耳穴減肥係咪真係有效?

• 之前上網睇過有blogger試過耳穴減肥,佢話好work…有試過JM入來報告下情況及成效啦

• 我都想知,我穿左好多耳窿,會唔會影響效果?

• 2年幾前試過!其實成個過程好簡單,E師會用磁粒壓貼係啱嘅穴位度,之後定期返去同佢講下有冇咩唔C服。正常係冇乜嘢嘅~ 我貼左2~3日就開始胃口細左,不過一個月先減得5磅囉!

• appreciate replied at 2013-09-17 2:46 pm

---------------------------------------------------------------

我都想知,我穿左好多耳窿,會唔會影響效果?

===============================================================

我問過喇!唔會影響…

• eventually replied at 2013-09-19 2:55 pm

---------------------------------------------------------------

2年幾前試過!其實成個過程好簡單,E師會用磁粒壓貼係啱嘅穴位度,之後定期返去同佢講下有冇咩唔C服。正常係冇乜嘢嘅~ 我貼左2~3日就開始胃口細左,不過一個月先減得5磅囉!

===============================================================

一個月先減得5磅咁少???

• eventually replied at 2013-09-19 2:55 pm

咁一個療程要做幾耐架? 我聽同事講,話就算減唔到理想磅數,做大約半年點都要停一停架喎~ 係咪真架? 最後你減左幾多呢?

• 係喎…不過我冇做活動,先會減得慢

• discerning replied at 2013-09-26 3:14 pm

eventually replied at 2013-09-19 2:55 pm

咁一個療程要做幾耐架? 我聽同事講,話就算減唔到理想磅數,做大約半年點都要停一停架喎~ 係咪真架? 最後你減左幾多呢?

咁我又冇聽講過…. 最後我減左25磅呀!不過唔係單靠做耳穴,係食埋康婷雙管齊下先減得咁多。因為我嗰陣做姊妹,時間有限呀!

• eventually replied at 2013-09-27 11:23 am

discerning replied at 2013-09-26 3:14 pm

eventually replied at 2013-09-19 2:55 pm

咁我又冇聽講過…. 最後我減左25磅呀!不過唔係單靠做耳穴,係食埋康婷雙管齊下先減得咁多。因為我嗰陣做姊妹,時間有限呀!

康婷←即係邊隻?

• 自己禁又得唔得?

• 康婷清脂素超塑版,我見係康和堂出嘅,先買黎試下,結果又真係減得快左喎

Log in to reply