大家有冇聽過皮膚會生虫?

• 我上網睇過d資料皮膚差可能會係生暗瘡的原因!

• 真係有咁恐怖架咩?唔係同內分泌有關架咩?

• 依家天氣咁差..皮膚會生虫有幾難呀

• Candy replied at 2013-04-07 12:57 am

---------------------------------------------------------------

真係有咁恐怖架咩?唔係同內分泌有關架咩?

===============================================================

應該唔會, 因為我之前睇左中醫同埋西醫, 唉! 都睇唔好呀

• Rose replied at 2013-04-07 1:16 am

---------------------------------------------------------------

依家天氣咁差..皮膚會生虫有幾難呀

===============================================================

唉...如果皮膚生虫係咪要用滴露洗面架?

• 樓主, 千奇唔好亂咁用野洗面呀!會仲傷d皮膚架

• 如果皮膚差又生好多粒粒..除左要介口之外..都建議樓主出去美容院做下facial..

• Rose replied at 2013-04-07 2:23 pm

樓主, 千奇唔好亂咁用野洗面呀!會仲傷d皮膚架

原來出面d人講都係一般見識tin~~好.咁我唔亂咁用啦

• Candy replied at 2013-04-07 2:32 pm

如果皮膚差又生好多粒粒..除左要介口之外..都建議樓主出去美容院做下facial..

你有冇做開出面既facial??出面個d好多都會好貴wo

• re樓主:

有呀!!我去開個間美容院幾好!美容師會成日跟進你的皮膚情況!平時個d美容院唔會咁架

• Candy replied at 2013-04-07 2:43 pm

re樓主:

有呀!!我去開個間美容院幾好!美容師會成日跟進你的皮膚情況!平時個d美容院唔會咁架

好唔好架??你做開個間美容院幾多錢一次?

• Candy replied at 2013-04-07 2:43 pm

re樓主:

請問叫咩名呀??你做左幾耐呀?

• hi Vivi

我做開facial呢間幾好, 都係$300幾蚊一次..美容師勢好好除左會跟進你的皮膚情況, 仲手勢好好..

• Hi Lily,

我做開呢間美容院叫做maggiebeauty, 我都係呢間美容院做左快2年facial啦..仲會同你修下眉同埋模按摩架

Log in to reply