唔開心...

• 點解呢度咁多呃人玩人既男人...

• 網上識人係要bear個risks

• 其實都有d好架,不過可能妳未遇到je

• 真係無好人... 呃人,為SEX...無真心無認真

• 真係無好人... 呃人,為SEX...無真心無認真

• 網上世界識既人係咁架啦

所以女仕們要小心識人, 唔好咁易信人

• yes,扮晒有feel想同你拍拖

其實只係厄西屌,又唔用套,仲話想射晒入去

食完開始對你冷淡,然而失蹤。right?

• yes,當我ons... 但我無試過... 第一次都比佢呃左...

• 而家搵唔到佢.. 有左都唔知點算...

• hurt replied at 2014-01-19 7:00 pm

---------------------------------------------------------------

而家搵唔到佢.. 有左都唔知點算...

===============================================================

佢有心玩失蹤既妳就點搵都搵唔到佢架喇

當今次係一個教訓黎, 以後要戴眼識人喇

• 當買個教訓。。去check下啦。。建議check埋有無病

• hurt replied at 2014-01-19 7:00 pm

---------------------------------------------------------------

而家搵唔到佢.. 有左都唔知點算...

===============================================================

你唔係無帶套呀? 你好後生?

• 我無試過同人出黎.. 第一次見,佢就話去酒店坐下野..

我又未試過,連sex都無經驗... 次左酒,頭有d暈,佢就拉我上床...

我話唔好唔想,好痛... 佢都無理...

邊會有套...

而家有左... 都唔知點算...

• send wechat比佢,話有左,佢仲block左我...

• so sad...

• hurt replied at 2014-01-19 7:28 pm

我無試過同人出黎.. 第一次見,佢就話去酒店坐下野..

我又未試過,連sex都無經驗... 次左酒,頭有d暈,佢就拉我上床...

我話唔好唔想,好痛... 佢都無理...

邊會有套...

而家有左... 都唔知點算...

你報警告佢迷姦你囉, 佢真係係你唔情願既情況下同你做, 你又講左叫佢唔好. 佢有WECHAT留底, 警察實搵到佢出來.

• 樓上位大佬又真係一個好方法

如果咁樣搞大左真係好慘,無理由要個女仔咁

• 已經隔左三星期... 咁耐仲可以報警?

• hurt replied at 2014-01-19 8:04 pm

已經隔左三星期... 咁耐仲可以報警?

你未報又點知呢? 但至少驗DNA 一定可以證明個B係條友啦. 係就快D啦, 唔好等呀

• 未睇醫生證實有左,只係自己驗好似有左...

• hurt replied at 2014-01-19 9:17 pm

未睇醫生證實有左,只係自己驗好似有左...

你自己決定啦, 但如果拖拖拉拉, 到時你想告都無得告.

• 其實我無諗告佢...

只係好唔開心... 我怕自己有左,想叫佢陪我搞惦件事,又無要佢付責任,亦唔係要佢比錢,佢都避開我...

• hurt replied at 2014-01-19 9:40 pm

其實我無諗告佢...

只係好唔開心... 我怕自己有左,想叫佢陪我搞惦件事,又無要佢付責任,亦唔係要佢比錢,佢都避開我...

算啦, 你都已經知係佢玩你, 只係你仍然對佢有D希望. 不如你面對現實, 快D去醫生到睇下係咪真係有左先啦. 無謂再浪費時間去諗佢去.

• 我唔係對佢有希望... 我第一次見佢,都唔知係點...

我只係唔敢同朋友講,又唔敢自己去處理... 有左,我唔知點算,先搵佢,叫佢陪我搞... 我唔會對佢有其他祈望... 只係我自己太蠢太無用,唔敢去面對,怕有左唔知點處理...

• 我唔知啲男人咁衰... 係咪求其有女仔就會搞同sex...

我真係唔知世界係咁,好唔開心...

• 唔使覺得自己無用, 比著好多男人或者女人都未必識點處理. 你一係去家計會, 佢好似有D一條龍既服務.

唔係個個男人都會係咁, 只係呢度個個男人都係咁咋.

• 呢度個個男人都會見面就sex???

無feel都會sex??

我真係唔知.. 可能我無玩過,無試過,無同人出黎..

