一段SL的關係完結, 新開始尋新SL

• 維持左半年的SL關係剛剛跟她完結, 直至最後一刻彼此關係及感覺依然

舒服. 現希望可以重新開始尋新SL, 條件如下:

女性, 中等身形, 樣貌不拘, 有興趣互相了解可直接wechat

wechat: stressfree

• 11/1

08:01

• 11/1

13:18

• 11/1 15:32 so.........?

• yan replied at 2014-01-11 3:33 pm

---------------------------------------------------------------

11/1 15:32 so.........?

===============================================================

Yan

依家有空, 有興趣wechat嗎?

• stressfreelo replied at 2014-01-11 3:35 pm

---------------------------------------------------------------

yan replied at 2014-01-11 3:33 pm

===============================================================

Yan

這裡不可傾嗎?

• yan replied at 2014-01-11 3:37 pm

stressfreelo replied at 2014-01-11 3:35 pm

yan replied at 2014-01-11 3:33 pm

Yan

這裡不可傾嗎?

我唔係成日享度...

• 曾經和你傾過,大約未夠3個月,當時你話自己單身,而家你話同sl分手半年,究竟你又幾多對白角式扮演?今日打算做什麼角式?真可笑!

• Yan

妳講得岩, 但我亦冇呃妳(維持左半年剛剛完結), 只係時間上同身份上有點誤會

• 由第一句說話已經係大話,呢種叫做賤,我開心拒絕見你,希望唔會有人被你呃到,你可悲,每日在人格身份分裂,你其實好可憐,用一個大話遮另一個大話,你認為其它人好蠧咩?咩時間咩咩錯誤,好心你la,2014年呀今日,你真係當人冇腦

• 不過我好多謝你,因你呢種賤人,我有得比較在she邊種係好人

• 佢成日留contact约人出街,揾食男一個

• stressfreelo replied at 2014-01-11 5:11 pm

Yan

妳講得岩, 但我亦冇呃妳(維持左半年剛剛完結), 只係時間上同身份上有點誤會

就衣句都見到佢有幾賤

• yan...其實我唔清楚妳係邊個, 點解妳會對我有怨氣呢? 真想知究竟是妳拒絕過我還是我拒絕或者得罪過妳呢? 我都莫門奇妙.

另外兩位包括Lady同gal對我批評我可以理解, she係一個言論自由的平台, 而且任何人都有權發言. 講番Lady話我留contact係搵食男, 原則同實際上我都承認架.

但我想問大家, 我敢承認我係搵食男,同其他人在這裡搵support,搵後生仔, 女搵男, 男搵女等最終咪又係'搵食'兩個字, 係Sex版尼講有問題咩?

以上只係本人立場

• 13/1/2014

1:30

• I totally agreed with stressfreelo. This is a sex board after all.

• yan replied at 2014-01-11 3:47 pm

曾經和你傾過,大約未夠3個月,當時你話自己單身,而家你話同sl分手半年,究竟你又幾多對白角式扮演?今日打算做什麼角式?真可笑!

佢果時喺度揾SL定女友呢?

好多有另一半都會喺度搵食,如果唔係點解要叫秘密情人呢?

• 秘密?咁驚就吾好出嚟玩啦!

• stressfreelo = frozenheart 玩女玩到上晒腦

• Frozenheart is an axxhole!

• she..com replied at 2014-01-13 10:28 am

stressfreelo = frozenheart 玩女玩到上晒腦

直程痴佐啦

• 唔怪得D手法和語氣咁熟, 佢D性病乜醫好左咩??

• 好利害喎你你你同埋妳...哈哈...講到似層層, 佩服佩服

不過講真我并唔識果位f君..

佢還佢, 我就還我

我相信充其量大家共通點只有一個...離唔開"搵食"兩個字

• 14/1

13:10

• 為能左屌西,你可以有幾盡呀pk仔

• 邊位咀冇品呢?

