有蘋果肌真係靚d咩......?

• 有蘋果肌真係靚d?唔會太包咩個感覺?

• 蘋果肌好靚~~~

睇落去YOUNG好多架真係!!!!

• 不知幾多人為左睇落去後生d

去打透明質酸打漲個apple cheek位ar!!!

• 我都打左R牌透明質酸

不過打左個鼻

• Samatha_lili replied at 2013-08-28 7:44 pm

---------------------------------------------------------------

我都打左R牌透明質酸

不過打左個鼻

===============================================================

我見其他post 有人話香港醫學XXX中心做得幾好, 有考慮過

咁你又係邊度做架??

• 有蘋果肌會後生d, 年齡大皮膚失去彈性, 蘋果肌就會消失, 所以會有人打restylane或sculptra改善面部輪廓, 但兩者各有不同功用, 價錢亦有異, 如果想搵多d專業意見, 可以上Marsha個網址睇下, 呢間有online答問, 自己有咩美容問題都會去問下, 反正方便又唔駛錢

• 有蘋果肌笑果時會可愛d

• 你可以試下香港醫學XXX中心呀, 我覺得個度D醫生幾PRO, 唔似係細既美容院咁, 服務都幾好GA

• R牌聽講自然D

• RESTYLANE口碑好D好似

我都覺得有蘋果肌望上去後生D

• 睇d小朋友漲卜卜既臉珠仔, 就知蘋果肌係代表年輕啦

• 我覺得打Restylane透明質酸也可以, 效果幾好, 可以向D大嘅醫學美容或抗衰老中心問下~!

• 我都好想打蘋果肌,年紀大左,好似d皮膚開始鬆弛,好似老虎狗咁,我見朋友都去左香港醫學xxx中心打左蘋果肌,變到漲卜卜,好羨慕,好想打呀!!

• 我係Marsha打咗perlane豐蘋果肌, 呢隻係中份子, 皮膚冇咁快吸收, keep得耐過restylane, 塊面飽滿咗, 個樣都精神d

• simei replied at 2013-09-13 10:31 am

---------------------------------------------------------------

我係Marsha打咗perlane豐蘋果肌, 呢隻係中份子, 皮膚冇咁快吸收, keep得耐過restylane, 塊面飽滿咗, 個樣都精神d

===============================================================

我都有聽人講過, 打下巴同蘋果肌用Perlane好啲, 不過打鼻就唔岩用

• 我就做極facial都唔得咪去試下打Restylane保濕針囉!超正,因為保濕真係好重要,尤其皮膚dry好易現形, 要快D攪攪,攪咩都好啦

• 人地係問蘋果肌, 你講保濕針有咩關係呢??? 9唔搭8

• simei replied at 2013-09-13 10:31 am

我係Marsha打咗perlane豐蘋果肌, 呢隻係中份子, 皮膚冇咁快吸收, keep得耐過restylane, 塊面飽滿咗, 個樣都精神d

2樣都打過, 鼻restylane,下巴perlane, perlane會挺啲襟啲

• 我舊年都有打restylane 萍果肌,都last 到1年,果陣打$5xxx.... 質地摸落都幾自然,打果陣唔太痛。

• timmyfong replied at 2013-09-22 7:12 pm

我舊年都有打restylane 萍果肌,都last 到1年,果陣打$5xxx.... 質地摸落都幾自然,打果陣唔太痛。

下次打用perlane啦, keep得好d嫁

• 蘋果肌係眼下位置,瘦人都可以有蘋果肌,同包包面唔同

• 我有個朋友試過係抗衰老中心打

佢話個度D醫生幾好, 夠pro同細心

感覺唔痛, 好快搞掂

• 我就比較有興趣做botox或者dysport瘦面

其實有咩分別呢?? 點揀?!

• rain replied at 2013-10-02 10:41 am

我有個朋友試過係抗衰老中心打

佢話個度D醫生幾好, 夠pro同細心

感覺唔痛, 好快搞掂

我睇雜誌見過有明星去呢間

應該唔會差得去邊

間中上網都見到有人好評

Log in to reply