第一次咁遇到咁既事...我自己都好後悔... 自己既第一次失去,仲擔心有左bb... 自己承受唔住,想搵佢,佢仲block左我...

係咪d男人唔理女仔有左佢bb咩?

• 你唔係唔知呢度係sex版呀?

唔係為sex唔通你以為為咩?

• 你幾多歲?? 仲咁天真入世未深??

• 我唔係喺為sex既topic add佢,傾計亦知道唔係為sex...

識左幾個月,第一次見都無話sex...

• hurt replied at 2014-01-19 10:08 pm

呢度個個男人都會見面就sex???

第一次咁遇到咁既事...我自己都好後悔... 自己既第一次失去,仲擔心有左bb... 自己承受唔住,想搵佢,佢仲block左我...

我唔知你幾大, 睇你好似好細個. 叔叔教你以後唔知就唔好再上呢D網. 好多係網上既男人大多都係想搵女人上床, 滿足左自己既獸慾就走左去. 佢地最想係免費兼無手尾跟, 你同佢講有左, 佢梗係用百分之一秒既時間BLOCK左你啦.

• hurt replied at 2014-01-19 10:15 pm

我唔係喺為sex既topic add佢,傾計亦知道唔係為sex...

識左幾個月,第一次見都無話sex...

總之係呢D網, 男人講咩都唔好信. 男人為左滿足自己, 咩野都可以做同講得出.

• hurt replied at 2014-01-19 10:08 pm

呢度個個男人都會見面就sex???

男人見到女人多數都係用下面諗嘢,佢地理得你死。

好多唔喜歡用套,叻男一樣

• 多謝你地講咁多... 我真係唔敢再識人,但而家係我仲驚緊...

約左婦科醫生,但真係證實有左就唔知點算...

• hurt replied at 2014-01-19 10:34 pm

多謝你地講咁多... 我真係唔敢再識人,但而家係我仲驚緊...

約左婦科醫生,但真係證實有左就唔知點算...

有咩野就打去家計會問下啦. 祝你快D過左呢後困難時期

• 想問下,男人唔驚女人懷自己既bb咩?唔怕真係生左出黎?

• hurt replied at 2014-01-19 10:41 pm

想問下,男人唔驚女人懷自己既bb咩?唔怕真係生左出黎?

有咩好驚呢?! 唔認咪得囉, 斷哂聯絡咪咩事都無.

• 有左自己既bb,會忍心?

• 又唔係呃佢,佢另人有左,點解唔理下...

bb都係佢... 點解可以咁忍心...

其實我唔知證實有左會點... 我自己都驚... 唔敢同人講,先問佢,但佢所有野都block左我...

• hurt replied at 2014-01-19 10:47 pm

有左自己既bb,會忍心?

除非係佢鐘意既女人為佢所生, 否則即使係自己都好, 有麻煩大可不要.

• 我唔係驗孕捧有幾準... 自己驗就有... 所以驚左成個星期

• 我無要佢點,叫佢陪我搞惦件事,佢都避開我...

等我自己,我都唔敢面對... 拖... 到生出黎,咁點...

• 男人只是sex sex sex, 結婚只是責任和有後代

易來的不珍惜,一巴巴車埋死狗咁先要

• 如果有左趁早落左佢吧.

帶住個細佬真係唔知你點養, 更影響你識真命天子

• 兩萬蚊自己攪掂,或叫廿個人,一人一千幫你

自己自強,佢粒精吾值什麼

• 我都唔知可以點... 好驚... 又喊...

錢唔係要佢比,責任亦無要佢付,但咁被hurt... 另我唔敢再識男人...

• 我唔忍心自己有份既bb要被咁害死...好痛苦

如果知道咁容易有左,我一早就睇醫生去避...

• 有冇都好 learnt a lesson

諗咁多做咩,睇吓醫生點講先囉

• Dilyschong replied at 2014-01-19 10:54 pm

男人只是sex sex sex, 結婚只是責任和有後代

易來的不珍惜,一巴巴車埋死狗咁先要

Have to agreed with this one, I have realized finally.

• Sorry hurt只是你喜歡不喜歡你的人

有咗係第二件事

一件還一件

半個地球係男人,大把男人,養好身體,識個愛的的男人

Log in to reply