Any polite girl interest for dinner tonight?

• 有點無聊,什至覺得有點低能,竟然0係度出post想搵人陪下今晚食飯.
    心情麻麻, 只係唔想番屋企, 搵個人陪下傾下計, 冇任何打算進一步行為, 如果妳, 都咁岩呢一刻想今晚搵個人食飯, 大家傾下計啦...

• 我都想搵人呻下,想有人借個膊比我大喊一場,想做就去做,何需理其他人?!

• 點解點明要禮貌女子呢?

• 十卜你 5:23pm jul 30, 2013我都想搵人呻下,想有人借個膊比我大喊一場,想做就去做,何需理其他人?!

----------

我冇理其他人, 只係想今晚有個伴, 大家傾下計者, 妳又有咩心事呀?

• 十三妹 replied at 2013-07-30 5:24 pm

---------------------------------------------------------------

點解點明要禮貌女子呢?

===============================================================

個人喜好者, 咁樣傾計舒服d,

個人黎講, 好怕遇倒一d每句說話都有幾個粗口既人

• 唉...算吧啦,千絲萬縷說不完.

祝你今晚搵到伴!

• 十卜你 replied at 2013-07-30 5:30 pm

---------------------------------------------------------------

唉...算吧啦,千絲萬縷說不完.

祝你今晚搵到伴!

===============================================================

其實我都預左搵唔倒, 抱住一絲希望者...

如果冇既, 咪自己游下車河去海邊吹吹風~

• good luck!

• 十九哥要搵點嘅人?不粗口,並不代表有禮貌喎

• 十三妹 replied at 2013-07-30 5:54 pm

十九哥要搵點嘅人?不粗口,並不代表有禮貌喎

其實....重點傾計舒服咪得囉~

或者我講得唔好啦~ 唔係要禮貌, 應該係斯文

• 十九哥有乜要傾訴?我不慣男人對住我哭㗎 :p

• 十三妹 replied at 2013-07-30 6:13 pm

十九哥有乜要傾訴?我不慣男人對住我哭㗎 :p

咁我又一定唔會喊~ 男人老狗有咩好喊!

我想有個人, 可能吹下海風傾下計者~

• 十九哥,其實我不介意同你吃飯,不過突然有要事,暫且別過,有緣再傾

• 十三妹 replied at 2013-07-30 6:20 pm

十九哥,其實我不介意同你吃飯,不過突然有要事,暫且別過,有緣再傾

向來都係講緣份, 有機會再約啦~ 我都預左唔會咁幸運

• 十九哥

如果不另有所求,應該比較容易

衰在此處已變質,大家都謹慎好多

堅閃

• 十三妹 replied at 2013-07-30 6:34 pm

十九哥

如果不另有所求,應該比較容易

衰在此處已變質,大家都謹慎好多

堅閃

的確係冇其他所求, 不過相信亦並非易事

睇怕今晚都係冇乜運氣

Log in to reply