有冇試溶脂通淋巴減肥

• 早幾個月去做咗個減肥療程 - 溶脂+通淋巴, 效果幾好喎,  比起我之前既方法work好多, 至少見到身形有改善, 而家行上行落都冇以前咁喘氣

個療程係減脂肪為主, 減到一定磅數, 而且唔會咁易肥返, 療程時我冇點節食同少做運動, 幾岩唔想節食又想瘦既朋友, 成日減肥都唔成功既話, 不妨考慮下

• 聽過好多人都話溶脂得,自己都好想試下

• 點好法? 療程貴唔貴?

• 做機好貴,問過冷凍溶脂要幾千蚊次,比唔起

• engie replied at 2013-11-05 10:53 am

---------------------------------------------------------------

做機好貴,問過冷凍溶脂要幾千蚊次,比唔起

===============================================================

你講E記緊係貴, 廣告費都要啦

• JanJan replied at 2013-11-05 10:21 am

---------------------------------------------------------------

點好法? 療程貴唔貴?

===============================================================

本身都有d水腫, 第1次做完已經輕咗3磅, 溶脂就唔係即時睇到, 做完覺得大脾同腰位無以前咁實, 過咗幾日排走脂肪後成個人都slim咗, 做咗幾次就feel到自己瘦緊

我都覺得出面既減肥療程幾貴, 見到Marsha個$3000任做plan就即管試下, 而家隔日去, booking都幾易, 唔會次次都話無位, 有興趣可以上網了解下佢地有咩療程岩自己先

• 佢網上又真係有介紹唔同機有乜功效, 見佢好似話冇附加費添, 如果係真又唔貴喎

• 見佢出咗個叫咩纖姿保既排毒瘦身療程, 樓主有冇試過?

呢個想試下, 因為有保健作用, 自己成日感冒唔清, 以前又有食減肥藥, 搞到身體麻麻, 一路病一路減, 覺得自己身體好差, 如果可以減肥外又可以保健就幾岩我

• 我都想做呀~ 頭先係人地個blog度見到呢間, 好唔好呢?

http://weshare.hk/karen1314/articles/1615961

• wasabiss replied at 2013-11-20 11:10 am

見佢出咗個叫咩纖姿保既排毒瘦身療程, 樓主有冇試過?

呢個想試下, 因為有保健作用, 自己成日感冒唔清, 以前又有食減肥藥, 搞到身體麻麻, 一路病一路減, 覺得自己身體好差, 如果可以減肥外又可以保健就幾岩我

見佢有個試做價都想試下, 聽講佢用既按摩膏唔係一般果d, 所以先會令身體排毒同燒脂, 下次做完話你地知好唔好?

• 好貴

• 晶狀體 replied at 2013-12-06 9:14 am

好貴

你講咩貴呀, 唔明?

我做緊個course $3000任做, 隔日去通淋巴都抵返晒

• 如果講做機減肥, 我覺得溶脂算係最有效, 唔好話會唔會反彈先(減肥就係要keep架啦), 只少做機果時真係減到先, 至於反彈就睇個人有冇恆心keep啫

• 纖姿保個療程係咪熟客先有試做價?

• heliy replied at 2014-02-05 11:19 am

纖姿保個療程係咪熟客先有試做價?

冇分架,第1次就係試做價

• 新年後去咗試做[纖姿保],好舒服好正,做完成個人鬆晒,不過唔會1次見效,始終係保健瘦身,我覺得要keep住做先見得

• 減肥要從做運動同飲食入手,做機係輔助,可以令線條靚D同皮膚緊緻返

Log in to reply