• 14/1

23:19

• 大家怨氣殺氣咁重,就唔好上sex board

• 我都認同19 gal 妳講法..為咩呢?

• 15/1

12:56

• 長腿/苗條女主人同你玩SM

如果你係男奴又或者對SM有興趣,可以約我玩。我係收費既,想食免費午餐或者搵性伴既, 你黎錯地方喇!

可以選擇既基本玩法包括:

1)戀足(錫我對 美腿,比我雙腳玩弄)

2)訓狗(你扮狗比我玩、騎)

3)羞辱/耳光

4)捆綁

5)虐打(用手,鞭,拍)

6)虐JJ/乳

7)高潮控制(打飛機,控制你幾時射)

8)坐臉(如其名,我坐係你臉上,你用口服待我)

9)滴蠟

10)聖水(即小便也)

11)灌腸+肛調(注適量水入你C眼,清左d污糟野再去玩你肛門)

12)Strap-on(我戴住假JJ插你)

如果你有興趣,留低你MSN,我會add你。又或者add我wechat: [email protected]

Wechat :hkmistress

• hkmistress replied at 2014-01-15 1:39 pm

長腿/苗條女主人同你玩SM

如果你係男奴又或者對SM有興趣,可以約我玩。我係收費既,想食免費午餐或者搵性伴既, 你黎錯地方喇!

可以選擇既基本玩法包括:

1)戀足(錫我對 美腿,比我雙腳玩弄)

2)訓狗(你扮狗比我玩、騎)

3)羞辱/耳光

4)捆綁

5)虐打(用手,鞭,拍)

6)虐JJ/乳

7)高潮控制(打飛機,控制你幾時射)

8)坐臉(如其名,我坐係你臉上,你用口服待我)

9)滴蠟

10)聖水(即小便也)

11)灌腸+肛調(注適量水入你C眼,清左d污糟野再去玩你肛門)

12)Strap-on(我戴住假JJ插你)

如果你有興趣,留低你MSN,我會add你。又或者add我wechat: [email protected]

Wechat :hkmistress

thx browser

• 15/1

20:46

• 16/1

8:46

• 17/1

9:12

Morning

• 17/1

23:45

• 18/1

23:16

• 20/1

0:00

• 20/1

8:29

• 20/1

14:05

• yan replied at 2014-01-11 5:46 pm

由第一句說話已經係大話,呢種叫做賤,我開心拒絕見你,希望唔會有人被你呃到,你可悲,每日在人格身份分裂,你其實好可憐,用一個大話遮另一個大話,你認為其它人好蠧咩?咩時間咩咩錯誤,好心你la,2014年呀今日,你真係當人冇腦

原來唔只我一個知道呢個樓主咁扑街, 衰到連開房都冇錢, 要我出一半, 仲要賤到做做下除左個套內射我, 俾我鬧完佢, 就問我攞番之前食飯茶餐廳果幾十元, 正cheap精, 賤人, 幾乎想報警拉佢

• anna replied at 2014-01-20 2:48 pm

yan replied at 2014-01-11 5:46 pm

由第一句說話已經係大話,呢種叫做賤,我開心拒絕見你,希望唔會有人被你呃到,你可悲,每日在人格身份分裂,你其實好可憐,用一個大話遮另一個大話,你認為其它人好蠧咩?咩時間咩咩錯誤,好心你la,2014年呀今日,你真係當人冇腦

原來唔只我一個知道呢個樓主咁扑街, 衰到連開房都冇錢, 要我出一半, 仲要賤到做做下除左個套內射我, 俾我鬧完佢, 就問我攞番之前食飯茶餐廳果幾十元, 正cheap精, 賤人, 幾乎想報警拉佢

其實開post原來幾好笑, she真係臥虎藏龍地方, 有專業人士 - 今次我認識到上面這位(女)作家, 妳(你)好嗎?

• 21/1

17:50

• 22/1

9:37

• 23/1

0:50

• 23/1

14:09

• 25/1

13:31

Log in to reply