唔鍾意我個包包面

• 都唔知點解, 我又唔係好肥, 但係塊面就好闊, 成日比阿哥叫我發水面包

• 我都係咁, 自己成日都會按下塊面, 希望可以瘦到la

• 有隻瘦面帶+埋個mask一齊做d人話好掂, 不過自己就想打瘦面針, 可以唔駛煩

• 有冇諗過去邊間打, 有冇聽過Marsha呢間, 我係呢到打過3次, 每次效果都滿意, 價錢仲幾平添, $1500次冇其他收費, 其實價錢係其次, 最重要係效果同安全, 呢間係醫生打ge好放心

• $1500又唔貴喎, 打1次keep到幾耐?

• 近排聽朋友介紹,去左WATERHOUSE做一隻叫「磁叉既FACIAL」,效果唔錯喎,佢既原理係用帶有磁力的金屬磁叉O係面部既穴位按摩,排毒兼去水腫,做完之後個面色好左,無咁暗啞同埋係FIRM左,塊面都細左。

• 我都一直有包包面嘅問題,但好怕打針,一直都有聽朋友講依加有D 瘦面facial 唔駛打針都可以做到瘦面嘅效果,大家覺得我試唔試好?

• 我問過啦..真係要打BOTOX先瘦到.我自己都去左INSKIN打.我都唔鐘意比人話我係包包面.

• goody replied at 2013-07-19 12:56 pm

---------------------------------------------------------------

$1500又唔貴喎, 打1次keep到幾耐?

===============================================================

keep半年左右

• Carolshero replied at 2013-07-19 4:17 pm

---------------------------------------------------------------

我都一直有包包面嘅問題,但好怕打針,一直都有聽朋友講依加有D 瘦面facial 唔駛打針都可以做到瘦面嘅效果,大家覺得我試唔試好?

===============================================================

我試過facial果d keep唔耐, 2-3日就可以, 唔係我都唔駛打針啦

• Aekey replied at 2013-07-16 10:33 am

有冇諗過去邊間打, 有冇聽過Marsha呢間, 我係呢到打過3次, 每次效果都滿意, 價錢仲幾平添, $1500次冇其他收費, 其實價錢係其次, 最重要係效果同安全, 呢間係醫生打ge好放心

• Aekey replied at 2013-07-16 10:33 am

有冇諗過去邊間打, 有冇聽過Marsha呢間, 我係呢到打過3次, 每次效果都滿意, 價錢仲幾平添, $1500次冇其他收費, 其實價錢係其次, 最重要係效果同安全, 呢間係醫生打ge好放心

打咗, 唔太誇張, 朋友都唔係好覺, 佢地以為我瘦咗咋

• 瘦面真係botox最有效, 不過唔好貪心, 鼻樑打太多的話, 2個眼頭就會好窄唔好睇

• 我想打小腿多d

• 打針可能有風險.

可試下ageLOC 修身美顏機 Galvanic Spa System

令臉部緊緻, 提升, 瘦臉 , 全面全身都可使用. PM me~

• simei replied at 2013-07-30 1:18 pm

Aekey replied at 2013-07-16 10:33 am

打咗, 唔太誇張, 朋友都唔係好覺, 佢地以為我瘦咗咋

呢間醫生手勢唔錯, 好快手又冇點痛

• try nu skin spa machine, i tried botex one time but the result wasn't good and expensive...i did three times of the spa machine and the result was very impressing

• 如果腮位大, 真係打botox先得, 放鬆肌肉塊面就會瘦d尖d, 不過係肥就冇用, 你要睇下係咩原因

• lianli replied at 2013-07-16 10:23 am

有隻瘦面帶+埋個mask一齊做d人話好掂, 不過自己就想打瘦面針, 可以唔駛煩

呢隻都有試過, 第2日已經冇野睇

• 身邊很多姐妹都有打針架.. 而家好普遍!

