激光脫毛緊係趁冬天做啦

• 最近同朋友傾起激光脫毛,原來冬天有衣物遮掩,其實係幫到大家忍受療程間唔可以剃毛0既過渡期,到夏天嗰陣就可以直接白滑示人啦。唔講真係唔知。

• 我都係冬天做underarm激光脫毛, 因為個時聽人講做完之後唔可以晒太陽同游水, 所以請願冬天做, 夏天就唔洗怕

• janetwu00 replied at 2014-01-13 12:09 pm

---------------------------------------------------------------

我都係冬天做underarm激光脫毛, 因為個時聽人講做完之後唔可以晒太陽同游水, 所以請願冬天做, 夏天就唔洗怕

===============================================================

我之前個間個治療師無特別同我講, 所以個時都無為意, 過左2日就去游水, 點知就過敏咁, 所以冬天做最好同埋小心D

• wing replied at 2014-01-14 6:15 pm

---------------------------------------------------------------

janetwu00 replied at 2014-01-13 12:09 pm

我都係冬天做underarm激光脫毛, 因為個時聽人講做完之後唔可以晒太陽同游水, 所以請願冬天做, 夏天就唔洗怕

===============================================================

我之前個間個治療師無特別同我講, 所以個時都無為意, 過左2日就去游水, 點知就過敏咁, 所以冬天做最好同埋小心D

我做個間會次次都講通埋都講明好易會過敏, 樓上你個間都好唔專業下, 咁仲有無join?

• janetwu00 replied at 2014-01-14 6:18 pm

wing replied at 2014-01-14 6:15 pm

janetwu00 replied at 2014-01-13 12:09 pm

我做個間會次次都講通埋都講明好易會過敏, 樓上你個間都好唔專業下, 咁仲有無join?

都join左啦, 無理由唔做, 之後咪自己醒水囉, 不過好彩我都係join左underarm啫

其實都想做埋腳, 之前有睇過derxxx, 見佢好專業同D人都講到OK, 但見到個價錢都真係要諗下

Log in to reply