有無人用過Fresh既black tea mask?

• 我皮膚雖然好小生粒粒or暗瘡, 但又乾又暗沉,仲有d魚尾紋(我先30歲>_<)
    同事推介我買fresh個black tea mask話好正, 有無sis用過分享下?

• 30歲有魚尾紋咁驚?!

• 無聽過fresh呢個牌子..

• wanna know too

• HALIEY replied at 2013-09-18 9:42 am

---------------------------------------------------------------

30歲有魚尾紋咁驚?!

===============================================================

一過左27, 28之後發現老得勁快… 有冇人知個black tea mask係咪真係幫到.. ?

• Fresh係US brand, 以前係美國讀書o個陣, 好多朋友用梗佢~ 佢個black tea系列好出名, 有好positive review ga~

• 聽講呢個black tea系列主打抗皺同修復肌膚, 會唔會係比d老d既人用架..?

• of coz not, 我覺得女人廿幾歲, 都需要用抗皺product! fresh嘅black tea系列, 主力sell黑茶入面既天然抗氧化物, 有助減少皺紋, 增生骨膠原, 令肌膚好快咁回復彈性同保濕同淡化幼紋!

• blacktea mean 黑茶?

• 見我d朋友細過我都用緊anti-aging products.. 有時都覺得幾得人驚.. 未老就已經用各式各樣嘅product 預防定…

• 我都想知有咩product對付到d細紋

• 我有用過呢個mask啊, 超級推薦比樓主, 我係暗啞肌, 一秋天乾燥仲會甩皮,上年冬天用左fresh個black tea mask之後, 塊面潤左亮左好多^^, 明顯feel到firm咗嘅感覺, 相信會啱你

• 如果真係有效, 我真心願意俾錢買.. 但好多時都係買完, 用一兩次, 先知原來係唔啱.. o個吓先灰到爆…

• fresh好似就出black tea lotion.. 唔知佢哋遲D有冇samples派嚟試試

• colly replied at 2013-09-23 7:34 pm

---------------------------------------------------------------

如果真係有效, 我真心願意俾錢買.. 但好多時都係買完, 用一兩次, 先知原來係唔啱.. o個吓先灰到爆…

===============================================================

世界上沒有醜女人, 只有懶的女人或為買化妝品/護膚品而敗家的女人… 唉~

• lolly replied at 2013-09-23 12:01 pm

我有用過呢個mask啊, 超級推薦比樓主, 我係暗啞肌, 一秋天乾燥仲會甩皮,上年冬天用左fresh個black tea mask之後, 塊面潤左亮左好多^^, 明顯feel到firm咗嘅感覺, 相信會啱你

真係咁得? 見連卡佛有專櫃, 聽日放假去睇睇先!

• lolly replied at 2013-09-25 9:36 am

colly replied at 2013-09-23 7:34 pm

如果真係有效, 我真心願意俾錢買.. 但好多時都係買完, 用一兩次, 先知原來係唔啱.. o個吓先灰到爆…

世界上沒有醜女人, 只有懶的女人或為買化妝品/護膚品而敗家的女人… 唉~

EXACTLY!!! XDDDDDD

• black tea系列入面有eye cream,淡化眼紋都work~ 大家可以試試~

Log in to reply