大家覺唔覺,she有個好特別嘅現象。。。

• 以前有女神Bibi168,好似無人見過佢,除咗一個叫Cloudly,話本身係friend。佢哋有意無意會“透露”對方有幾咁有錢,唔駛做,只係吃喝玩樂。
    Cloudly就成日“不經意”咁媾女,用黑人開thread識女仔,總共開過百幾條。好奇怪地,Bibi168 online嗰陣 Cloudly就offline,Cloudly online嗰陣就輪到Bibi168 offline。依家就一齊消失咗。

另一pair奇人就係trasi_trasi同Ben9900,再加多個Pansyyyyy。
    又係本身係friend,女嘅天仙咁靚又有錢,男嘅又有品又有錢。成日都係得啲黑人話見過trasi_trasi,又靚又好脾氣喎。Ben9900又係用黑人開thread,總共開過幾廿條。而家又話同trasi_trasi一齊消失喎。

係咪啲有錢人都超級無聊,要上she解悶?仲要唔傾電話唔whatsapp,係都要上she傾呢?連約見面都要喺she度約?

好奇,真係好奇!

• 我一早發覺啦,好似賣廣告咁。

仲會有幾個女入thread話想識Ben,大家都知書冇乜女,仲要係主動!

• 香港地如果天仙咁靚都做咗明星啦除非外國返嗰啲

• 我仲好奇,she咁耐都仲有樓主呢類以唱臭人趕走人既人lor.

• 有乜出奇? 好多人都係度约飯局, 吾用電話啦.

• she識上返she傾計有幾大不了?好多she友咁做,有咩奇?

• 年資有反甘上下,用alais開thread有幾特别,版主都做緊。

• 最奇係傾私人嘢,上嚟吹水就唔出奇。

• 總之各師各法, 呃到蝦條就得啦 !!

• Gal replied at 2014-02-17 9:23 pm

---------------------------------------------------------------

最奇係傾私人嘢,上嚟吹水就唔出奇。

===============================================================

邊度問題度覆,有咩奇?

• 干卿底事

• lady replied at 2014-02-17 9:27 pm

---------------------------------------------------------------

Gal replied at 2014-02-17 9:23 pm

最奇係傾私人嘢,上嚟吹水就唔出奇。

===============================================================

邊度問題度覆,有咩奇?

呢度個個都驚人知d私人嘢㗎啦!你話唔奇咪唔囉,你唔用真身出post? 嘥氣!

• 之前都好多人覺啦。搵食ma!

希望佢地唔係老仟啦,聽聞有啲人會夾住嚟呃人嘅!網上乜都有,大家小心!

• gal同好奇好留意人地對答,個幾個都只係在一個thread出現,唔通好奇係個thread中其中一個???

• 做瓜佢做瓜佢wakakakakakakaka

• 重有話揸咩車咩車,我先唔信

• 見過trasi_trasi skype張相,

如果真係佢本人,都算靚港女,

最近佢skype張相已換左朶花

• hman replied at 2014-02-17 9:42 pm

gal同好奇好留意人地對答,個幾個都只係在一個thread出現,唔通好奇係個thread中其中一個???

石屎版得果幾條thread有人,唔睇果幾條睇乜呀?

• henry replied at 2014-02-17 9:57 pm

見過trasi_trasi skype張相,

靚唔出奇,好多港女打扮下都見得人但天仙甘就誇啲囉!

• henry replied at 2014-02-17 9:57 pm

嫁左人仲放樣咩

• 隊瓜佢隊瓜佢大快人心wakakakakaka

• 有多糊塗

• 見呢種thread對she好心淡

呢度好多女神都因為有靚相,不過唔知真定假,要見過真人或cam過先知嘞

• 都唔明有咩咁奇

• 本來都唔知邊個係ben,後來見好多人開線讚佢先知。

• 有睇ben講野,老老實實唔咸濕賤格,印象係唔錯

講明先我唔識佢,費時比人話我依樣個樣

• that sounds weird.

• 大家好努力幫ben9900宣傳

多謝哂你哋啦

• 今時今日響網上世界你仲信有相就代表係佢本人?

總之一日唔見過面對方都只不過係網上一堆符號

網上吹過水就可以朋友? 算啦

唔係man就路過又話知情又gal又lady又成是非

不外乎一堆code

真人? 落街見D唔識唔傾計,只係一齊等過馬路o既人

都真實過E堆 Code 啦

Log in to reply