有沒有單身獨居的男人?

• 實在不懂享受孤單,孤單只有令我難受。
    有沒有單身獨居的男人,也害怕孤單,也想擺脫孤獨?
    大家互相支持鼓勵好嗎?

• 我係單身獨居的男人, 不過我唔係好孤單啫

• 你係大忙……緊唔弧單啦!^^

• 咁大時大節印都會孤單既, 不過唔係成日囉

• 我係一個單身兼自住男人

已經兩年了,由習慣變做享受,由享受變成害怕

都想有對手可以扶我一把...

• 迷失 replied at 2013-04-22 9:02 pm

---------------------------------------------------------------

我係一個單身兼自住男人

已經兩年了,由習慣變做享受,由享受變成害怕

都想有對手可以扶我一把...

===============================================================

朋友同我講,我應該去接受,接受孤單,接受自己就是孤單。只是我真的不喜歡孤單在家的感覺,一天比一天難受。

• 有心人 replied at 2013-04-22 8:57 pm

---------------------------------------------------------------

咁大時大節印都會孤單既, 不過唔係成日囉

===============================================================

男人可能會比較好一點

• 孤獨真係好可怕,感到寂寞時就上來傾計吧,上網最好了,大家互不相識什麼也可以胡扯一番

• 黑豆 replied at 2013-04-22 9:23 pm

有心人 replied at 2013-04-22 8:57 pm

咁大時大節印都會孤單既, 不過唔係成日囉

男人可能會比較好一點

其實男人都係一樣,會害怕一個人既時候,彷彿活在自己的世界

點解妳會覺得男人好一點呢?

• 男人比較堅強獨立

• 黑豆 replied at 2013-04-22 9:42 pm

男人比較堅強獨立

why no?女人都可以咖...只不過女人心靈比較容易寂寞

不過最大問題係一d生理問題..令我愈黎愈迷失

• 獨居好爽丫...中意做乜都得...炸機隊酒又得

• 大弟 replied at 2013-04-22 9:51 pm

獨居好爽丫...中意做乜都得...炸機隊酒又得

冇錯,係幾爽既,呢d我通通試過,仲成支紅酒一晚隊哂

不過始終都係會失落.....

• 冇錯,係幾爽既,呢d我通通試過,仲成支紅酒一晚隊哂

其實好睇你獨居背後原因...例如因為同家人相處唔黎而獨居就梗係唔開心啦

• 迷失 replied at 2013-04-22 9:50 pm

黑豆 replied at 2013-04-22 9:42 pm

男人比較堅強獨立

why no?女人都可以咖...只不過女人心靈比較容易寂寞

不過最大問題係一d生理問題..令我愈黎愈迷失

你失禁?

• 朋友同我講,我應該去接受,接受孤單,接受自己就是孤單。只是我真的不喜歡孤單在家的感覺,一天比一天難受

孤單並唔可怕...最可怕係妳自己既思想...負面!

• 大弟 replied at 2013-04-22 9:59 pm

其實好睇你獨居背後原因...例如因為同家人相處唔黎而獨居就梗係唔開心啦

兄弟姐妹全都有自己的家庭,父母離異不在香港。

自己結交過的朋友,全都不願成家立室,令我更覺孤獨,令我更羡慕有正常家庭的人。

• 兄弟姐妹全都有自己的家庭,父母離異不在香港。

自己結交過的朋友,全都不願成家立室,令我更覺孤獨,令我更羡慕有正常家庭的人。

我覺得唔係人人都適合結婚...例如有d人非常自我又或者自私既

甘妳都始終有朋友架

• 黑豆 replied at 2013-04-22 10:06 pm

大弟 replied at 2013-04-22 9:59 pm

兄弟姐妹全都有自己的家庭,父母離異不在香港。

每個人際遇唔同,人地未必係妳所想咁幸福自在,或未有煩惱又未定

只不過他們比妳行先一步,不要氣餒

• 黑豆

how old are you? wanna chat in other channel?

• hi

黑豆

我31單身獨居

有時都會怕自己一個

希望識到妳做個伴

skype seanlam3

• 我現在想造愛, 可以去你度嗎? 方便留電話, 最好係香港島!

• 順帶一提, 我是男人

• 黑豆 replied at 2013-04-22 11:07 pm

順帶一提, 我是男人

愛屎忽, 屌屎忽

• 笑死

• 點解有啲咁無聊嘅人?

• without any basic understanding ..... u ok with that黑.豆

• 單身獨居男報到..

• hi

I am live alone also

want to chat?

wechat / line : ivanavi79

• can we chat in msn?

MSN : [email protected]

• I Love Angelababy!!!

• 獨居左幾年, 習慣左自由自在....

曾經有一排搬屋返娘家住, 好唔慣比人管返(哈~)

當然自己一個都會覺得孤單既, 不過作為男人, 都無乜野既

• 黑豆

你係單身獨居的女人?你幾大?

• 黑豆係獨居男呀

• 黑豆 replied at 2013-04-22 9:42 pm

男人比較堅強獨立

Hi Hi 黑豆

可以 ! 要幫手請聯絡我

I am 30 age 男模, 有相漙, 186 cm, 70 kg, non-smoker

有意skype我啦!

Log in to reply