmunity.category.home.latest_topic

• 如果你得18歲

呢度班女個個做得你亞媽

• Wonder replied at 2014-02-24 10:54 pm

點解要開解你呢

你係咪 "呢排D男人真係直線下降" 裡面個lady?我覺得你嘅語氣同用字都有啲似佢。放過弟弟啦,如果去搵到佢要搵嘅人,咪當佢本事羅。

http://community.she.com/messageboard/sex/?action=view.topic&id=2439700&ref=commmunity.category.home.latest_topic

每個人的需求不一樣,喜歡的不一樣,始終都係師兄明白事理,有人喜歡小妹妹,亦有人喜歡年紀比較大的。

如果我搵到一個大過我好多既女仔,又發展到落去既,我直覺得已經係Bonus黎架啦...

• 哇哈哈 replied at 2014-02-24 11:18 pm

如果你得18歲

呢度班女個個做得你亞媽

哈哈,唔緊要...

• push

• 哇,咁細個? 咪搞我,怕怕

• 你以為你係bosco學人ar?有冇古懂車ar?hahaha.....打j la,7頭!~美其言傾計,傾sex也好.....心照la....

• 咁等你大個啲先,阿paul都搵倒個十幾年嘅白姐姐,卅四歲嘅都搵倒大佢十年,但超索嘅依能靜。你而家咁細個,唔會有大姐姐鐘意你㗎。

• 都係想識下人姐。。。唉

Log in to reply