依家越來越冇心機去見人呀

• 因為唔知道咩事依家成面都係好多粒粒暗瘡..睇左醫生又唔好呀!有咩方法可以較下我點做好?

• 睇左醫生未呀?之前有冇咁早過架?

• 要介口呀!!食得健康d..每日8杯水呀

• Elaine replied at 2013-04-08 11:48 pm

---------------------------------------------------------------

睇左醫生未呀?之前有冇咁早過架?

===============================================================

都睇左醫生啦..都唔見有好呀

• Candy replied at 2013-04-09 12:09 am

---------------------------------------------------------------

要介口呀!!食得健康d..每日8杯水呀

===============================================================

我依家好努力咁介緊口呀~~^^

• 聽樓主講睇醫生又唔好...又生好多粒粒...咁可能皮膚上生左d虫wo

• Sammie replied at 2013-04-09 12:43 am

聽樓主講睇醫生又唔好...又生好多粒粒...咁可能皮膚上生左d虫wo

下..咁恐怖.會生咩虫呀?

• Sammie replied at 2013-04-09 12:43 am

聽樓主講睇醫生又唔好...又生好多粒粒...咁可能皮膚上生左d虫wo

hi..你之前有經驗架?

• 睇醫生都唔好@0@...咁唯有去做FACIAL啦.睇下佢地幫您深層清左D野會唔會情況好返D..您試下介口唔好食咁油啦.同飲多D水呀.我去開BG做FACIAL.您試下佢地幫唔幫到您.我覺得OK PRO GE都.

• 係呀!我之前試過睇極醫生都唔好..初時都唔知發生咩事..原來係皮膚生虫,嘿死我...之後去左做facial就冇野啦

• Sammie replied at 2013-04-09 10:09 pm

係呀!我之前試過睇極醫生都唔好..初時都唔知發生咩事..原來係皮膚生虫,嘿死我...之後去左做facial就冇野啦

唔好意思呀..咁之後你去左邊間呀?

• 之後我咪去左Maggiebeauty美容院囉..即係瑪姬美容..唔知道大家聽過未呢??即係汪詩詩做代言人個間呀

Log in to reply