• sis, 試下自己check下有無需要打瘦面針, 用力咬緊牙, 摸下腮位咀嚼肌大唔大就知係肥還是咀嚼肌大

• zomsa29 replied at 2013-08-27 11:10 am

如果腮位大, 真係打botox先得, 放鬆肌肉塊面就會瘦d尖d, 不過係肥就冇用, 你要睇下係咩原因

===============================================================有冇試過ultra v lift?對瘦面好有用!

• matdamoa replied at 2013-10-30 10:31 am

sis, 試下自己check下有無需要打瘦面針, 用力咬緊牙, 摸下腮位咀嚼肌大唔大就知係肥還是咀嚼肌大

其實之前跟個fd去打針時, 都有順便問下醫生, 自己適唔適合打, 佢都話我可以打

我去打咗啦, 真係幾抵, 醫生都好熟手, 好快就搞掂, 不過呢間唔係botox, 係韓國既Siax, 可能係咁所以價錢平d

• 用CLARINS啦, 一枝可以用3個月, 扺好多咖!

• elmo0814 replied at 2013-10-30 12:09 pm

zomsa29 replied at 2013-08-27 11:10 am

如果腮位大, 真係打botox先得, 放鬆肌肉塊面就會瘦d尖d, 不過係肥就冇用, 你要睇下係咩原因

===============================================================有冇試過ultra v lift?對瘦面好有用!

ultra v lift係做提升, 瘦面只係有少少幫助, 但唔係個個人都有效

• Aeli replied at 2013-11-08 10:39 am

Aekey replied at 2013-07-16 10:33 am

我去打咗啦, 真係幾抵, 醫生都好熟手, 好快就搞掂, 不過呢間唔係botox, 係韓國既Siax, 可能係咁所以價錢平d

2隻邊隻好d?

• 自己鍾意siax, 貪佢夠自然, 無咁假

botox隻藥會勁d, 打完會好膠好硬, 所以個人唔鍾意

• 我都鍾意自然效果多d, 所以揀咗打siax, sis真係冇介紹錯, Marsha呢間個醫生真係幾熟手, 塊面睇落瘦咗好多

• Aeli replied at 2014-01-16 12:03 pm

我都鍾意自然效果多d, 所以揀咗打siax, sis真係冇介紹錯, Marsha呢間個醫生真係幾熟手, 塊面睇落瘦咗好多

我都去打左, 聽人講話可能會牙骹軟, 我就冇, 你呢?

• Aeli replied at 2014-01-16 12:03 pm

我都鍾意自然效果多d, 所以揀咗打siax, sis真係冇介紹錯, Marsha呢間個醫生真係幾熟手, 塊面睇落瘦咗好多

我都係呢度打過3次, 前個月試埋線瘦面, 覺得整個輪廓firm咗, 同打瘦面針係有D分別, 瘦面針只會瘦腮位, 但係埋線係整體輪廓立體咗, 我做2邊面, 做完下巴同鼻都突出咗, 影相最明顯

• 你地講緊果間Marsha做招募, 搵人做埋線代言, 想試下好快D去登記, 我都登記咗喇, 希望比佢地揀中喇

• 有邊個鍾意包包面吖, 明明個身係瘦, 都比人以為係肥妹

• 呢啲針安唔安全ga?

• yingyingcheung replied at 2014-04-07 6:18 pm

呢啲針安唔安全ga?

埋線同botox針都係可以被人體吸收,用咗咁多年都無問題,應該唔會有事,聽講話埋線用既PDO線係心臟手術線黎添

• 用多D V 脸噶产品啦

• 當然有用瘦面精華產品啦,但唔覺有咩幫助囉

• 肌肉型就打瘦面針, 鬆弛脂肪型就適合做Ultra v lift, 要分清楚係邊樣先好做, 最好見下醫生先

瘦面幾抵,小腿知唔知幾錢?

• 做射頻啦, around3-5次就見效, 瘦到面之餘仲可以firm返d皮膚, 我上年BIG DAY前3個月去左REEXXX做, 佢地D機係美國機, 效果不錯

除左機, 個女仔手勢都好重要, 要揀個好既女仔先好幫襯呀

Log in to reply